Tornar

Spring Holidays

Tarragonès, Tamarit
8.7 26 valoracions
120 places
Ctra. N-340, Km 1.172 , 43008
282

Us presentem una forma entretinguda d'aprendre anglès pels vostres alumnes durant una setmana plena d'activitats molt a prop del mar i en ple contacte amb la natura.

Durant aquest període podran realitzar activitats com kayak, tennis, treking, orientació, patinet, beisbol i jocs diversos a la platja tot aprenen anglès.

Spring Holidays és un programa àgil, divertit i diferent separat per mitges jornades, així doncs sempre hi haurà un esport pel matí o per la tarda i en l'altre sessió activitats teòriques i jocs per a reforçar la parla anglesa dels alumnes.

Els alumnes es distribuiran en tres nivells diferents, segons el seu nivell d'anglès, per tal que no hi hagi cap dificultat en el seu aprenentatge, i estaran durant les diferents activitats amb els monitors, fet que els obligarà a comunicar-se en anglès. Els grups d'alumnes estaran repartits pels diferents monitors, amb un nombre d'alumnes per monitors d' aproximadament 10 nois/es.

Els nois i noies que vulguin gaudir d'aquesta setmana podran realitzar diverses activitats com kayak, tennis, treking, orientació, patinet, beisbol i jocs diversos a la platja tot això al mateix temps que s' aprèn anglès gràcies als nostres monitors de llengua anglesa com a llengua materna.

L´allotjment es realitza  al  Càmping Trillas Tamarit, la seva situació tranquila, entre mar i muntanya, envoltat per diversos llocs d'interés cultural i turístic fa que  sigui el lloc idoni per a gaudir d'unes vacances amb grup escolars o  d'ambient familiar en bungalow o en parcel·la de càmping. La magnífica platja de sorra fina és ideal per a relaxar-se.

 

 

Sra. Marian Alarcón
Tots els monitors excepte un va atendre normalment als alumnes, de forma correcta tot i que en general els mancava una mica de ganes, és la sensació que va quedar. Va faltar organització alhora de realitzar les activitats, els mestres no van ser informats del què es faria, van canviar ordre de les activitats sense avisar i no van informar de la possivilitat d'anar a la piscina l'últim dia amb la qual cosa es van quedar sense poder-se banyar per manca de temps i de material. Per la resta estem contents, les instal.lacions, les activitats adequades i divertides per als nens, el menjar correcte.
28/05/2018

Equipament i Serveis

 

Serveis

Grups de Primària

Grups de Secundària

Grups de Batxillerat

Cicles formatius

Traballs de Síntesi

Oferta especial Setmana Blanca

 

Intal.lacions

El càmping està situat darrere del castell de Tamarit. Hi ha un camí de 60m des de la sortida del càmping a la platja de Tamarit. Des dels bungalows i mobile-homes hi ha 5 minuts a peu. A l'altre costat del castell hi ha una cala entre roques, la Cala Jovera. Seguint la costa uns quilòmetres s'arriba a la platja de La Mòra, al parc natural Punta de La Mòra i a unes cales verges. A 9 km es troba la ciutat de Tarragona. A l'altra direcció, seguint la platja de Tamarit, s'arriba a la platja d'Altafulla i al passeig marítim. A pocs kilòmetres queda Torredembarra, amb port esportiu, passeig marítim i diverses platges.

 

• Bungalous de 4 i 5 pax.

• Piscina.

• Supermercat.

• Restaurant.

• Parc infantil.

• Pista de tenis.

• Pista de bàsquet.

• Pista de futbol.

• Platja a 70 metres.

• Tarragona, patrimoni de la humanitat a 10 Km.

• PortAventura Park a 20 km.

 

Distàncies

9 Km de Tarragona

20 Km de PortAventura

76 de Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valoracions

8.7
La instal·lació
8.5
Espais exteriors
8.8
Els monitors
8.6
La neteja

Activitats

Colònies multiaventura en anglès

Activitats d'un dia

Dia Multiactivitats
CI CM CS ESO
Veure activitat
)

Comentaris

Calcular ruta
Demana informació sobre aquesta casa de colònies