Tornar

Àster

Baix Camp, Hospitalet de l’Infant
8.2 38 valoracions
183 places
Carrer B Poblado Hifrensa , 43890
REF_388

L'Hospitalet de l'Infant és un nucli de població que pertany al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, situat al sud de la província de Tarragona. El municipi ofereix un paisatge únic pel seu contrast, mar i muntanya, al bell mig de la Costa Daurada.

L'Alberg Àster compta amb un complex exportiu amb espais dedicats a la pràctica de diferents esports: piscina coberta, pistes de tennis, pàdel i camp de futbol de gespa artificial.

L'Alberg disposa de 40 habitacions (de 2 , 4 o 6 places), totes elles equipades amb bany individual (7 d'aquestes situades a la planta baixa i amb bany adaptat). La capacitat total de l'alberg és de 183 places.

A més, el municipi posa a l'abast dels visitants un gran ventall de propostes lúdiques i culturals.

L'Alberg Esportiu Àster va ser construït a principis dels anys setanta, juntament amb la resta d'edificis que conformen el poblat d'Hifrensa (actual Urbanització Hifrensa), de la mà de l'arquitecte Antonio Bonet Castellana.

La capacitat màxima de l'Alberg és de 183 places, distribuïdes en un total de quaranta habitacions (de dues, quatre o sis places), totes elles equipades amb bany interior. A més, set d'aquestes habitacions es troben situades a la planta baixa i tenen el bany completament adaptat.

L'Alberg compta amb un gran ventall de serveis perquè els nostres clients, ja siguin escoles, famílies, grups... puguin gaudir d'uns dies en un acollidor i agradable ambient.

La zona en la què es troba l'Alberg té un complex esportiu molt ric: piscina coberta, gimnàs, sales d'activitats dirigides, pistes de tennis, pistes de pàdel, camp de gespa artificial... Els usuaris de l'alberg tenen descomptes especials en la utilització de les nostres instal·lacions esportives.

A més, el municipi ofereix a tots els visitants gran varietat d'activitats d'aventura: vela, golf, caiacs, windsurf, pàdel surf, senderisme, escalada, hípica, tir amb arc, i posa a l'abast tots els serveis municipals.

  •  
Patrícia Salvatella
No vam poder realitzar les activitats que havíem programat però el pla B va estar força bé.
11/05/2016

Equipament i Serveis

INSTAL.LACIONS ESPORTIVES:

  • Camp de futbol l'Arenal
  • Piscina coberta amb gimnàs
  • Port Nàutic
  • Pista Nova Llum
  • Complex Esportiu Vandellòs
  • Complex esportiu Masboquera
  • Complex esportiu Masriudoms
  • Zona esportiva Mestral
  • Complex esportiu Àster

Valoracions

8.2
La instal·lació
8.0
Espais exteriors
8.2
Els monitors
8.2
La neteja

Activitats de les colònies

Activitats esportives nàutiques
Activitats esportives de muntanya
Altres activitats esportives
Activitats culturals
Activitats al medi marí
Itineraris de natura
Activitats i tallers sobre les energies
Tallers i curses
Activitats de nit
)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies