Tornar

Campus Cerdanya

Cerdanya, Puigcerdà
282 places
Avinguda Ramón Condomines 14 , 17520
REF_335

Campus Cerdanya és un resort a la Cerdanya especialment concebut per a persones actives i amants de l’esport. Situat a Puigcerdà, ofereix 53 confortables habitacions, múltiples zones comuns i accés a unes instal·lacions esportives punteres, que et permetran gaudir de totes les comoditats d’un modern hotel enmig dels Pirineus i practicar els teus esports favorits.

Campus Cerdanya disposa de 53 habitacions múltiples amb capacitat per a 2 a 6 persones. Las habitacions són espaioses, modernes i funcionals, amb amplis finestrals que ofereixen espectaculars vistes de la vall, i totes compten amb bany privat, televisió amb canal satèl·lit i accés wi-fi.

Comptem amb dos tipus d’habitacions: les estàndard, amb capacitat fins a 6 persones i les superiors, amb capacitat de fins a 4 persones i accés gratuït al gimnàs,

El lloc ideal per a realitzar els campaments i les colònies

El Campus Cerdanya, el lloc ideal per a les teves colònies o viatges escolars! A més, al Juliol podràs portar als teus fills/es a l’English Camp

El Campus Cerdanya està situat al costat del llac de Puigcerdà i del Poliesportiu, en una zona residencial de gran bellesa situada a 5’ a peu del centre històric i comercial de Puigcerdà. Tant la nostra experiència com les nostres modernes i àmplies instal·lacions residencials i zones comuns ens permeten gestionar grups escolars nombrosos oferint un tracte diferencial. Al juliol organitzem campionats d’anglès per a nens de 5 a 16 anys: L’English & Sport Camp.

Al Campus hem desenvolupat una sèrie de programes destinats a les escoles i a nens/es i joves de totes les edats.

Organitza estades esportives o fes esport amb nosaltres

El Campus Cerdanya és l’allotjament ideal per esportistes de tots els nivells i disciplines que vulguin realitzar aquí les seves estades esportives, pre-temporades o simplement vulguin fer esport pel seu compte.

Disposem d’unes instal·lacions esportives capdavanteres que s’adapten tant a les necessitats del esportistes amateurs com a les dels esportistes d’elit.

La nostra ubicació a més de 1.200m d’altura i a escassa distància del pics de més de 2.000 m, ens converteixen en el lloc ideal per realitzar pre-temporades i stages a altura.

A les nostres instal·lacions podràs realitzar pràcticament qualsevol dels teus esports preferits, o bé pel teu compte o bé assessorat pel nostre equip de monitors i guies.

Les nostres instal·lacions residencials estan perfectament adaptades a les necessitats dels esportistes. Disposem d’àmplies zones comunes per reunir-se i descansar desprès d’una jornada esgotadora, un spa i un gimnàs amb equips d‘alt rendiment, una cuina saludable i nutritiva, unes habitacions àmplies i confortables, grans pantalles en les que es retransmeten constantment esdeveniments esportius i molts altres detalls i serveis per a satisfer les exigències de qualsevol esportista.

Equipament i Serveis

Instal·lacions esportives

Disposem d’unes instal·lacions de primer ordre per realitzar qualsevol tipus d’entrenament entre les que destaquen un spa, un gimnàs d’alt rendiment (Hammer Strenght Official Training Center) i una pista de vòlei platja al nostre jardí, ideal per a realitzar també entrenaments de potència.

Aquestes instal·lacions es complementen amb unes instal·lacions esportives capdavanteres annexes a la zona residencial formant un resort ùnic a la Cerdanya.

Piscina coberta

Amb unes dimensions de 25 x 12,5m, la piscina climatitzada incorpora un tractament d’aigua electrofísic que substitueix l’ús de clor i manté la temperatura de l’aigua entre 25 i 28º C. El recinte té una capacitat per a 200 espectadors.

Consultar horaris i tarifes d'aquesta instal·lació a Recepció.

Piscina exterior

La piscina exterior té unes increïbles vistes de la vall. Obre a l’estiu, de Juliol a principis de Setembre. Manté una temperatura de l'aigua tèbia per compensar les baixes temperatures de la nit. Al costat de la piscina gran hi ha una terrassa amb un bar, una piscina infantil i un tobogan aquàtic.

Consultar horaris i tarifes d'aquesta instal·lació a Recepció.

Camp de futbol

De 100 x 60m, té gespa natural i il·luminació i un camp d’entrenament annex de 70 x 30m.

Consultar horaris i tarifes d'aquesta instal·lació a Recepció.

Pavelló poliesportiu

Comptem amb dos pavellons poliesportius: Cada un d’ells de 45 x 25 m amb tres pistes transversals de parquet flotant i capacitat per a 700 espectadors, que permet practicar esports com futbol-sala, bàsquet, voleibol, bàdminton o handbol.

Consultar horaris i tarifes d'aquesta instal·lació a Recepció.

Pistes de pàdel

Hi han dues pistes de pàdel.

Consultar horaris i tarifes d'aquesta instal·lació a Recepció.

Pista de tennis

Hi ha quatre pistes, dues de les quals compten amb il·luminació artificial.

Consultar horaris i tarifes d'aquesta instal·lació a Recepció.

Pista de gel

De 56 x 26 metres, amb capacitat per a 1.450 espectadors, la pista permet practicar patinatge sobre gel, hoquei i cúrling. Està oberta al públic i ofereix lloguer de patins

Serveis inclosos a la tarifa de l’habitació:

  • Internet: wifi gratuït a les habitacions i ordenadors a la zona multimèdia
  • Amenities a l’habitació
  • Ús de la pista de Vòlei platja, ping-pong i bàdminton
  • Sala de cinema
  • Wii i Karaoke

Activitats de les colònies

Instal.lacions esportives properes
Setmana Blanca per a grups escolars
Colònies escolars
Treballs de síntesi
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies