629 719 250
Tornar

Marineland

Maresme, Palafolls
9.5 2 valoracions
Ctra. de Malgrat a Palafolls, S/N , 08389
REF_177

Si vols viure una experiència inoblidable vine a conèixer a la nostra família de dofins i gaudeix de les exhibicions que realitzem cada dia, en les quals aprendràs moltes coses i sens dubte sortiràs contagiat de l’afecte i respecte que els seus cuidadors demostren en tot moment cap a aquests enigmàtics animals!!!

Creieu que els dofins poden arribar a saltar fins a 6 metres d’alçada? Doncs Sí! No perdis l’oportunitat de veure com els nostres dofins de més de 200kg de pes arriben a assolir aquesta alçada tan fàcilment!!!

Sabies que la gestació pot durar fins a un any? I que gràcies a la rica llet materna els nadons agafen pes ràpidament? Vols comprovar-ho? Doncs vina a conèixer a la Mar, la nostra petita cria nascuda al juny del 2015!!! Per a nosaltres és un orgull poder presentar aquesta meravella a tots els nostres clients i poder dir que som pioners a nivell europeu en la reproducció del dofí mular, amb més de 12 naixements!!!

 

Anna
El parc està genial. Hem gaudit molt amb l'espectacle de dofins..
07/06/2017

Equipament i Serveis

Aqualand

Gaudeix de les nostres instal.lacions aquàtiques.

Exhibició de dofins

Sens dubte, els nostres dofins són les estrelles del parc.

En l'àmbit europeu, Marineland és pioner en la reproducció del dofí mular, amb més de 10 naixements a les nostres instal∙lacions.

Al nostre delfinari hi podreu apreciar, a més de salts espectaculars, aspectes molts interessants de la seva morfologia i de la seva interacció amb els seus entrenadors.

Exhibició de dofins: 12:30 i 17:00h

Show de Lleons Marins

Descobrir el divertits que són aquests animals.

Les nostres femelles de lleó marí ens faran passar una bona estona amb les seves habilitats desconegudes... Aquesta espècie de mamífer marí és originària de Califòrnia.

Amb les habilitats que tenen tant dins de l'aigua com fora i la seva capacitat d'aprenentatge, sorprenen tant als nens com als adults.

Aviarium (aviari)

Aquesta nova instal∙lació ens permet contemplar, integrats totalment en el seu entorn, els colors i el vol lliure de més de 10 espècies diferents d'aus. Un espai lliure en què poden viure a la seva manera amb les millors atencions.

Pingüins – Foques

Sens dubte, un dels animals més ràpids dins de l'aigua i més maldestres sobre terra és el pingüí de Humboldt, procedent del Perú i de Xile. Acostumats a viure en zones temperades, són animals monògams i que poden formar una parella per a tota la vida.

De fet, curiosament, el mascle i la femella comparteixen la tasca d'incubar els ous i criar els pollets.

A més, la visió subaquàtica d'aquesta instal∙lació et farà gaudir de la destresa d'aquesta bonica família de simpàtics pingüins, acompanyada per les entremaliades foques comunes (Phoca vitulina).

 

)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació