Tornar

AquaBrava

Alt Empordà, Roses
8 1 valoracions
Ctra. Roses a Cadaqués, km1 , 00000
REF_210

A Roses, una de les poblacions turístiques més importants de la Costa Brava, trobareu el parc aquàtic AQUA BRAVA, per a gaudir en família o amb amics, del dia més sensacional i refrescant de l'estiu.

19 sorprenents atraccions us hi esperen! Recargolats tobogans, inacabables baixades, piscines relaxants i rius cabalosos.

Per al més petit de la casa, tenim dues àrees infantils Tropic Island i Kid's Lagoon, amb mini tobogans, jets d'aigua i moltes altres coses per a disfrutar del millor bany.

NOVA ATRACCIÓ: COBRA, una atrevida atracció per tallar la respiració! Assegut en un flotador acompanyat de vàries persones, lliscareu fins caure al buit en un "half-pipe" enorme.. Una sensació al·lucinant, que no et deixarà indiferent!

Trobareu també tot tipus de serveis: aparcament gratuït, grans extensions de gespa i vegetació (demani el fulletó Botànic!), bars, restaurants self-service, hamburgueseria-pizzeria, oficina d'informació turística i una botiga on trobareu souvenirs del parc, cremes solars, tovalloles, banyadors...

Equipament i Serveis

Restaurant El patio

El restaurante Self-service,"El Patio" se encuentra situado en la parte de abajo del parque. Ofrece una amplia variedad de platos típicos de la región.

Restaurant Aqua Burguer

Si quiere comer más rápido y también de calidad, pruebe las sabrosas ensaladas mediterráneas, pizzas, “fish and chips”, hot dogs, cheese burguers, nuggets, etc. lo podrá hacer en el restaurante self-service de cocina rápida “AQUABURGUER”, bajo una bonita y fresca pérgola.

Bar Oasis

Durante todo el día, en los Bares  “Oasis”, “Aloha” y “Belvedere” usted puede tomar diferentes tipos de comida,  bocadillos, paninis, snacks... También tenemos un amplio abanico de cocktails tropicales para saborear desde la piscina o disfrutando de magníficas vistas. El Bar Oasis es característico porque puedes sentarte en unos taburetes dentro del agua mientras saboreas un refresco.

Bar Belvedere
El bar Belvedere se encuentra situado justo encima del Burguer, dispone de dos terrazas, una desde donde se ven los toboganes y la zona infantil Kids Lagoon y la otra desde donde se disfruta de unas magníficas vistas del parque y  la bahía de Roses.

Bar Aloha

El bar Aloha situado junto a la piscina de olas , es un bar muy tropical donde pasar un momento tranquilo y agradable.

Kiosko

En nuestro kiosko encontrareis una gran variedad de helados para disfrutar del helado que más os guste! Se encuentra subiendo dirección a la hamburguesería y a la zona de los toboganes.

Valoracions

8.0
El parc
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació