629 719 250
Tornar

Parc Olímpic del Segre

Alt Urgell, La Seu d'Urgell
Crta. Circumvalació, s/n , 25700
REF_220

SOMIES AMB L'AVENTURA?
Deixa't portar per les aigües!

El Parc Olímpic del Segre, situat a 200 metres del centre històric, ofereix la possibilitat de la pràctica esportiva als amants del turisme actiu. Les activitats de ràfting, piragüisme, open-kayak i hidrotrineu tenen un marc incomparable per poder-se realitzar amb total garantia de seguretat.

Els diferents elements que composen el Parc fan d'aquest espai lúdic una instal·lació excepcional: remuntadors mecànics, minicentral hidroelèctrica de bombeig i turbinació, higienitzador i assecador de material esportiu, són elements de tecnologia avançada incorporats al conjunt del Parc que asseguren i faciliten l'activitat esportiva dins d'un entorn de jardí on els canals esportius tenen especial protagonisme.

No obstant la part més important és l'equip humà que hi ha darrera d'aquest conjunt el que fa que les activitats es desenvolupin amb total seguretat. Un equip de monitors qualificats permet que els practicants d'activitats al Parc en surtin totalment satisfets amb un record inoblidable.

En resum La Seu d'Urgell i el Parc Olímpic ofereixen un conjunt d'espais i activitats al Pirineu que permeten al turisme gaudir d'emocions i sensacions en un marc incomparable.

Els diferents circuits i rutes en BTT que surten del Parc són un dels altres atractius de la zona amb circuits adaptats a tots els nivells.

En conjunt el centre BTT La Seu-Alt Urgell té més de 1.000 km senyalitzats.

Equipament i Serveis

 

 
 • null
  Ràfting
 • null
  Piragüisme
 • null
  Open Kayak
 • null
  Hidrospeed
 • null
  Barca Ecològica
 • null
  Rocòdrom
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació