Tornar

Aquopolis

Tarragonès, Vila-seca (La Pineda)
10 1 valoracions
Passeig Pau Casals, 65 , 41481
REF_212

El delfinari de Aquópolis, Costa Daurada, ofereix un programa educatiu que combina aprenentatge i exhibició de mamífers marins per als grups escolars. El programa de l'excursió comença amb una breu explicació sobre dues de les més entranyables i intel·ligents espècies marines que reuneix el parc, dofins i lleons marins. A continuació els nois poden gaudir d'una exhibició de sincronització i acrobàcies i finalitzem el programa amb xerrades educatives adaptades a cada un dels cicles formatius i impartides pel nostre equip de biòlegs. Per completar la jornada, es fa lliurament de material de suport per al professor i didàctic per als alumnes.

Una de les millors experiències escolars per als alumnes són, sens dubte, les excursions que es fan amb els companys de classe, ajudant així als estudiants a sociabilitzar en un entorn diferent a l'escola mentre passen una jornada divertida i relaxada ..

Els grups també disposaran de les instal·lacions per gaudir de l'esmorzar i els àpats i del parc aquàtic.

 

MARIONA
Fantàstic espectacle de dofins. Una experiència enriquidora pel nens.
27/05/2016

Equipament i Serveis

DELFINARI

Interaccions

Descobreix les interaccions que pots fer al Delfinari de Costa Daurada i coneix de prop els dofins i lleons marins amb les nostres xerrades educatives.

Exhibicions

Descobreix l'espectacular Delfinari de Aquopolis Costa Daurada, única instal·lació d'aquest tipus en tota la costa Daurada. No deixis d'assistir a l'exhibició on, a més de passar una estona entretinguda, aprendràs més sobre aquests meravellosos i simpàtics animals marins i la importància de tenir cura del medi ambient per ajudar-los.

Dofins i lleons maríns

Vine a conèixer els nostres dofins pertanyents a l'espècie Dofí Mular o Nas de Botella: Brisa, Betty, Maria, Naia, Arion i Aiko; i els nostres Lleons Marins de la Patagònia: Maca, Gala, Lluna, Afro i Tau (nascut a Aquopolis "Costa Daurada").

La reserva de la visita es concretarà amb antelació.

 

)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació