Tornar

Can Bordoi

Vallès Oriental, Sant Antoni de Vilamajor
9.8 16 valoracions
Can Bordoi, S/N , 08459
REF_360

Som una petita explotació familiar de Sant Antoni de Vilamajor dedicada a la producció i comercialització de productes derivats de la llet de vaca i de la llet de cabra. Tenim una cabana d'unes 150 vaques lleteres i pel que fa a la llet de cabra l'adquirim a ramaders de la zona.

Podríem dir que fou al 1985, any en què vam començar amb la pasteurització i envasat de la llet fresca de vaca quan la formatgeria va tenir els seus inicis, per bé que encara no es produïen formatges ni matons.

Però el què passa: comences a comercialitzar un producte i la gent te'n demana d'altres; fou així, degut a la insistència dels nostres clients que vam començar a elaborar mató i formatge fresc de vaca en petites quantitats, amb l'olla que qualsevol pot tenir a casa seva. Mica en mica el tema va anar quallant fins que ens vam veure obligats a ampliar les instal.lacions.

D'aquesta manera el 1996 ja estàvem treballant amb llet de vaca i amb llet de cabra i produint una àmplia gamma de productes tant d'una llet com de l'altra.

Així mateix seguim treballant any rera any per continuar ampliant la nostra varietat, perquè el consumidor pugui gaudir dels productes artesans i naturals que elaborem a la formatgeria.

Anna
Estem molt satisfetes amb les activitats, ja hem vingut altres vegades i sempre ha anat tot molt bé!
24/05/2019

Equipament i Serveis

L’aula

L’objectiu de l’aula d’entorn rural, és donar la possibilitat de viure experiències educatives, que serveixin per complementar els coneixements que els nens i nenes adquireixen a l’escola.

La possibilitat de veure els coneixements directament en el lloc on es produeixen, ajuda als nens i nenes a entendre molt millor el que se’ls explica.

Les instal·lacions de Can Bordoi són les següents:

Una aula de tallers i audiovisuals amb capacitat de fins a 50 persones.

Una aula de tallers adaptada a persones amb mobilitat reduïda amb capacitat de fins a 30 persones.

Zona de pícnic amb taules i zona de jocs, i hort.

Zona d’aparcament per a autocars.

Tot això, fa de Can Bordoi l’entorn de Granja ideal per a realitzar-hi sortides d’un dia amb totes les edats.

)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació