Tornar

Hotel Carles III

Montsià, Alcanar
8 3 valoracions
180 places
Ctra. de Sant Carles a Alcanar-Platja, km.4 , 43530
REF_255

Caminar per l'aigua, pescar, banyar-se al mar, gaudir de la vista del Port Natural dels Alfacs i del delta de l'Ebre. Gràcies a la seva privilegiada ubicació com als equipaments que conté l'hotel, podrà triar entre moltes activitats diferents. O utilitzar les instal·lacions que posem a la seva disposició, com són la sala de joc amb TV, llibres, una Wii i PS3, la sala d'activitats infantils, la zona de lectura, zona esportiva (tenis, futbol sala, etc.), connexió gratuïta a internet per wireless a tota la recepció, etc.

Gaudirà de la comoditat de tenir les platges d'Alcanar i Sant Carles de la Ràpita al costat mateix de l'hotel, sense tenir que desplaçar-se en cap moment. L'Hotel Carlos III disposa  també de dues piscines, una per a adults i una altra per a nens, ubicades en una terrassa àmplia i assolellada a la vora mar del delta de l'Ebre, on podrà descansar escoltant el relaxant so del Mediterrani i gaudint de les platges d'Alcanar i Sant Carles de la Ràpita. Donat el bon temps de la zona del Delta de l'Ebre, la piscina podría estar oberta durant tot l’any.

Equipament i Serveis

L'Hotel Carlos III està situat a 20 metres del mar, al terme municipal d'Alcanar, i a uns 3 Km. de Sant Carles de la Ràpita, al delta de l'Ebre. Disposa de 59 habitacions (dobles, triples, quadruples, comunicades, adaptades, suites, etc.) totes amb vista frontal al mar, a la Costa Daurada i al delta de l'Ebre.

Compta amb un restaurant, i un bar amb servei 24 h. També ofereix pàrquing gratuït pels seus clients.

Valoracions

8.0
Espais exteriors
8.0
Els monitors
8.0
La neteja

Activitats de les colònies

Activitats
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies