Tornar

Sant Julià

Osona, Sant Julià de Vilatorta
8.4 41 valoracions
107 places
Ctra. de Vic a Sant Hilari, Km 5 , 08504
REF_283

A l'est de la Plana de Vic, on començen les Guilleríes, trobem aquesta masía reformada a les afores del poble de Sant Julià de Vilatorta. Una gran finca molt ben conservada, amb molts espais exteriors propis on poder gaudir de l'entorn natural, i amb unes bones instal·lacions on destaquen les habitacions amb bany propi.

És una casa petita, on podreu fer la vostra estada sense compartir. A més, els entorns de la casa permeten fer interessants excursions i itineraris de natura.  Amb autocar ens podem arribar a Tavertet, Rupit, l'Esquirol, Pantà de Sau i les Guilleries, Cantonigrós i la Foradada

Volem que les colònies siguin collage de recursos diversos; els tallers, gimcanes, jocs, descobertes, esports d'aventura; el bosc, les esplanades, les habitacions, el menjar, l'autocar, el temps i els monitors! I els protagonistes en sou vosaltres: els mestres i, sobre tot, cadascun dels nens i nenes.

Tots aquests elements es relacionen per fer de les vostres colònies una vivència única i singular per a cada grup, així com un espai privilegiat de convivència i d'aprenentatge.

Les colònies són un espai de convivència diferent al de l'escola. Cal aprofitar-lo per aprendre tots junts; per a què nens i nenes es coneguin, es relacionin i comparteixin experiències amb els companys.

 

 

Dolors Pi
El que més ens ha agradat han estat els espais exteriors. Érem un grup amb 77 alumnes i des de qualsevol punt podies controlar fàcilment els nens. La part nova era excel·lent, sobretot els banys. I el tracte amb el personal de la casa i amb els monitors ha estat molt bo. Sense dubte és una casa de colònies que ens agradaria repetir.
24/05/2016

Equipament i Serveis

Casa de 80 places

* Habitacions de 2, 4 i 6 places

* Cuina i menjador

* Calefacció central

* TV, TDT, vídeo i DVD

* 2 sales

* Sala d´esbarjo amb tennis de taula, billar i futbolí

* Amplia zona amb jardí i bosc

* Piscina

* Camp de futbol

* Camp de bàsquet

* Circuit de bicicros

* Camp de paintball i tir

* Rocòdrom

Serveis

* Colònies escolars

* Sortides de un dia

* Casals d´estiu

Distàncies

Barcelona: 84 km

Girona: 63 km

Tarragona: 173 km

Lleida: 169 km

Valoracions

8.4
La instal·lació
8.4
Espais exteriors
8.5
Els monitors
8.3
La neteja

Activitats de les colònies

En Fabulí i els mil i un contes (Einf i C. Inicial)
Fibló l'aventurer i el misteri mil·lenari (C. Mitjà i Superior)
)

Comentaris

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta casa de colònies