Tornar

Can Coll

Barcelonès, Collserola
9.1 124 valoracions
Àrea de lleure Can Coll (Colllserola) , 00000
REF_200

Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.

L'àrea de lleure, que configura la porta nord del parc, es troba en la línia de contacte entre el pla i la muntanya. Té un caràcter seminatural, on conviuen una activitat agrícola important juntament amb àrees de vegetació natural molt ben conservades.

És un indret tradicional per a la costellada i picnic dominical i punt de partida de diversos itineraris a peu i en bicicleta. També compta amb una esplanada idònia per al joc i l'estada.

El bosc que predomina són les pinedes de pi blanc amb sotabosc d'alzines que s'estan refent després d'un llarg període d'explotació del bosc. L'espai condicionat com a àrea de lleure és una antiga peça de conreu de la finca de Can Coll. Ben a prop hi ha els torrents anomenats de Can Coll i, més avall, de Can Codina, que afegeixen diversitat ambiental. La vegetació de ribera hi té una bona representació, amb arbres de fulla caduca i plana, acompanyats d'altres plantes típiques d'ambients humits com la cua de cavall, les lianes i les molses.

 

Sra. Cristina Font
Les activitats han estat molt ben organitzades i l,equip de monitors molt adient.
18/05/2018

Equipament i Serveis

Serveis

  • Barbacoes amb graelles i venda de llenya i carbó
  • Bar Restaurant, i Quiosc-Berenador, separats. WC adaptat (dimarts tancat)
  • Accessible en autocar.

Accesos

A peu: Des de la porta de Parc de la Riera de Sant Cugat al barri de can Canaletes de Cerdanyola, pels itineraris de passejada.

Rodats: Transport públic: autobús urbà de Cerdanyola, línia Can Coll – Canaletes (dissabtes i feiners), (SARBUS, http://www.sarfa.com Tel. 93 580 67 00). Carretera de Cerdanyola a Horta (BV-1415), al km. 2.

Reserves: 902 196 240

)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació