Tornar

Can Montcau

Vallès Oriental, La Roca del Vallès
9.1 152 valoracions
100 places
Coll de Parpers, s/n , 08430
REF_271

Can Montcau és una granja escola – casa de colònies ubicada a La Roca del Vallès que fa més de 20 anys que organitza activitats per nens, entre d’altres. Situada a la serralada prelitoral, entre el Maresme i el Vallès Oriental en un entorn privilegiat perfecte per gaudir de la natura i tot un món d’activitats.

La nostra filosofia es basa en l’educació i el contacte amb la natura mitjançant els tallers proposats per els nens perquè coneixen com era la vida d’un pagès al llarg de cadascuna de les estacions i de les feines, costums i tradicions populars que havia de fer en cada moment. Totes les activitats que es fan a Can Montcau estan concebudes per fer l’aprenentatge una diversió. Com a casa de colònies i granja escola, tots els tallers proposats tenen itineraris didàctics per zones properes molt riques en flora i fauna.

 

 

Neus
A Can Moncau,hem pogut gaudir d'un entorn privilegiat. Les activitats, en aquest cas hem aprofitat per fer la mona de Pasqua, molt adient per l'edat dels nostres alumnes (Educació Infantil). El tracte del personal de la casa i dels monitors magnífic!! Totalment recomonable per un dia en contacte amb la natura a pocs quilòmetres. Simplement...genial!! Hi tornarem!
21/04/2017

Equipament i Serveis

Instal·lacions

La casa està situada a l’esquerra del riu Mogent. Entre la població i el riu hi ha un camp molt fèrtil, que produeix patates, mongetes, gra i farratges, La zona és envoltada de boscos de pins i alzines.

Disposa de:

* 100 Places

* 2 habitacions de 30, 1 de 28 i 1 de 12 places

* Menjador

* Cuina pròpia

* 3 sales d´activitats

* Calefacció central

• Piscina

* Pista polivalent

• Granja

• Hort

• Bosc propi i esplanades

* TV i video


Serveis.

- Activitats d'un dia              

- Colònies amb activitats


Distàncies.

-  A 38 Km de Barcelona

- A 73 Km de Girona.

 
Valoracions

8.9
La instal·lació
9.1
Espais exteriors
8.9
Els monitors
9.3
La neteja

Activitats de les colònies

Colònies per escoles
)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies