629 719 250
Tornar

Roc-Roi

Garraf, Vilanova i La Geltrú
8.7 18 valoracions
Moll de ponent, s/n , 08800
REF_297

Base Nàutica de "Ribes Roges"

Centre d'aventura i activitats

Moll de Ponent s / n (08800 - Vilanova i la Geltrú - Barcelona)

El centre d'aventura i activitats de mar RocRoi - Vilanova es troba, sol, a 40 km de Barcelona, al Moll de Ponent, al costat del port esportiu, situat a la platja de Ribes Roges.

Disposem d'un edifici de 200m2 on s'ubiquen les oficines i els vestuaris. Al seu costat, tenim un pàrquing privat amb capacitat per a 100 vehicles on podeu aparcar sense problemes.

A 100 m, a la mateixa sorra de la platja, tenim la base nàutica de "Ribes Roges", amb una superfície de 1000m2. Oferim tot tipus d'activitats de mar, des de lloguers d'embarcacions a activitats dirigides o cursos.

A la platja del Far, situada al nord del port de Vilanova, es troba la nostra base nàutica "El Far", oberta els mesos d'estiu i primavera, on oferim lloguers de caiacs i patins a pedal.

Les nostres instal·lacions es troben en el punt ideal, estem molt a prop del Passeig Marítim i el centre de la població, alhora que ens trobem a la vora del Mediterrani, en la mateixa sorra de la platja. Situats estratègicament a mig camí entre Barcelona i Tarragona.

Ingrid
El millor, l'atenció quan una alumna es va fer mal. Ens van portar i tornar de l'hospital en cotxe.
21/06/2015

Equipament i Serveis

OPEN KAYAK

Els caiacs "autobuidables", "sit on top" o "oberts" són els més segurs per navegar pel mar. Aquestes embarcacions estan fabricades amb Polietilè, el que els proporciona una gran flotabilitat. Compta amb forats de desguàs amb la qual cosa tota l'aigua que entri per la coberta torna a sortir. Estan proveïts de nanses de transport en els laterals i en proa i popa. A més compta amb un sistema d'anelles de subjecció per on passa la "línia de vida", que és un terme que recorre el caiac de proa a popa i serveix per agafar-se en cas de bolcada. Aquests caiacs a més són molt estables ja que tenen més màniga que un caiac de mar tancat. El casc és com el de qualsevol altre caiac, però la coberta és diferent: podríem dir que és com una taula però té una forma còmoda per seure i diferents ancoratges per recolzar els peus i poder impulsar la palada. En definitiva: és el caiac més recomanable per travessies curtes i per gaudir de l'estiu sense necessitat de prèvia experiència.

KAYAK MAR

El "caiac de mar" és una embarcació tancada al contrari que l'open caiac, la principal diferència és que si bolquem en un open caiac simplement hem de girar-lo i tornar a embarcar. En el caiac de mar haurem buidar el contingut d'aigua per poder prosseguir amb la navegació. Un caiac de mar té nanses en la seva proa i popa. A més posseeix una línia de vida, que és un terme que recorre l'embarcació de proa a popa, segons el model poden tenir diversos compartiments estancs, sense la qual cosa no serien "caiacs de mar". En aquesta embarcació és necessari cobrir la banyera, que és per on s'ingressa al caiac amb un "cubrebanañera". Per poder navegar amb caiac d'aquest estil és necessària experiència prèvia havent realitzat algun curs.

CATAMARÁN

El catamarà és una embarcació que es diferencia d'un "monobuque" perquè té dos "cascos". És una embarcació més ràpida ja que el seu contacte amb l'aigua és menor. En la nostra base disposem de dos models de la marca Hobie, el Dragoon i el 15. Aquest últim és el més utilitzat per a realitzar cursos ja que després d'aprendre les maniobres necessàries per a poder dominar-es poden realitzar lloguers. La capacitat del model Hobie 15 és de 4 persones, el Dragoon és una mica més petit, només té 12 peus, i en aquest cas la capacitat es veu reduïda a tres persones. El catamarà és un vaixell molt polivalent ja que pot navegar amb poc vent, fent d'una excursió una activitat molt plaent, o per contra, navegar amb forts vents, només reservat als experts.

PADDLE SURF

El pàdel surf, stand up paddle (SUP) o pàdel board és una activitat que va néixer fa molts anys, és una antiga forma de lliscament en què el navegant utilitza pala per desplaçar-se per l'aigua mentre roman de peu en una taula. Des de fa uns pocs anys aquesta activitat està prenent cada vegada més adeptes. Hi ha diverses modalitats però la que més adeptes té és el longboard, és a dir el lliscament de la taula en aigües planes, ja sigui mar o pantans. Una activitat que es pot desenvolupar sense onades i sense vent, al contrari del surf i el surf de vela. Posar-se de peu a la taula és relativament senzill i en poc temps es poden realitzar recorreguts similars als que realitzaríem en un caiac. Les taules són semblants, encara que no iguals, a les d'iniciació al surf de vela. Les pales al contrari que en el caiac, només tenen una cullera i per l'altre extrem l'empunyadura on col·locar la mà d'empenta. És una activitat divertida per estar en contacte amb el mar.

VELA

La vela és una apassionant activitat nàutica que permet gaudir del mar amb un veler. Aquest tipus d'embarcació lleugera és molt pràctica per a iniciar-se en la navegació d'oci. A la base de Rocroi a Vilanova i la Geltrú, a Barcelona, disposem de 4 models de veler: els velers Lúdic, els velers Topaz, els velers Taz i el veler el Gran.

Els velers del model Lúdic tenen una eslora (longitud) de 5 metres i capacitat per a 9 persones incloent al patró. Són velers ideals per a un primer contacte amb la navegació tant per a adults com per a nens.

Els velers Topaz, Taz i el Gran són similars als models "làser pic". En ser més petits en eslora i capacitat permeten major maniobrabilitat i són models ideals per a un aprenentatge individualitzat.

WINDSURF

El surf de vela com el pàdel surf, deriva del surf pròpiament dit. Igual que en el pàdel surf, algú va tenir la idea de muntar un aparell i la seva vela sobre una taula de surf. Amb els anys això va ser modificat fins als models d'avui dia. El surf de vela consta d'una taula, el seu pal amb el seu aparell i la seva vela que a més té una botavara. La botavara es col·loca de forma perpendicular a pal que sosté la vela i agafant la mateixa es dirigeix la vela a un lloc o un altre. Per navegar en windsurf s'han de tenir nocions de vents. Les taules són de fibra de vidre i en la seva coberta tenen materials antilliscants. Encara que hi ha taules per a dues persones, normalment i en particular a la nostra base disposem de taules individuals, depenent de la força del vent i de l'edat i contextura física del practicant disposem d'espelmes de 2,5 mt2 fins a 5,5 mt2.

PATÍN

Els patins a pedal o "hidropedales" segurament siguin l'activitat més divertida per poder desenvolupar en família. Estan construïts en polietilè i té una gran flotabilitat. Dues persones han de "pedalar" si volen avançar, ja que aquesta embarcació no es propulsa per veles o pales, sinó per uns pedals que transmeten la força a una roda submergida que impulsa l'aigua, segons giri endavant o enrere ens mourem en una o altra direcció. Estan proveïts de seients per a quatre persones. A més tenen una escala per pujar per la popa i el més divertit, un tobogan amb una escala de 1,5 metres per llançar-se al'aigua. És una embarcació totalment segura en la qual en família o amb amics, i sobretot els nens gaudiran d'una gran diversió.

)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta instal·lació