Tornar

Mas Gircós

Garrotxa, Besalú
9.3 31 valoracions
160 places
Sant Ferriol , 17850
REF_278

Masia pairal del segle XVI convertida en casa de colònies i instal·lació de turisme familiar, situada a la comarca de la Garrotxa, molt a prop de la Vila Comtal de Besalú.

Entorn

A tres quilòmetres de Besalú, molt a prop del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Envoltada de paratges sorprenents, constitueix una magnífica oportunitat per generar vincles amb la natura. S'hi poden realitzar rutes diverses per l'espai d'interès natural.

 

 

Pepi
L'experiència ha estat genial. Destacar el paper dels monitors: genial no, més. Cuideu-los perquè és un paper decisiu per tornar a repetir.
14/03/2016

Equipament i Serveis

Instal.lacions

Es composa de tres sectors: la Casa Gran, Baobabs i La Vivenda.


La Casa gran és l'edifici principal i està dividit en tres plantes amb habitacions majoritàriament de 10 places, i de 4 places pels mestres. A la part superior, la casa disposa d'una estança totalment equipada com a sala interior, amb terra de fusta i un ampli espai. Hi ha llar de foc i un sector de sanitaris per a cada pis, totalment equipats.


Baobabs és un sector molt adequat pels més petits, ja que gairebé tot és planta baixa. Compta amb quatre habitacions de 20, 12, 10 i 14 places. Sector de sanitaris totalment equipat. L'habitació de 20 places compta amb sanitari adaptat per a minusvàlids.


La Vivenda és el sector més petit de casa nostra, té un total de 3 habitacions, totes a la planta baixa, de 2, 6 i 10 places. Sector de sanitaris totalment equipat. Sala amb llar de foc per a estades familiars.
La casa disposa de sala equipada amb TV i vídeo, tres sales polivalents, dues sales taller-granja, discoteca amb equip de so i llum, sala de fusta/planetari, sala de professors/monitors i sales amb llar de foc. A totes les instal·lacions hi ha calefacció.
A l'aire lliure comptem amb terrenys d'acampada, prats per a jocs, un envelat per celebracions i esdeveniments, un rocòdrom i un camp d'aventura, una piscina i tota mena d'itineraris de natura.

Valoracions

9.3
La instal·lació
9.2
Espais exteriors
9.3
Els monitors
9.2
La neteja

Activitats de les colònies

L' Aventura Medieval (EINF i C. Inicial)
Hípica i Aventura (EINF i C. Inicial)
El Bosc màgic de Gircós (EINF i C. Inicial)
Hípica i Aventura (C. Mitjà i Superior)
El món medieval (C. Mitjà i Superior)
Els volcans de la Garrotxa (C. Mitjà i Superior)
Multiaventures a Mas Gircós (C. Mitjà i Superior)
Esports i Natura a Mas Gircós (C. Mitjà i Superior)
Hípica i Aventura (Secundaria)
Vida, arts i costums a la Edat Mitjana (Secundaria)
El descobriment dels volcans (Secundaria)
Multiaventura a Mas Gircós (Secundaria)
)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies