629 719 250
Tornar

Escola de mar d'Arenys de Mar

Maresme, Arenys de Mar
8.5 73 valoracions
Zona Portinyol, s/n , 08350
REF_400

El port d’Arenys de Mar, situat a la part nord de la costa del Maresme, allotja una important flota pesquera i acull, a més, embarcacions de recreació. Destaca per les nombroses activitats nàutiques que organitza.

Al port d'Arenys de Mar es realizen activitats d'escola de mar i recorreguts amb vaixell amb programes educatius per escolars.

La dàrsena esportiva està gestionada pel Club Nàutic Arenys de Mar, que té més de mig segle d’història. Disposa de 408 amarradors per a embarcacions de fins a divuit metres d’eslora i calat màxim de vuit. Tots compten amb aigua, electricitat, connexió wifi, vigilància 24 hores i servei de vestidors amb taquilles.

El club, allotjat en un curiós edifici que destaca en la part central del port, realitza nombroses activitats nàutiques. Té una reputada escola de vela i organitza regates de vela lleugera i de creuers, quasi cada cap de setmana durant tot l’any, a més de diferents competicions nacionals. També realitza activitats de pesca esportiva i motonàutica. Disposa de restaurant amb terrassa, piscina i una important biblioteca de temes nàutics.

 

Pepi
Tot ha estat força bé. Als nens/es els ha agradat el passeig en barca. També que els hi van donar alguna estrella de mar...
13/04/2018

Equipament i Serveis

En les instal•lacions del port hi ha una gran zona de varada, rampa, un travelift de 150 tones, benzinera, grua amb capacitat per a deu tones, aparcament, dos drassanes i nombrosos tallers i botigues nàutiques, a més de diversos bars i restaurants.

Des del mar, és fàcil de reconèixer pel gran edifici situat just darrere del port. La bocana té una amplada de 180 metres i una profunditat de vuit. Aproximadaament a 1,5 milles, en direcció sud, hi ha una piscifactoria ben senyalitzada. El moll d’espera es troba en un pantalà, just passant la bocana, on també hi ha la benzinera.

Valoracions

8.5
La instal·lació
8.5
Els monitors
8.1
Les activitats
9.3
La neteja
8.0
El menjar
)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació