Tornar

Nautilus

Baix Empordà, L'Estartit
9 2 valoracions
Passeig Marítim, 23 , 17258
REF_175

L'Aventura del Nautilus!

A bord del Nautilus, vostè i els seus podran observar indrets idíl · lics i misteriosos, d'aspectes salvatges i d'espectacular bellesa, amb tota la comoditat i sense necessitat de fer submarinisme. Hem aconseguit convertir els nostres passejos amb vaixell en una de les activitats de la Costa Brava més populars i atractives.

El Patrimoni Natural de les Illes Medes

El petit arxipèlag de les Illes Medes (21,5 ha de superfície), format per set illots i algun escull, situat a una milla escassa de la costa empordanesa del Massís del Montgrí-del qual forma part geològicament-constitueix un paratge d'extraordinari valor biològic i ecològic per la varietat d'espècies i d'ambients. De gran interès científic, es troba emmarcat en un paisatge d'una bellesa incomparable.

Si t'agrada comparteix-ho!

Equipament i Serveis

Las Islas Medas son un pequeño archipiélago de 21,5 ha de superficie situado en el mar Mediterráneo, a una milla de la Costa del Montgrí y del Estartit - desde donde parten Nuestras embarcaciones Nautilus. Está formación miedo siete islotes y arrecifes que albergan un paraje submarino de extraordinario valor biológico y ecológico.

Desde 1990, el archipiélago está protegido para la conservación de la flora y fauna del fondo marino; gracias a esta protección se ha posibilitado desde entónces una recuperación espectacular de la riqueza de super medio acuático y terrestre, como por Ejemplo la raya común, el coral rojo o las posidonias. 2010 FUE declaración Parque Natural Nacional Protegido; super ecosistema ha Sido clasificadas como la mejor Reserva Marina del Mediterráneo Occidental.

L'Estartit, el corazón del Empordà

En la costa ampurdanesa Se encuentra el Estartit, población perteneciente a Torroella de Montgrí. Está situada en un paraje ideal, entre el Macizo del Montgrí, una gran playa de arena fina y la desembocadura del río Ter. En el Estartit se dan cita los amantes del submarinismo que vienen de toda partes del país para explorar sume fondo marino, y en especial la Reserva Marina de las Islas Medas. Además, también hay multitud de rutas a pie o en bicicleta que salen desde el Mismo centro del pueblo, y de los que disfrutar de las vistas privilegiadas de la Costa Brava.

Valoracions

9.0
Les activitats
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació