Tornar

Hotel Nereida (Medaqua)

Baix Empordà, L'Estartit
150 places
Avda. Grècia 61 , 17258
REF_296

Hotel Nereida és un hotel familiar i acollidor situat a 300 metres de la platja i a 100 més del centre comercial de l'Estartit. El Nereida s'emmarca en la reserva natural del Montgrí i Illes Medes , molt popular entre els bussos, a la Costa Brava. La ubicació és ideal per fer activitats com el busseig, el ciclisme, la vela, el senderisme i el golf.

Totes les habitacions tenen bany privat.

L'hotel disposa de piscina exterior, terrassa amb solàrium, internet wifi, ping-pong, billar, futbolín, una zona de jocs infantils, parking limitat i bar amb terrasses a l'exterior.

 

 

Equipament i Serveis

Com arribar:

Amb avió: Des de l'aeroport de Girona-Costa Brava (a 51 Km) podrà agafar un taxi o dirigis-se a les estacions d'autobus de Girona. Des de Barcelona (a 150 Km) podrà agafar un tren o autobus.

Amb tren: A l'estació de Flaçà (a 16 km) hi paren tots els trens llevat d'alguns Talgo que només s'atura a Girona i Figueres. Des de les estacions respectives podrà agafar un taxi o autobus fins l'hotel.

Amb autobús: les empreses Sarfa i Ampsa disposen de serveis regulars des de Barcelona i Girona fins l'Estarit. També disposen de serveis regulars per moure's per les poblacions costeres de la Costa Brava.

Amb cotxe: A través de l'autopista AP-7 (sortides 5 o 6) o per la N-II. Posem a la seva disposició un servei de càlcul de ruta per poder obtenir la millor forma de venir al nostre hotel des de qualsevol punt.

Activitats de les colònies

Medaqua-Centre d'activitats
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies