Tornar

Remullà

Baix Camp, Vandellòs
20 places
C/Genessies, 2 - L’Hospitalet de l’Infant , 43890
REF_394
REFUGI ESPORTIU REMULLÀ

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, presenta un preciós paisatge on la muntanya es fon amb el mar i on es pot gaudir d'un lloc ple de contrastos. Dels cinc nuclis de població que integren el municipi, tres es troben a l'interior, Vandellòs, Masboquera i Masriudoms, i dos al litoral, L'Hospitalet de l'Infant i Almadrava.

El litoral presenta unes platges pràcticament verges on es pot escoltar el so de
les onades mentre es respira l'aire de la vall. I és que a pocs minuts hi trobem les muntanyes, carregades de senders i emplaçaments màgics i amb una biodiversitat de riquesa extraordinària. Els colors de la terra, de les roques i dels arbres, es fonen amb el blau turquesa de les aigües que banyen la costa.

El nucli de Vandellòs està a una altitud de 300 metres sobre el nivell del mar; aquest poble, com tots els d’interior del municipi, ens ofereix una manera diferent de viure unes vacances tranquil·les i en contacte amb la natura. Formant part d'un paisatge pintoresc, i a 2 km al nord de Vandellòs, trobem el llogarret deshabitat de Remullà. La Serra de Llaberia i el PR-C91 fan de l’indret un paratge únic.

El Refugi de Remullà és una espectacular masia, de pedra, situada en un entorn rural ideal per als amants de la natura on es poden realitzar diverses activitats, o aprofitar per descansar gaudint del silenci i el paisatge. La casa s'ofereix en dret a cuina.

Anna
Hem estat molt agust en aquest allotjament rural. Grans vistes a la vall...!!!
12/08/2019

Equipament i Serveis

ALTRES SERVEIS:

  • Servei de càtering.
  • Lloguer de vehicles.
  • Itineraris de natura.
  • Escola de mar.
  • Lloguer de BTT.
  • Activitats esportives a la platja i a la muntanya.
  • I moltes més: risoteràpia, cata de vins, taller de coaching...
  • Preus especials per utilitzar les instal.lacions esportives municipals (pistes de pàdel, tennis, Piscina Municipal Coberta, gimnàs, piscines descobertes...) 

A més, el municipi posa a l’abast dels visitants un gran ventall de propostes lúdiques i culturals, tals com: les visites guiades al Museu de l’Oli, a l’Hospital de l’Infant Pere, a les fortificacions de la Guerra Civil del Coll de Balaguer... 

)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies