629 719 250

14 activitats d'un dia

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Resultat de la cerca

Activitats nàutiques a Calella

Calella
Les activitats de nàutiques estan conduïdes per a professionals titulats i monitors amb experiència dins el medi aquàtic. Tots els participants a l’aigua portaran armilla salvavides i sempre estaran vigilats per embarcacions a motor tipus Zodiac de control. Les activitats a realitzar son: VELA: realitzada a peu de platja amb un total d’uns 6 catamarans d’unes 5/6 places cadascun. KAYAC: realitzada també a peu de  platja , dividint el grup en dobles i individuals, i aprenen primer a moure els rems. BODY: jugarem amb les onades si el temps ho permet, intentant mantenir l’equilibri allà on trenca amb la sorra l’onada. WINDSURF: primer aprendrem amb una taula fixa a la sorra la teòrica, i un cop al mar combinarem taula amb vela per equilibris i taula complerta per a treballar amb la vela. FRISBY: jugarem amb aquest plat volador a la sorra intentant fer grans passes i perfeccionant l’habilitat en el llançament. VOLEI-PLATJA: farem partits a la sorra aprenent la tècnica de sacar i a col·locar la pilota, allà on el contrari li costi guanyar-nos el punt. Per a l’activitat caldrà portar: banyador, samarreta recanvi, crema protectora solar, tovallola i no oblidar el esmorzar i dinar. Durada de l’activitat: Aproximadament 3 hores. En cas de pluja l’activitat al realitzar-se a l’aire lliure no es podrà fer.La organització es reserva el dret de variar la quantitat de grups o divisió de materials en funció del nombre final de participants o les incidències tècniques convenients
Més informació

Activitats nàutiques a Premià

Premià de Mar
Ens traslladarem al club nàutic on podrem realitzar les activitats aquàtiques de vela i  caiac. Després anirem a la platja acompanyats pels monitors a practicar diferents esports com el volei platja, el rugbi, el futbol platja, frisbi, pales... Objectius pedagògics •    Treballar la psicomotricitat en els nens i nenes.•    Propiciar de manera directa el contacte amb el medi natural.•    Conèixer diferents disciplines esportives no convencionals. Observacions Portar banyador, tovallola, calçat d’aigua lligat i roba de recanvi, ja que durant les activitats de mar els participants es mullen. Durada activitat: 3 hores aprox  
Més informació

Trekking aquàtic a la riera del Carme

Carme
TREKKING AQUÀTIC Caminant, saltant, lliscant i desgrimpant per l'interior d'un riu, descobrirem racons amagats que la natura i el pas de l'aigua han anat modelant. Els guies del Centre Excursionista de Catalunya faran que els infants apart de viure l'aventura esportiva, s'enriqueixin amb molts coneixements i continguts que només estant dins d'un indret amagat com aquest, es poden experimentar. Una experiència que val la pena viure!! DADES PRÀCTIQUES PUNT DE PARTIDA: Carme(Anoia) RECORREGUT: riera del Carme ADREÇAT A: ESO i Batxillerat TEMPORADA: de març a juny – segons temporada HORARI: tot el dia, consensuat amb els mestres MATERIAL PERSONAL: calçat de muntanya, banyador, tovallola, roba de recanvi i dinar. MATERIAL: segons temporada - neoprè, escarpins i casc (ho aporta el CEC) SERVEIS OPCIONALS: servei d'autocar, no inclòs en el preu. RATI: 4 monitors per 50 nens CONTINGUTS DE L'ACTIVITAT *Trekking aquàtic – tècnica i material *Situació geogràfica *Característiques d'un riu o torrent – hidrologia *Fauna del riu – vegetació de ribera *Respecte i conservació del medi aquàtic *L'erosió de l'aigua
Més informació

Aventura al Delta de l'Ebre

Sant Carles de la Ràpita
Trobada amb el guia de l’organització. Visita guiada al PARC NATURAL DEL DELTA DE L’EBRE amb l’autocar del grup. Dinar pic-nic, portat per cada alumne. Activitat a escollir ( la mateixa per a tot el grup ): MULTIAVENTURA - PIRAGUA – JOCS AQUÀTICS Fi de la visita i acomiadament del grup.
Més informació

Olimpiades

Vilanova i la Geltrú
OLIMPIADES NÀUTICA I MARINERA Un munt de modalitats esportives formaran les nostres olimpíades. A la gimcana Nàutica farem open caiac, natació i jocs d'aigua i a la Marinera pels més menuts, relleus, llançament, carrera, equilibris. Formant diferents equips farem una rotació perquè tots els participants facin totes les modalitats i els permeti aconseguir la puntuació final. Edats: De 8 a 16 anys Olímpiada i Nàutica De 3 a 16 anys Olímpiada marinera. Material Necessari: *Roba d'esport còmode. *Banyador. *Protecció solar. *Gorra. *Tovallola. *Roba de recanvi. Inclou: *Material de les activitats. *Assegurança de RC i Accidents. *Monitors titulats. Punt de trobada: ROC ROI-BASE NÀUTICA, MOLL DE PONENT S/N. VILANOVA I LA GELTRÚ.
Més informació

Visita a la llotja + taller mariner

Vilanova i la Geltrú
VISITA A LA LLOTJA+ TALLER MARINER Ens endinsarem a la vida dels pescadors de Vilanova aprenent i entenen aquest ofici com a forma de vida. Visitarem la llotja, ens explicaran les diferents tècniques de pesca, els detalls de la vida d'un pescador, el procés del peix des de que arriba a port fins que en surt per vendre's en els diferents establiments on el trobem. Taller Mariner: farem un taller on els nens/es aprendran les diferents tècniques de pesca o nusos mariners. Edats: De 8 a 12 anys Material Necessari: *Roba d'esport còmode *Protecció solar *Gorra Inclou: *Material de l'activitat (fitxes didàctiques). *Assegurança de RC i Accidents. *Monitor (Guia titulat). * Us de les instal·lacions. Punt de trobada: ROC ROI-BASE NÀUTICA, MOLL DE PONENT S/N. VILANOVA I LA GELTRÚ.
Més informació

Vela (1/2 hora) + Patins + Gimcana a la platja

Vilanova i la Geltrú
Edats: Des de 8 a 16 anys. Material Necessari:*Roba d’esport còmode.*Banyador.*Protecció solar.*Gorra.*Tovallola.*Roba de recanvi. Inclou:* Material de les activitats.* Assegurança de RC i Accidents.* Monitors titulats.
Més informació

DIA BLAU CLAR (Caiac de mar + voley-platja)

Barcelona
La Base Nàutica Municipal de la Mar Bella és una instal.lació municipal que te com a objectiu fonamental la cultura de la platja i dels esports nàutics. Es sitúa a peu de sorra, entre les platges del Bogatell i de la Mar Bella, a on es pot gaudir d´un dia d´esport a la natura amb els alumnes, sense sortir de Barcelona. Edat: 8 a 16 anys.Durada: 3 horesHorari: matí o tardaInclou: material esportiu de Volley i Caiac, armilles salvavidades, vestits de neoprè, seguiment per radio, llanxa de suport i assegurança d´accidents. Activitats:CAIAC DE MAREls alumnes gaudeixen d’una hora i mitja d´esport natural a bord del caiac. Coneixen els elements del caiac, la tècnica bàsica de la palada, el control i la direcció de l´embarcació i les normes de seguretat.Per realitzar aquesta activitat comptem amb caiacs d´iniciació, armilles salvavides i vestits de neoprè. L´activitat finaltza amb un partit de caiac - polo on els alumnes apliquen tot el que han après durant el bateig. VOLLEY-PLATJALa jornada compta amb una classe de Volley-Platja impartida pels monitors. Durant aquesta sessió els alumnes treballen els diferents tipus de cops, les diferents posicions sobre el terreny i la compenetració.
Més informació

Tot nàutic

Vilanova i la Geltrú
VELA+OPEN CAIAC+TALLER NÀUTIC La navegació en "monobuc" podrien dir que és el referent a totes les classes de la navegació a vela. La platja de Vilanova, protegits del llevant pel port, ofereix unes immillorables condicions per iniciar-se amb total seguretat aquesta modalitat de navegació, la vela lleugera. Les embarcacions que farem servir són Velers anomenats lúdics que són col·lectius. En tot moment estareu controlats per un monitor que farà el seguiment des de la meteixa embarcació o bé des de una motora. El Open-caiac són caiacs amb gran estabilitat que ens permeten navegar amb total seguretat i disfrutar de l'entorn a la vegada que adquirim una tècnica adequada per poder practicar aquesta modalitat. Utilitzarem caiacs triples ideals per iniciar-se en grups nombrosos. Taller nàutic: farem un taller on els nois/es aprendran la tècnica de la vela i els nusos mariners. Edats: Des de 8 a 16 anys. Material Necessari: *Roba d'esport còmode. *Banyador. *Protecció solar. *Gorra. *Tovallola. *Roba de recanvi. Inclou: *Material de les activitats. *Assegurança de RC i Accidents. *Monitors titulats. Punt de trobada: ROC ROI-BASE NÀUTICA, MOLL DE PONENT S/N. VILANOVA I LA GELTRÚ.
Més informació

SETMANA BLAVA A LA MAR BELLA

Barcelona
Instal·lació esportiva situada a peu de sorra entre les platges de la Mar Bella i Bogatell (Barcelona), on podeu gaudir d'una setmana d'esports a la natura sense sortir de Barcelona. Edat: 8 a 16 anys.Durada: 5 sessions de 4 hores.Horari: 10 a 14 hores.Inclou: material esportiu de Volley i Caiac, armilles salvavidades, vestits de neoprè, seguiment per radio, llanxa de suport i assegurances d´accidents. L´objectiu d´aquesta proposta és que els alumnes aprofundeixin en el coneixement de dos esports de platja; el Caiac de mar i la Vela, tot realitzant un curs d´iniciació complert.De cara a estimular l´aprenentatge dels alumnes i poder integrar aquesta activitat dins la programació lectiva, els monitors evaluaràn els coneixements adquirits al final del curs d´acord amb un criteri estandaritzat.A més de la pràctica i promoció esportiva, sempre és present en les nostres activitats educatives el foment del coneixement de l´entorn marítim, alhora que es promouen actituts respectuoses vers el medi ambient. WINDSURFAprenen a navegar amb la taula i la vela de windsurfing mentre remarquem especialment la seguretat a la mar.Tot aixó d’una forma amena, divertida i molt dinàmica.Intentaràn primerament d’aguantar-se de peu sobre la taula i tot seguit a orientar-se respecte del vent. És a dir, reconèixer d’on ve el vent, i com s´ha de colocar la vela per poder avançar. CAIACL´activitat de caiac consta de quatre sessions de dues hores cadescuna ( la durada d´un curs d´iniciació)Els alumnes aniràn adquirin els coneixements tècnics que els permetràn controlar el caiac amb autonomia i seguretat. Aquest aprenentatge es farà mitjançant jocs d´aigua, encaminats a que l´alumne descobreixi aquestes tècniques d´una manera divertida i dinàmica. VELAEls alumnes descobreixen el Catamarà, coneixen la seva nomenclatura, gaudeixen i controlen la navegació amb aquest tipus d´embarcació tot i mentre remarquen especialment la seguretat a bord, tot aixó d´una forma amena, divertida i molt dinàmica. AULA DE MARMitjançant tres temes principals ( Meterologia, Navegació i Biologia Marina ) introduïm a l´alumne en el món de la mar, li proporcionem uns coneixements bàsics de l´entorn marítim i del seu ecosistema, d´una forma didàctica i molt participativa. VOLLEY-PLATJALa jornada compta amb una classe de Volley-platja impartida pels monitors. Durant aquesta sessió els alumnes treballen els diferents tipus de cops, les diferents posicions sobre el terreny i la compenetració.Finalment tot el que s´ha après es posarà en pràctica en un partit.
Més informació

Open caiac o Body Board + gimcana de sorra + taller mariner

Vilanova i la Geltrú
OPEN CAIAC O BODY BOARD+GIMCANA DE SORRA+TALLER MARINER El Open-caiac és el pas inicial per aquells que es vulguin iniciar en el món del caiac. El Open-caiac són caiacs amb gran estabilitat que ens permeten navegar amb total seguretat i disfrutar de l'entorn a la vegada que adquirim una tècnica adequada per poder practicar aquesta modalitat. Utilitzarem caiacs triples ideal per iniciar-se en grups nombrosos. Gimcana de sorra: farem diferents proves on els nens hauran de tenir la destresa per a superar-les amb un temps determinat. Les proves seran des de fer figures de sorra fins a organitzar-se per equips per a superar una cursa amb megaesquis. Taller mariner: farem diferents proves on els nens/es aprendran les diferents tècniques de pesca o nusos mariners. Edat: De 8 a 12 anys Material Necessari: *Roba d'esport còmode *Banyador *Protecció solar *Gorra *Tovallola *Roba de recanvi Inclou: *Material de l'activitat (neoprè, armilla, pala, fitxes didàctiques...) *Assegurança de RC i Accidents. *Monitor (Guia titulat). *Us de les instal·lacions. Punt de trobada: ROC ROI-BASE NÀUTICA, MOLL DE PONENT S/N. VILANOVA I LA GELTRÚ.  
Més informació

Open caiac + Windsurf + Patins

Vilanova i la Geltrú
Activitats opcionals:open caiac + windsurf + patinsopen caiac + patins + jocs d’aigua Edats: Des de 8 a 16 anys. Material Necessari:*Roba d’esport còmode.*Banyador.*Protecció solar.*Gorra.*Tovallola.*Roba de recanvi. Inclou:* Material de les activitats.* Assegurança de RC i Accidents.* Monitors titulats.
Més informació

DIA BLAU MARI (Caiac + catamarà + voley-platja)

Barcelona
La Base Nàutica Municipal de la Mar Bella és una instal.lació municipal que te com a objectiu fonamental la cultura de la platja i dels esports nàutics. Es sitúa a peu de sorra, entre les platges del Bogatell i de la Mar Bella, a on es pot gaudir d´un dia d´esport a la natura amb els alumnes, sense sortir de Barcelona. Edat: 8 a 16 anys.Durada: 3 hores.Horari: matí o tarda.Inclou: material esportiu de Catamarà, Caiac i Volley, armilles salvavides vestits de neoprè, seguiment per ràdio, llanxa de suport i assegurances d´accidents. Activitats:Es combinen les tres activitats descrites fent tres torns de forma que tots els alumnes dediquen una hora a cada activitat. CAIAC DE MAREls alumnes gaudeixen d’una hora i mitja d´esport natural a bord del caiac. Coneixen els elements del caiac, la tècnica bàsica de la palada, el control i la direcció de l´embarcació i les normes de seguretat.Per realitzar aquesta activitat comptem amb caiacs d´iniciació, armilles salvavides i vestits de neoprè. L´activitat finaltza amb un partit de caiac - polo on els alumnes apliquen tot el que han après durant el bateig. CATAMARÀEls alumnes tenen un primer contacte amb el món de la vela. Aprenen la nomenclatura marina, a orientar-se en el medi aqüatic, a conèixer el vent i els diferents tipus de rumbs, a dominar les maniobres bàsiques conjuntament amb les normes mínimes de seguretat a fí d´aconseguir la seva primera navegació a vela, tot això sota la supervisió dels nostres monitors especialitzats. VOLLEY-PLATJALa jornada compta amb una classe de Volei-platja impartida pels monitors. Durant aquesta sessió els alumnes treballen els diferents tipus de cops, les diferents posicions sobre el terreny i la compenetració.
Més informació

DIA BLAU TURQUESA (catamarà + voley-platja)

Barcelona
La Base Nàutica Municipal de la Mar Bella és una instal.lació municipal que te com a objectiu fonamental la cultura de la platja i dels esports nàutics. Es sitúa a peu de sorra, entre les platges del Bogatell i de la Mar Bella, a on es pot gaudir d´un dia d´esport a la natura amb els alumnes, sense sortir de Barcelona. Edat: 8 a 16 anys.Durada: 3 hores.Horari: matí o tarda.Inclou: material esportiu de Catamarà i Volley-Platja, armilles salvavides, vestits de neoprè, seguiment per ràdio, llanxa de suport i assegurances d´accidents. Activitats:CATAMARÀEls alumnes tenen un primer contacte amb el món de la vela. Aprenen la nomenclatura marina, a orientar-se en el medi aqüatic, a conèixer el vent i els diferents tipus de rumbs, a dominar les maniobres bàsiques conjuntament amb les normes mínimes de seguretat a fí d´aconseguir la seva primera navegació a vela, tot això sota la supervisió dels nostres monitors especialitzats. VOLLEY-PLATJALa jornada compta amb una classe de Volei-platja impartida pels monitors. Durant aquesta sessió els alumnes treballen els diferents tipus de cops, les diferents posicions sobre el terreny i la compenetració.
Més informació