Tornar

La Pedrera

Barcelonès, Barcelona
9 2 valoracions
Passeig de Gràcia, 92 , 08008
439

Visitas y talleres para descubrir La Pedrera de Gaudí

La Pedrera, un dels edificis més representatius de la ciutatde Barcelona i del Modernisme català, seguint l’esperit transgressor amb què va ser creada, combina el seu programa educatiu amb activitats i espais que pretenen estimular la creativitat i la innovació, i ofereix una nova manera d’apropar-se a la història.

La Pedrera ofereix un ampli ventall de visites i tallers adreçats al públic escolar, en què les noves tecnologies tenen un paper protagonista. Es tracta d’activitats formatives adaptades a tots els nivells educatius, d’Educació Infantil a Batxillerat i Cicles Formatius.

Les activitats es caracteritzen per tenir un enfocament actiu i vivencial i per l’aplicació de recursos tecnològics i museogràfics d’última generació, com ara multiprojeccions, hologrames o sistemes interactius. L’objectiu d’aquestes eines multimèdia i interactives és el d’aconseguir un efecte immersiu i vivencial en tots els participants, que els permetin traslladar-se a una altra època o viure aventures a l’entorn del patrimoni.

 

Equipament i Serveis

Visites guiades a l'edifici

Un recorregut pels espais més representatius d'aquest edifici, obra del genial arquitecte Antoni Gaudí. Va ser edificat a principis del segle XX i declarat Patrimoni de la Humanitat el 1984. Va incorporar grans innovacions per a l'època i avui segueix meravellant a visitants de tot el món. El recorregut inclou la visita a les façanes, patis interiors (pati de les flors i pati de les papallones), el pis dels veïns, l’àtic de la balena amb l’exposició Gaudí i el terrat dels guerrers. 

Activitats

Es poden fer activitats a l'entorn de cinc eixos: La Pedrera, Gaudí, El Modernisme, l'arquitectura i l'espectacle.

Valoracions

9.0
La instal·lació
9.0
Espais exteriors

Activitats d'un dia

LA PEDRERA: Visita guiada + hi havia una vegada el trecadís (Taller)
CI CM Infantil
Veure activitat
LA PEDRERA: Visita guiada + la forja màgica
CI CM Infantil
Veure activitat
LA PEDRERA: Visita guiada + L’habitació secreta de La Pedrera
CM CS ESO
Veure activitat
LA PEDRERA: Visita guiada + Indiana Stones, EXPLOREM!
CI CM Infantil
Veure activitat
LA PEDRERA: Visita guiada + els animals Gaudinians i on trobar-los
CI CM Infantil
Veure activitat
LA PEDRERA: Visita guiada + Operació Gaudí
CM CS 1º ESO 2º ESO
Veure activitat
Calcular ruta
Demana informació sobre aquesta instal·lació