Tornar

Aqualeón

Baix Penedès, Albinyana
9 1 valoracions
Finca les Basses s/n , 43716
REF_221

Aquest estiu vine a la teva parc aquàtic preferit: AQUALEON!

Aqualeon és en l'actualitat un parc aquàtic en plena natura.

Aquest fet juntament amb la seva privilegiada ubicació, us permetrà gaudir d'una jornada divertida, distesa i plena d'activitats en un marc incomparable.

L'àmplia oferta del parc aquàtic està adequada per als més petits, joves i per a les famílies i ofereix als visitants la diversió en les seves 12 atraccions aquàtiques i amb una UNICA atracció a EUROPA ... TOBOLOKO

Anna
Ens ha encantat el parc. No havíem anar mai amb els nostre alumnes i la veritat es que s'ho han passat d'allò més bé!! Llàstima que hagin eliminat el safari de carnívors. La próxima temporada repetirem segur perque els nens ja ens ho estan demanant !
19/05/2015

Equipament i Serveis

Passa un dia inoblidable i gaudeix amb els nostres menús

Si l'oferta d'oci del nostre parc és famosa per la seva varietat, també ho és la nostra oferta gastronòmica. Pots gaudir d'un àpat lleuger amb una amanida, una mica ràpid com una pizza o una hamburguesa o menjar tranquil·lament a les nostres fantàstiques terrasses.

Botiga de regals

La nostra botiga disposa d'una àmplia oferta de productes necessaris propis d'un parc aquàtic com els vestits de bany, cremes solars, tovalloles, maneguets, ulleres, sabatilles ... i articles de regals que et faran recordar de forma inoblidable la teva visita al nostre parc.

Valoracions

9.0
El parc
)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació