Tornar

Casal Sant Vicenç (Itaca)

Maresme, Arenys de Mar
9 11 valoracions
110 places
C/Fons de les Creus s/n , 08350
REF_202

 
CASA TANCADA TEMPORALMENT

Situació: Arenys de Mar, el port i els voltants

 El Casal Sant Vicenç es troba a la vila d' Arenys de Mar, un poble mariner amb més de 400 anys d'història i vila de ciutadans il·lustres com Salvador Espriu. Durant el s. XIV va haver de construir torres de defensa per contrarestar els atacs dels pirates.

Podreu gaudir de les seves platges, del port pesquer i esportiu, del nucli antic, del Museu d'Arenys, del Teatre Principal, del seu Festival de Jazz i de les festes del poble.

Arenys es coneguda per la seva gastronomia, pel seu clima i per la seva tranquil·litat.

Altres pobles propers són: Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Mataró i Calella.

La instal·lació es troba a la mateixa població, en un indret tranquil i amb tots els serveis a prop amb un ampli ventall d'activitats culturals, esportives i ambientals. Podreu gaudir d’un casal del segle XIX amb àmplies sales interiors per activitats, assajos i jocs o bé gaudir de l'exterior ja sigui als porxos, patis i piscina situada dins les instal·lacions.

 

Sra. Pepa Tomàs
El tracte per part de monitors/res i rrsponsables ha estat molt bó. La casa i lrs activiytats adients a l'edat i els nens i nenes han gaudit molt d'aquestes colònies.
09/06/2018

Equipament i Serveis

La Casa

Situada a 15 minuts a peu de la platja i del port d'Arenys. Amb espais exteriors propis i piscina. Unes instal·lacions espaioses i equipades per a grups.

Distribuïda en dues plantes, disposa de 5 habitacions amb capacitat per 110 persones: 3/20, 1/22, 1/26 i 1/2. Sala d'estar de grans dimensions amb llar de foc, 4 sales de treball i capella pròpia. Servei mèdic a la mateixa població i centres hospitalaris propers (hospitals de Calella i Mataró) a 10 min. en cotxe. Servei de cuina pròpia i espais exteriors amb piscina per activitats a l'aire lliure. Ideal per escoles, esplais, grups esportius, de música, teatre o dansa, per a estades amb pernoctació i també per a reunions familiars o d'amics.

 

Com arribar-hi

Transport públic:  Tren direcció: Calella, o Blanes i baixar a Arenys de Mar. Un cop a l’estació creuarem la N-II i caminarem cap a la dreta fins trobar el 1º carrer: C/d’en Riera, al final del carrer, tombar a la Esquerra, i al 1º carrer Girar a la dreta: C/Bonaire, seguir amunt fins al final i girar a l’esquerra: C/Rial de Sa Clavella i seguir tot recte, desprès d’uns metres passarem per el Poliesportiu (Esquerra) i l’Escola Joan Maragall (dreta). Seguirem caminant amunt, fins que ens trobem a l’esquerra el C/Valldemaig. Pujarem una miqueta per aquest carrer fins a trobar a l’esquerra un camí de terra que ens dura a l’entrada de la casa de colònies.

En cotxe:

Per la carretera N II: Rotonda d’accés a la riera d’Arenys.Entrem a Arenys, i seguidament hi ha una segona rotonda que girarem enfilant pel carrer “Rial de Sa Clavella". Passarem pel davant d’una escola a ma dreta i el camp de futbol a ma esquerra.Arribem a un encreuament amb una palmera. Hem de girar a la dreta seguint la corba amb pujada fins a una senyal d’ Stop.Des d’aquesta senyal, girem a l’esquerra i al final del carrer, agafem el carrer Valldemaig, que fa una forta pujada.En aquest carrer, a ma esquerra hi ha un camí de terra amb arbres, que ens porta a la casa.

Per l'autopista :Sortida 109 de l’autopista C-32  Arenys de Mar/Arenys de Munt. Només sortir del peatge,  agafar direcció Girona/NII. Hi ha una espècie de rotonda (o raqueta) on hem d’anar direcció: bombers/mossos esquadra/IES Tres turons/Casal Sant Vicenç.Passem per davant els bombers i els mossos i continuem carrer fins arribar al poliesportiu municipal d’Arenys de Mar. Es un carrer de forta baixada.Al final hi ha un encreuament amb una palmera. Hem de continuar recte, fent una pujada, i a la senyal d’Stop, girar a l’esquerra, seguint el marge d'un parc. Envoltem el parc i seguim per un carrer que te una forta pujada (Carrer Valldemaig)Abans d'aquesta pujada hi ha una porta de reixa que dona a un camí de terra amb arbres. Aquest camí ens porta a la casa.

Distàncies principals

de Barcelona: 35 km
de Girona: 60 km
de Tarragona: 140 km
de Lleida: 195 km

 

 

Valoracions

9.0
La instal·lació
9.0
Espais exteriors
9.0
Els monitors
9.0
La neteja

Activitats de les colònies

Activitats d'Infantil i Primària
Activitats d'ESO
)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies