Tornar

Sant Julià

Osona, Sant Julià de Vilatorta
8.4 41 valoracions
107 places
Ctra. de Vic a Sant Hilari, Km 5 , 08504
REF_283

A l'est de la Plana de Vic, on començen les Guilleríes, trobem aquesta masía reformada a les afores del poble de Sant Julià de Vilatorta. Una gran finca molt ben conservada, amb molts espais exteriors propis on poder gaudir de l'entorn natural, i amb unes bones instal·lacions on destaquen les habitacions amb bany propi.

És una casa petita, on podreu fer la vostra estada sense compartir. A més, els entorns de la casa permeten fer interessants excursions i itineraris de natura.  Amb autocar ens podem arribar a Tavertet, Rupit, l'Esquirol, Pantà de Sau i les Guilleries, Cantonigrós i la Foradada

Volem que les colònies siguin collage de recursos diversos; els tallers, gimcanes, jocs, descobertes, esports d'aventura; el bosc, les esplanades, les habitacions, el menjar, l'autocar, el temps i els monitors! I els protagonistes en sou vosaltres: els mestres i, sobre tot, cadascun dels nens i nenes.

Tots aquests elements es relacionen per fer de les vostres colònies una vivència única i singular per a cada grup, així com un espai privilegiat de convivència i d'aprenentatge.

Les colònies són un espai de convivència diferent al de l'escola. Cal aprofitar-lo per aprendre tots junts; per a què nens i nenes es coneguin, es relacionin i comparteixin experiències amb els companys.

 

 

miriam Viarnés
Ha sigut una estancia curta però molt agradable. Un tracte genial amb els responsables de la casa. Nosaltres no hem fet activitats contractades, aixi que no puc valorar el servei de les activitats. El fet de poder dispossar de tota la casa per nosaltres ha sigut magnific, ja que dispossavem de tots els espais quan els voliem. L'entorn i les caracteristiques de la casa han estat genials per poder dur a terme les nostres colonies. En resum, han sigut tres dies que ens hem sentit com a casa, hem gaudit de l'entorn i hem "explotat" al màxim totes les instala•lacions del Robledal Escola García Fossas Ana
12/04/2015

Equipament i Serveis

Casa de 80 places

* Habitacions de 2, 4 i 6 places

* Cuina i menjador

* Calefacció central

* TV, TDT, vídeo i DVD

* 2 sales

* Sala d´esbarjo amb tennis de taula, billar i futbolí

* Amplia zona amb jardí i bosc

* Piscina

* Camp de futbol

* Camp de bàsquet

* Circuit de bicicros

* Camp de paintball i tir

* Rocòdrom

Serveis

* Colònies escolars

* Sortides de un dia

* Casals d´estiu

Distàncies

Barcelona: 84 km

Girona: 63 km

Tarragona: 173 km

Lleida: 169 km

Valoracions

8.4
La instal·lació
8.4
Espais exteriors
8.5
Els monitors
8.3
La neteja

Activitats de les colònies

En Fabulí i els mil i un contes (Einf i C. Inicial)
Fibló l'aventurer i el misteri mil·lenari (C. Mitjà i Superior)
)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies