629 719 250
Tornar

Can Julià Masia Rural

Baix Llobregat, Sant Esteve Sesrovires
10 3 valoracions
45 places
Ctra. Sant Esteve KM. 1 , 08635
REF_086

Can Julià està situada a Sant Esteve Sesrovires, a 26 km. de Barcelona. La seva construcció es va iniciar al segle XV i havia estat una important casa de camp dedicada a l'activitat agrícola i vinícola, on es van iniciar els Vins Bach.

Des de 1986, motivats en oferir una activitat viva i útil per a la societat actual, valorant i respectant la situació geogràfica, l'entorn natural i l'arquitectura singular de Can Julià, hem aconseguit transformar cadascun dels seus espais i oferir diferents serveis, dinàmiques i activitats relacionades amb l'educació, la creativitat, la salut i les relacions humanes.

Un dels principals serveis és oferir espais per reunions, jornades de treball, cursos de formació, convencions i celebracions creatives amb una orientació afí a la casa.

L'objectiu principal és oferir un espai acollidor, renovador i saludable que faciliti l'aprenentatge, la relació i el treball en grup.

Anna
Can Julià es una casa rural de una calidad excepcional y solo admite estancias mínimas con 2 noches de alojamiento. No se ofrece con derecho a cocina, sino con pensión completa. Es una casa con unos espacios singulares y una comida básicamente vegetariana que nos ha encantado. Un lugar excepcional para repetir la experiencia
17/04/2015

Equipament i Serveis

a

Valoracions

10.0
La instal·lació
10.0
Espais exteriors
10.0
La neteja

Activitats Colònies

Casaments i celebracions
Esdeveniments empresarials
Turisme rural
Turisme creatiu
Tallers per adults
)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies