Tornar

Bosc Aventura Salou

Tarragonès, Salou
C. Barbastre, 15 , 43840
REF_413

Des del mes de juliol de 2011 la província de Tarragona compta amb noves instal·lacions per gaudir d'activitats a l'aire lliure entre els arbres, d'una manera divertida i alhora segura. Aquestes instal·lacions es diuen Bosc Aventura, situat al centre de Salou, al carrer Barbastre número 15.

Aquest parc multiaventura d'oci familiar consta de més de 8000m2 de superfície, on podrà trobar circuits de tirolines, paintball i molt més.

 

Equipament i Serveis

Un total de 4 circuits, 55 jocs diferents pels arbres, 8 tirolines de fins a 80m i una alçada de fins als 10m.

On els nens a partir dels 3 anys poden divertir-se amb diferents jocs al costat dels seus pares/mares. Pels nens més grans tenim altres circuits a partir dels 3m d'altura i pels més atrevits i adults el circuit més difícil del parc, amb una alçada de gairebé 10m en el punt més alt i una tirolina de més de 80m.

També tenim una zona de paintball amb dos camps i una superfície total d'uns 2000m2, on poder realitzar batalles amb amics, familiars o per desprendre’s de l’estrès de la feina. També disposem d'un rocòdrom d'entrenament, en el qual els que vulguin venir a escalar a Salou, ara ja ho poden fer.

Disposem d'una zona de pícnic on celebrem els aniversaris, comiats de solter/a, teambuilding per a empreses… i màquines de refrescs, cafè, petits mossos i gelats a l'estiu.

Tenim una altra zona espaiosa on preparar gimcanes per a equips i taules per a esdeveniments per a grups nombrosos.

ACTIVITATS LÚDIC-EDUCATIVES PER ESCOLES

4 Circuits de tirolines t'estàn esperant.

Bosc Aventura es un parc d’aventures situat al centre de Salou, on no només oferim activitats d’aventura sinó que també oferim activitats i taller d’oci per a escoles.

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació