629 719 250

76 activitats d'un dia

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb nosaltres!

Resultat de la cerca

PortAventura Park

Vila-seca
UNA DESTINACIÓ I SIS MONS PER DESCOBRIR A PortAventura Park t'hi esperen sis mons increïbles i diferentes, amb una decoració molt cuidada perquè gaudeixis al màxim. Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, China, México i Far West... Emocions per a tots els gustos! PortAventura Park acull 40 atraccions perquè puguis posar a prova el teu coratge i cremis adrenalina. Descobreix atraccions úniques a Europa amb rècords d'altura, velocitat i dimensions. Atreveix-te a pujar al viatge de la teva vida! Hi trobaràs atraccions intenses, vertiginoses i vibrants com Dragon Khan, Furius Baco o Shambhala, la muntanya russa més alta d'Europa. I si vols baixar la intensitat, també hi ha altres atraccions igual d'emocionants i sorprenents. També pots refrescar-te en atraccions aquàtiques com Angkor o Tutuki Splash. Descobreix un món d'atraccions especialment pensades per als més petits: la muntanya russa Tomahawk enmig de Far West, un apassionant viatge en avió amb Coco Piloto, un àrea infantil al cor de la Xina Imperial i moltes més propostes per a la diversió de tota la família. També pots passar-t'ho d'allò més bé sense viatjar a gran velocitat ni pujar a altures vertiginoses. Et convidem a divertir-te d'una altra manera amb la màgia dels nostres espectacles: fins a 40 representacions diàries! Deixa't seduir pels nostres espectacles més exòtics: danses de països llunyans, ritmes tribals i espectacles sota la llum de les fogueres. Entra al Gran Teatro Imperial i descobreix-hi un món màgic i musical on tot és possible: acròbates, coreografies, música... No et perdis els lloros més xerraires a Aves del Paraíso, milers de bombolles de sabó a Bubbebou, trobades inesperades amb els amics de Barri Sèsam, una desfilada plena de màgia i color per marcar el tancament diari del parc... Segur que els més petits quedaran meravellats!   Consulteu les tarifes especials per a grups escolars. Grup mínim: 20 persones de pagament Imprecindible reserva prèvia. Reserves: 977 666 433 Tipus d'entrades: Entrada al parc Ticket plus: Inclou entrada + val de dinar pels alumnes + 1 val de menjar gratuit pels professors. Es concedeix 1 gratuitat pels mestres per cada 10 alumnes de pagament.
Més informació

LA PEDRERA: Visita guiada + hi havia una vegada el trecadís (Taller)

Barcelona
VISITA GUIADA A L’EDIFICI + HI HAVIA UNA VEGADA EL TRENCADÍS (Taller plàstic de la tècnica del Trencadís) Visita guiada a La Pedrera - Casa Milà Veniu a fer un recorregut pels espais més representatius d’una de les obres més singulars de l’arquitecte Antoni Gaudí. Aquest edifici polèmic i trencador de la Barcelona de principis del segle XX va incorporar grans innovacions per a aquella època. Declarat Patrimoni de la Humanitat el 1984, l’edifici continua meravellant avui en dia visitants d’arreu el món. · També s’ofereix en castellà, anglès, francès i alemany. HI HAVIA UNA VEGADA EL TRENCADÍS TALLER PLÀSTIC DE LA TÈCNICA DEL TRENCADÍS Una activitat plàstica i creativa on experimentarem amb una de les tècniques decoratives que Gaudí va aplicar a l’edifici: el trencadís. A més a més, coneixerem la història de La Pedrera a través d’imatges d’aquella època, i fins i tot farem un petit viatge en el temps acompanyats d’un personatge màgic per descobrir la inspiració natural de l’arquitecte. Cicles: Educació infantil i cicles inicial i mitjà d’educació primària.
Més informació

LA PEDRERA: Visita guiada + els animals Gaudinians i on trobar-los

Barcelona
LA PEDRERA: Visita guiada + ELS ANIMALS GAUDINIANS I ON TROBAR-LOS VISITA DINAMITZADA SOBRE LA INSPIRACIÓ DE GAUDÍ VISITA GUIADA A L’EDIFICI Visita guiada a La Pedrera - Casa Milà Veniu a fer un recorregut pels espais més representatius d’una de les obres més singulars de l’arquitecte Antoni Gaudí. Aquest edifici polèmic i trencador de la Barcelona de principis del segle XX va incorporar grans innovacions per a aquella època. Declarat Patrimoni de la Humanitat el 1984, l’edifici continua meravellant avui en dia visitants d’arreu el món.· També s’ofereix en castellà, anglès, francès i alemany. ELS ANIMALS GAUDINIANS I ON TROBAR-LOS VISITA DINAMITZADA SOBRE LA INSPIRACIÓ DE GAUDÍ La Pedrera és una casa o un bosc encantat ple de plantes, arbres i animals que s’amaguen en diferents racons de l’edifici? Només podrem descobrir-ho si explorem els espais més emblemàtics de la casa. Per no perdre’ns, haurem de seguir el Llibre de la Natura d’Antoni Gaudí, a través del qual podrem esbrinar quins són els animals gaudinians i on trobar-los. · Educació infantil i cicles inicial i mitjà d’educació primària. · També s’ofereix en castellà i anglès.
Més informació

LA PEDRERA: Visita guiada + la forja màgica

Barcelona
LA PEDRERA: VISITA GUIADA + LA FORJA MÀGICA TALLER PLÀSTIC DE LA TÈCNICA DEL FERRO FORJATVISITA GUIADA A L’EDIFICI Visita guiada a La Pedrera - Casa Milà Veniu a fer un recorregut pels espais més representatius d’una de les obres més singulars de l’arquitecte Antoni Gaudí. Aquest edifici polèmic i trencador de la Barcelona de principis del segle XX va incorporar grans innovacions per a aquella època. Declarat Patrimoni de la Humanitat el 1984, l’edifici continua meravellant avui en dia visitants d’arreu el món. · També s’ofereix en castellà, anglès, francès i alemany. LA FORJA MÀGICA TALLER PLÀSTIC DE LA TÈCNICA DEL FERRO FORJAT Una activitat plàstica i creativa enfocada al disseny dels balcons de La Pedrera. Són algues i peixos o realment són baranes de ferro forjat? Podrem descobrir-ho tot modelant el nostre balcó de filferro tal com ho feia Gaudí. A més a més, coneixerem un personatge màgic que ens explicarà quins secrets amaga La Pedrera. · Educació infantil i cicles inicial i mitjà d’educació primària.
Més informació

LA PEDRERA: Visita guiada + Operació Gaudí

Barcelona
LA PEDRERA: visita guiada + OPERACIÓ GAUDÍ ACTIVITAT TECNOLÒGICA, INTERACTIVA I D’INVESTIGACIÓ SOBRE ANTONI GAUDÍVISITA GUIADA A L’EDIFICI Visita guiada a La Pedrera - Casa Milà Veniu a fer un recorregut pels espais més representatius d’una de les obres més singulars de l’arquitecte Antoni Gaudí. Aquest edifici polèmic i trencador de la Barcelona de principis del segle XX va incorporar grans innovacions per a aquella època. Declarat Patrimoni de la Humanitat el 1984, l’edifici continua meravellant avui en dia visitants d’arreu el món.· També s’ofereix en castellà, anglès, francès i alemany.  OPERACIÓ GAUDÍ ACTIVITAT TECNOLÒGICA, INTERACTIVA I D’INVESTIGACIÓ SOBRE ANTONI GAUDÍ Passats més de 80 anys, un investigador privat, l’Ignasi Miralles, rep un encàrrec per dur a terme una investigació a l’obrador de Gaudí, que va ser incendiat durant la Guerra Civil. Ajudem-lo a seguir les pistes que va deixar l’arquitecte per trobar allò que encara ningú no ha descobert. · Cicles mitjà i superior d’educació primària i primer cicle d’ESO.
Més informació

Un recorregut pel CEC

Barcelona
UN RECORREGUT PEL CEC Us proposem una visita guiada al CEC per conèixer la història de l'excursionisme, els seus valors i les possibilitats educatives. El primer contacte amb el món de la muntanya a Barcelona. 1. La muntanya en imatges Projecció d'un documental a la sala d'actes per transmetre les sensacions i les experiències que aporta la pràctica dels esports de muntanya. 2. Les columnes romanes del temple d'August. 3. Visió històrica de l'excursionisme A partir dels fets més rellevants, coneixerem els alpinistes destacats, el material de muntanya i els diversos esports. 4. Aula de formació Explicarem els coneixements bàsics de l'excursionisme, l'equipament i el material necessari,i també la progressió i seguretat per anar a la muntanya. 5. Sala d'escalada de bloc Mitjançant jocs i treballs en equip aprendrem les tècniques bàsiques: coordinació, equilibri i orientacio espacial; però també ens divertirem enfilantnos per la paret. NIVELLS: Educació primària, ESO i batxillerat. Durada: 2-3 h. Nombre màxim d'alumnes: 75. De dilluns a divendres (setembre – juny).
Més informació

LA PEDRERA: Visita guiada + Indiana Stones, EXPLOREM!

Barcelona
LA PEDRERA: Visita guiada + Indiana Stones, EXPLOREM!VISITA DINAMITZADA SOBRE L’EDIFICI I LA INSPIRACIÓ DE GAUDÍ Visita guiada a La Pedrera - Casa Milà Veniu a fer un recorregut pels espais més representatius d’una de les obres més singulars de l’arquitecte Antoni Gaudí. Aquest edifici polèmic i trencador de la Barcelona de principis del segle XX va incorporar grans innovacions per a aquella època. Declarat Patrimoni de la Humanitat el 1984, l’edifici continua meravellant avui en dia visitants d’arreu el món. · També s’ofereix en castellà, anglès, francès i alemany. INDIANA STONES: EXPLOREM! VISITA DINAMITZADA SOBRE L’EDIFICI I LA INSPIRACIÓ DE GAUDÍ Esdevenint exploradors intrèpids com Indiana Jones descobrirem tots els racons de La Pedrera a través d’una sèrie de missions plantejades als espais més emblemàtics de l’edifici. Haurem de resoldre amb èxit l’enigma de la natura seguint el mapa d’explorador d’Indiana Stones per trobar el tresor més valuós d’Antoni Gaudí, amagat en algun indret de la casa. · Educació infantil i cicles inicial i mitjà d’educació primària. · També s’ofereix en castellà i anglès.
Més informació

LA PEDRERA: Visita guiada + L’habitació secreta de La Pedrera

Barcelona
LA PEDRERA: Visita guiada + L’habitació secreta de La Pedrera VISITA GUIADA A L’EDIFICIVisita guiada a La Pedrera - Casa Milà Veniu a fer un recorregut pels espais més representatius d’una de les obres més singulars de l’arquitecte Antoni Gaudí. Aquest edifici polèmic i trencador de la Barcelona de principis del segle XX va incorporar grans innovacions per a aquella època. Declarat Patrimoni de la Humanitat el 1984, l’edifici continua meravellant avui en dia visitants d’arreu el món. · També s’ofereix en castellà, anglès, francès i alemany. L’HABITACIÓ SECRETA DE LA PEDRERA - TALLER SOBRE L’EDIFICI I EL SEU CONTEXT HISTÒRIC En un racó de La Pedrera hi ha una habitació secreta on es pot viatjar en el temps. Si hi entrem, podrem conèixer la història d’aquest edifici, així com els seus protagonistes, que ens desafiaran a superar un seguit de proves per poder trobar la sortida de l’habitació secreta. Us atreviu a entrar-hi? · Cicles mitjà i superior d’educació primària i 1r cicle d’ESO.
Més informació

Teatre Interactiu Científic (TIC) - EINF

Barcelona
Visita guiada A l'aquarium de Barcelona + teatre Descobrir, imaginar... de la mà de personatges i d'històries marines, els infants coneixeran com és la vida al fons del mar d'una forma divertida i entenedora. Nivells educatius: 2n cicle d’EI,  cicle inicial d'EP. Nombre d’alumnes: un màxim de 50. Durada aproximada: 2 hores. El preu inclou: Entrada + visita guiada + teatre + material Recorda!També es pot accedir gratuïtament a l’espai EXPLORA!, al PLANETA AQUA, a l’exposició Joies de la mar, a la terrassa panoràmica i tornar a veure tots els aquaris.   ELS TÍTOLS DEL TIC            TEMA                                        EDUCACIÓ INFANTIL 2n CICLE  El color dels peixos                                            N’hi ha de tots colors! Morfologia i funcions d’adaptació                        Per què sóc com sóc? El medi ambient                                                          Escolta el mar!   Com s’arriba:BUS: 14, 17, 19, 36, 38, 40, 45, 57, 59, 64, 91, 157.BUS TURÍSTIC: Ruta Sud BlavaMETRO: L3 estació Drassanes, L4 estació Barceloneta.RONDA LITORAL: Sortides 21, 22 i 23.
Més informació

Visita al parc natural i creuer per la desembocadura del riu Ebre

Sant Carles de la Ràpita
Trobada amb el guia de l’organització. Visita guiada al PARC NATURAL DEL DELTA DE L’EBRE amb l’autocar del grup. Dinar pic-nic, portat per cada alumne. CREUER per la desembocadura del riu Ebre. Fi de la visita i acomiadament del grup.
Més informació

Erms salats i experiència agrícola

Sant Carles de la Ràpita
Trobada amb el guia de l’organització. EXPERIÈNCIA AGRÍCOLA. Dinar pic-nic, portat per cada alumne. Visita i Taller de sembra a la finca ERMS SALATS. Fi de la visita i acomiadament del grup.
Més informació

Descobreix el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt

Parc Natural de Sant llorenç del Munt
Una visió global del Parc natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac. Hora d´arribada: 10:00 h. Hora d´acabament: Abans de dinar Cal portar: Estoig amb llapis, goma i alguns coloes, carpeta rígida, cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu per caminar per la muntanya (botes o bambes, no sabates!). Important: Portar aigua, ja que no n´hi ha. Descripció de l´activitat: Comencem el dia amb  la visita al Centre d´interpretació Parc Natural. L´audiovisual ens permetrà fer-nos una idea general del que veurem durant el dia. Seguidament agafarem un dels camins que surten d´aquest mateix punt (segons l´edat dels alumnes es fa un o l´altre). Durant la passejada ens aturarem per observar les principals espècies vegetals que configuren el Parc, així com per observar els indicis i rastres de la presència d´espècies animals; igualment farem esment de les característiques formes rocalloses que formen el massís. Els alumnes aniran fent les seves anotacions al dossier que els facilitem per aconseguir una visió global del Parc natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac. Punt de trobada amb l´escola: Coll d´Estenalles. A la carretera BV-1221 que va de Matadepera a Talamanca sortint de Terrassa, Km. 14,8. Pàrking pel bus al costat mateix del centre d´informació del Parc al Coll d´Estenalles.
Més informació

Aquopolis - Espectacle de dofins

La Pineda
Estàs buscant diversió? No ho pensis més i vine al Aquópolis Tarragona. Ens trobaràs al cor de la Costa Daurada, a la platja de la Pineda, a 5 minuts de Salou, 10 minuts de Cambrils, Tarragona i Reus ia menys d'una hora de Barcelona. Al Aquopolis Tarragona la diversió no té edat. Des dels més petits als més grans podran gaudir de la nostra gran varietat d'atraccions com: Jacuzzis, piscina d'onades, Grans llacs, Riu de Ràpids, Kamikaces, Sinuosos, Boomerang, Tous, Black Hole, Splash i molts més Què t'agraden els dofins? Al Aquopolis Tarragona tenim el més impressionant dofinari de la costa mediterrània. Podràs conèixer els nostres dofins i gaudir de la seva habilitat tant dins com fora de l'aigua gràcies a la gran pantalla acristalada ubicada a la piscina d'exhibició. Ah! I també al Aquopolis Tarragona coneixeràs als nostres lleons marins que et sorprendran amb les seves habilitats en una simpàtica exhibició. I no oblidis fer-te la foto amb Lluna (la nostra lleona marina) i emportar-a casa com a record especial. Què vols una experiència única i inoblidable? Al Aquopolis Tarragona t'oferim la possibilitat de conèixer més de prop els lleons marins. Podràs realitzar una interacció en contacte amb ells dins l'aigua i sentir-te com un veritable entrenador. ¡Et sorprendràs! En definitiva, vine al Aquópolis Tarragona, aparca el teu cotxe en el nostre aparcament (700 places), deixa les teves pertinences en el nostre guarda-roba, agafa el teu gandula i posa-la a les nostres àmplies zones enjardinades sense oblidar aconseguir un flotador i comença a gaudir de les nostres impressionants atraccions aquàtiques i mamífers marins Què tens gana? No et preocupis, el Aquopolis Tarragona t'ofereix la més àmplia oferta gastronòmica amb hamburgueseries, bocadillerías, pizzeria, autoservei i hel aderías. No ho oblidis, tot això i més al Aquopolis Tarragona.
Més informació

Aqua Brava

Roses
Encara no heu pensat en la sortida de final de curs de la vostre escola? LA MILLOR OPCIÓ: AQUABRAVA!! AQUABRAVA, a Roses,  és el parc aquàtic amb les millors sensacions de la Costa Brava. Gaudiu del dia més sensacional i refrescant de l'estiu envoltats d'una esplèndida vegetació. No us perdeu el misteriós Black Hole, tortuosos tobogans, inacabables baixades, piscines relaxants, rius cabalosos, les zones infantils Tropic Island i Kid's lagoon i l'atracció estrella, la PISCINA D'ONADES!! No oblideu l'ANACONDA, l'emoció del ràfting en una trepidant atracció de 200 metres de recorregut i dos dels tobogans més emblemàtics i atrevits, el Camell i el Kamikaze, ara encara més ràpids!! També hi trobareu tot tipus de serveis: restaurant self-service, hamburgueseria-pizzeria, bar-snack, nova botiga de regals, nou espai de consigna i oficina d'informació turística. AQUABRAVA, UN OASI DE DIVERSIÓ! DEMANEU A L'ARRIBADA EL FULLETÓ BOTÀNIC, una manera diferent i alhoradidàctica de visitar el parc i conèixer part de la vegetació catalogada que us oferim.
Més informació

Conèixer els rucs

Canyamars
CONÈIXER ELS RUCS "La història i la importància social, les peculiaritats de l´anatomia, la cura i el manteniment. El ruc actualment". L'activitat (que es realitza des de ja fa 12 anys) pretén fomentar en els infants un corrent de respecte i afecte pels rucs i el seu medi. L'enfoc s'adapta segons el curs escolar dels participants. També podem adaptar-ho a les dates de l'any: Castanyada, Carnestoltes, Sant Jordi, etc. No és només una visita. Els nens treballen en contacte directe amb els rucs durant tota l'activitat, amb un sistema de tallers rotatius, que comprèn: • Fer moure els rucs del terra estant. • Muntar amb ruc al picador. • Raspallar-los. • Petit passeig en carro. • Dibuixar-los del natural. • Buscar i collir menjar. • Transport de llenya en sàrries. Un cop superades les proves, s'aconsegueix el carnet de conductor de ruc! Un cop acabada l´activitat podeu fer ús de l´espai i les instal.lacions.   NIVELLS: EINF- EPRI  
Més informació

Arts de pesca - Perxar - Experiència agrícola

Sant Carles de la Ràpita
  Trobada amb el guia de l’organització. Visita guiada al PARC NATURAL DEL DELTA DE L’EBRE amb l’autocar del grup. Dinar pic-nic, portat per cada alumne. Activitat a escollir ( la mateixa per a tot el grup ): ARTS DE PESCA – PERXAR – EXPERIÈNCIA AGRÍCOLA. Fi de la visita i acomiadament del grup.
Més informació

Visita a la cambra arrossera i experiència agrícola

Sant Carles de la Ràpita
Trobada amb el guia de l’organització. Visita CÀMARA ARROSSERA. Dinar pic-nic, portat per cada alumne. EXPERIÈNCIA AGRÍCOLA. Fi de la visita i acomiadament del grup.
Més informació

Visita al Parc Natural del Delta de l'Ebre i Tortosa

Sant Carles de la Ràpita
Trobada amb el guia de l’organització. Visita guiada al PARC NATURAL DEL DELTA DE L’EBRE amb l’autocar del grup. Dinar pic-nic, portat per cada alumne. Visita guiada a TORTOSA. Fi de la visita i acomiadament del grup.
Més informació

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Zona Volcànica de la Garrotxa
Hora d´arribada: 10:30 h. Hora d´acabament: A l´hora de dinar   Descripció de l´activitat:  Es comença amb una presentació general de la zona volcànica de la Garrotxa. Seguidament agafarem l´itinerari al voltant del volcà Croscat. El recorregut continua per la Fageda d´en Jordà. Durant la passejada aprendrem a reconèixer les espècies animals i vegetals d´aquest escosistema. Els alumnes aniran fent les seves anotacions al dossier que els facilitem per aconseguir una visió global de la Zona volcànica de la Garrotxa. L´activitat finalitzarà a l´hora de dinar.   Cal portar:  Estoig amb llapis, goma i alguns coloes, carpeta rígida, cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu per caminar per la muntanya (botes o bambes, no sabates!).
Més informació

La Terra i el Poder

Sant Fruitós de Bages
Visita al monestir Món Sant Benet +Taller participatiu a l’entorn de la societat feudal Com es vivia fa més de 800 anys? Què implicavapertànyer a un estament privilegiat? Us proposemconèixer de primera mà la societat feudal jugant a serpagesos, nobles o monjos. Serà una estona en què, através d’una sèrie de proves i jocs tradicionals, viuremles desigualtats i també els privilegis que imperavenen l’època feudal, per així entendre una mica més elsnostres avantpassats de l’edat mitjana. Cicles mitjà i superior d’educació primària.
Més informació

Estampem el paper - Poble Espanyol

Barcelona
Taller + visita a l’artesana Us proposem que conegueu a fons aquest ofici. Primer gravareu un dibuix sobre una planxa de plàstic i després l’estampareu amb l’ajuda d’una premsa o un tòrcul sobre paper. El resultat segur que us sorprendrà, igual que la visita a l’artesana que desenvolupa aquesta tècnica al Poble. Podeu disposar de les peces elaborades el mateix dia. Objectius específics 1. Identificar les eines i els materials que utilitzen els artesans amb la terminologia adequada i relacionar-la amb els seus usos. 2. Emprendre un procés de creació artística. 3. Manifestar les habilitats necessàries per poder escoltar, observar i interpretar. Competències bàsiques 1. Artística i cultural. 2. Autonomia i iniciativa personal. 3. Coneixement i interacció amb el món físic. Durada 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h) Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

VISITA GUIADA: Hi havia una vegada... un monestir!

Sant Fruitós de Bages
VISITA GUIADA - MÓN SANT BENETHi havia una vegada... un monestir!Itinerari de descoberta del monestir El monestir mil·lenari de Sant Benet ens obre les portes i ens convida a entrar-hi. Qui s’hi atreveix? Junts recorrerem les estances més importants del monestir: l’església, el claustre, les cel·les dels monjos... En cada indret ens espera un objecte antic; alguns ens serviran per conèixer les històries dels monjos que habitaven el monestir, altres fins i tot per disfressar-nos i, així, endinsar-nos una mica més en l’aventura de la història. Nivell: Educació infantil i cicle inicial d’educació primària.
Més informació

Dormir amb taurons

Barcelona
DORMIR AMB TAURONS PER A TOTA LA CLASSE Activitat nocturna Una experiència impressionant. Tota la nit: de les 8 del vespre a les 10 del matí del dia següent.Una oportunitat única d’estar una nit junts tota la classe dormint amb els taurons i participar en tallers, jocs de nit i descobertes que convertiran l’alumnat en veritables coneixedors dels taurons. Al matí, veuran i coneixeran també les tasques que dia a dia fan els submarinistes per tenir cura dels taurons. Dormir amb taurons: cap alumne se n’oblidarà mai! l’apropament d’aquest medi, als nens i nenes, tan proper i tan llunyà alhora. *L’activitat requereix autoritzacions i materials específics. Demaneu-ne informació.Els alumnes aniran acompanyats durant tota l’activitat dels educadors de L’Aquàrium de Barcelona. Nivells educatius: EP cicle inicial, mig i superior.Nombre d’alumnes: un màxim de 25.Durada aproximada: de les 20.00h del vespre a les 10.00h del matí.Material per al mestre: Guia del professorat, amb informació general dels aquaris:  Guió de l’activitat El preu inclou: Entrada + activitats + sopar + esmorzar + material + assegurança RELACIÓ CURRICULAR L’entorn i la seva conservació. El món dels éssers vius. Les persones i la salut. DESCRIPCIÓLa combinació de tallers, jocs de nit, contes i llegendes, convertirà els alumnes en investigadors de taurons durant una nit perquè puguin conèixer una mica més de prop els hostes més especials de L’Aquàrium de Barcelona. L’endemà, una visita a la sala de quarantena i a l’Oceanari donarà a conèixer quines són les tasques que dia a dia es duen a terme per a tenir cura d’aquests animals. QUÈ HAN DE PORTAR DE CASA?Sac de dormir, pijama, sabatilles, material d’higiene personal (tovallola petita, raspall de dents, pasta de dents…), una muda de recanvi i llanterna. És recomanable que portin un coixí per dormir. QUÈ MENJARAN?Per sopar un entrepà (pa amb tomàquet, pernil dolç i formatge), patates, iogurt i aigua. I per esmorzar torrades amb formatge o pastes variades, suc o batut de xocolata
Més informació

Història d’un retrat

Sant Fruitós de Bages
Història d’un retratVisita al monestir Món Sant Benet + Taller participatiu per aprofundir en l’època delfeudalisme.Unes misterioses imatges relacionades amb el passatmedieval del monestir ens conduiran cap apersonatgesi històries remotes. Qui eren els seus protagonistes?Quins secrets amagaven? Un joc d’investigació iobservació en què se’ns plantejaran diversos enigmes,on descobrirem les seves relacions i coneixereml’evolució i el funcionament dels estaments dins lasocietat feudal. ESO.
Més informació

Visita arquitectònica guiada de Poble Espanyol

Barcelona
Us animem a fer un viatge, tot passejant, arreu d'Espanya. Al llarg d'una intensa hora acompanyats d'un guia, descobrireu la diversitat de l'arquitectura popular de les diferents comunitats autònomes d'Espanya i també els trets culturals i climàtics de cada una d'elles. Descobrireu també el quan, el com i el per què d'aquesta magnífica construcció de 1929. Objectius curriculars 1. Identificar les manifestacions culturals del recinte i valorar la seva diversitat i riquesa.2. Situar històricament, dins del marc de l’Exposició Internacional de 1929, el Poble Espanyol de Montjuïc.3. Manifestar les habilitats necessàries per poder escoltar, observar i interpretar. Competències bàsiques 1. Comunicativa lingüística i audiovisual.2. Artística i cultural.3. Coneixement i interacció amb el món físic.4. 1h (Horari a convenir)5. Català / Castellà / Anglès / Francès / Alemany / Italià   Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure.
Més informació

Fem un clauer - Poble Espanyol

Barcelona
Taller + Visita a l’artesana Al Poble Espanyol teniu l’oportunitat de conèixer una tècnica antiga i alhora creativa per elaborar un clauer de cuir. Practicareu diferents formes de trenat, combinant d’aquesta manera destresa, habilitat, imaginació i sentit estètic per personalitzar cada peça. Després coneixereu la Susanna, artesana del cuir, que us explicarà tots els secrets del seu ofici. Podeu disposar de les peces elaborades el mateix dia. Objectius específics 1. Identificar les eines i materials que utilitzen els artesans amb la terminologia adequada i relacionar-los amb els seus usos.2. Conèixer la història, les potencialitats i les virtuts artístiques del cuir.3. Desenvolupar el plaer estètic. Competències bàsiques 1. Artística i cultural.2. Autonomia i iniciativa personal.3. Coneixement i interacció amb el món físic. Durada 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h) Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

LA COHESIÓ: Som una classe, som un equip

Santa Maria de Palautordera
LA COHESIÓ: Sóm una classe som un equip Nivells: Cicle Mitjà, Cicle Superior i ESO Activitats QUÈ ÉS LA COHESIÓ? QUÉ ÉS UN EQUIP?: introducció. Treballem la conciència emocional. MISSIÓ POSSIBLE: circuit amb diferents reptes per entrenar al treball en equip i entendre’l. JUNTS ARRIBAREM + LLUNY: divertida activitat on els alumnes s’hauràn de coordinar i cooperar per assolir un objectiu comú. Conciència emocional de com funcionen com a grup. TRAVESSANT EL MUR: activitat on hauran de buscar l’estratègia per aconseguir superar un repte difícil. Conciència de la responsabilitat i de la confiança en els companys.
Més informació

Visita lliure a L'Aquàrium de Barcelona

Barcelona
VISITA LLIURE Aquesta opció permet la visita de totes les àrees expositives de L’Aquàrium i és el mateix mestre qui condueix el grup. Inclou la visita dels aquaris mediterranis i tropicals, el gran Oceanari i la resta d’espais: Planeta Aqua, Explora!, exposició Joies de la mar, terrassa panoràmica. Durada aproximada: 1,5 a 2 horesMaterial per al mestre: Guia del professorat, amb informació general dels aquarisEl preu inclou: Entrada + material  
Més informació

L'Aquarium: Cartes del fons del mar

Barcelona
  Visita guiada a L'Aquarium + NOU TEATRE   La Mariona és una cartera aquàtica molt simpàtica i eficient. Li agrada molt la seva feina, reparteix cartes i paquets per als habitants del fons marí. No us penseu que és fàcil, cada dia ha de recórrer el mar i els seus ecosistemes per trobar i fer entrega dels missatges als seus destinataris. El mar és molt gran i profund però sempre té l’ajuda de la Ulíssia un personatge fantàstic que l’indica el camí que ha de seguir per no perdre’s.   Nivells educatius: P3, P4 i P5. Nombre d’alumnes: un màxim de 50. Durada aproximada: 2 hores El preu inclou: Entrada + visita guiada + teatre + material     Com s’arriba:BUS: 14, 17, 19, 36, 38, 40, 45, 57, 59, 64, 91, 157.BUS TURÍSTIC: Ruta Sud BlavaMETRO: L3 estació Drassanes, L4 estació Barceloneta.RONDA LITORAL: Sortides 21, 22 i 23.
Més informació

Visita guiada a L'Aquàrium de Barcelona

Barcelona
Un passeig per observar i conèixer com és la vida al fons del mar de la mà d’un educador de L’Aquàrium. Un educador o educadora de L’Aquàrium acompanyarà els infants en l’observació, el coneixement i la comprensió del fons del mar, pel recorregut dels aquaris mediterranis i tropicals i el gran Oceanari. Els infants podran descobrir el medi marí i els animals que hi viuen a partir de preguntes, anècdotes i observacions que despertaran la seva curiositat i prendran consciència, també, del respecte i la i la conservació del medi natural. L’alumnat observarà les similituds i diferències entre els ecosistemes representats, identificarà algunes de les principals espècies de vertebrats i invertebrats marins, i analitzarà les relacions que s’estableixen entre ells i el medi. Així mateix s’afavorirà que l’alumnat prengui consciència de la biodiversitat al medi marí i valori la importància de la seva conservació.     Nivells educatius: EINF, EPRI, ESO i BATX.    Nombre d’alumnes: un màxim de 25 per guia.    Durada aproximada: 1 h A 1,5 hores    Material per al mestre: Guia del professorat, amb informació general dels aquaris    El preu inclou: Entrada + visita guiada + material Recorda! També es pot accedir gratuïtament a l’espai EXPLORA!, al PLANETA AQUA, a l’exposició Joies de la mar, a la terrassa panoràmica i tornar a veure tots els aquaris.
Més informació

Coneixem els artesans del Poble: Poble Espanyol

Barcelona
Si esteu estudiant els oficis i el treball artesà, aquesta és la vostra activitat! Veniu a conèixer els nostres artesans de primera mà. Acompanyats d'un dinamitzador/a, entrareu al taller de 3 d'ells per descobrir l'ofici, els materials, les eines i les tècniques que fan servir. No us deixaran indiferents! Objectius curriculars 1. Participar de forma adequada en situacions comunicatives habituals.2. Mitjançant els sentits, observar i identificar alguns materials i relacionar-los amb els seus usos.3. Identificar les eines i materials que utilitzen els artesans. Competències bàsiques 1. Lingüística.2. Coneixement i interacció amb el món físic.3. 1h 20m (horaris 10:30 o 12:30h)4. Català   Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure.
Més informació

Cultura i festes d'arreu - Poble Espanyol

Barcelona
Visita dinamitzada Què és la cultura? Què són les tradicions? Per grups de 4 o 5 definireu aquests conceptes i, situant-vos en les diferents zones representades al recinte i amb l’ajuda d’un qüestionari, us endinsareu en algunes de les festes populars més importants. Posteriorment, a l’hora fixada prèviament, ens trobarem de nou tots plegats per posar en comú la vostra descoberta. Acabareu l’activitat a l’espai Fiesta, on veureu un espectacular muntatge audiovisual d’un 10 minuts sobre aquest tema. Objectius específics 1. Participar de forma adequada en situacions d’interacció comunicativa. 2. Identificar les diferents manifestacions culturals com un esdeveniment important de la nostra història social i cultural. 3. Treballar en equip. Competències bàsiques 1. Autonomia i iniciativa personal. 2. Comunicativa lingüística i audiovisual. Durada 1 h 30m Horaris: 10:30h i 12:30h Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure.
Més informació

El Delta del Llobregat, natura versus civilització

El Delta del Llobregat
El Delta del Llobregat és un paradís natural enmig de grans infraestructures industrials i de serveis. L’itinerari proposa l’estudi de les característiques de l’ecosistema i incideix en la interacció de l’home amb el medi natural. A la tarda visitarem la vora del riu, amb els estanys de cal Tet i ca l’Arana. OBJECTIUS: Reconèixer i entendre els trets bàsics del Parc Natural del Delta del Llobregat introduint conceptes de geografia, botànica i zoologia. Observar el funcionament i la utilitat d’un Parc Natural i de les seves activitats. Analitzar l’interacció entre home i natura. Identificar processos senzills de transformació, naturals i socials. Reforçar la capacitat d’observació de l’alumne respecte al patrimoni natural. Motivar a l’anàlisi de tota la informació que es va recollint durant l’itinerari. Fomentar l’esperit crític de l’alumne mitjançant el contrast d’informacions i opinions diverses. Classificar elements a partir d’un criteri donat. Remarcar el concepte de temps històric (passat, present i futur). Fer que l’alumne s’orienti i reconegui els principals punts per on passem i que després els sàpiga localitzar en el mapa. Resumir en una síntesi final tots els continguts tractats durant l’itinerari, que es podrà fer com a activitat posterior a la sortida o com a complement a l’aula del tema treballat. Mostrar-se participatiu, solidaritzant-se de forma responsable i exercitant-se en els principis bàsics de la convivència. Respectar i entendre les normes del Parc, no tan sols de cara al medi ambient, sinó també als altres visitants METODOLOGIA: •    Observació directa del patrimoni.•    Seguiment de les explicacions del monitor/a.•    Realització del dossier didàctic.•    Arribar a conclusions i idees pròpies a través de les preguntes. proposades pel monitor/a. CONTINGUTS: Caseta d’informació Avaluació inicial i detecció d’idees prèvies. Ubicació temporal i espacial, establiment dels conceptes fonamentals que es tractaran al llarg de l’itinerari, i breu descripció d‘aquest. Història del Parc i interacció amb l’home. Diferència entre Parc Natural i Reserva Integral. Pauta de comportament durant el recorregut. Formació i història del Delta. Mirador de la salicòrnia Condicions de vida en un medi salabrós i tàctiques de supervivència de la flora. Espècies autòctones i al·lòctones. Observació directa de la fauna. Reconeixement d’espècies –cigonyes, daines, vaques marines, anàtides, camallargs i limícoles- i característiques. Aguait de la maresma Formació d’estany i maresmes i diferenciació. Característiques de l’aigua salabrosa. Diferenciació entre peixos eurihalins i estenohalins. La pineda Descripció i anàlisi de l’ecosistema del bosc de pins. Diferències entre espècies de pins. La platja Descripció i anàlisi de l’ecosistema de la platja. Dificultats de supervivència a la sorra. Observació del sistema dunar, formació i característiques. El riu Llobregat (tarda) Descripció i anàlisi de l’ecosistema del riu. Observació de fauna i flora. Explicació de la xarxa tròfica. Descripció del funcionament dels calaixos de depuració.
Més informació

Pintem el vidre de Poble Espanyol

Barcelona
Què és, com es fan i on podem trobar vitralls? Donarem resposta a aquestes preguntes coneixent l'artesana del Poble, qui ens explicarà el seu ofici i ens ensenyarà les eines i els materials que fa servir per crear i elaborar diferents vitralls. Després, al taller, elaborarem el nostre propi vitrall, pintant una peça de vidre que ens endurem a casa!   Objectius curriculars 1. Reconèixer les característiques i possibilitats plàstiques d’elements presents en l’entorn.2. Identificar les propietats del vidre i relacionar-les amb el seu ús.3. Valorar les possibilitats plàstiques del treball artesanal.4. Identificar formes geomètriques.5. Emprendre un procés de creació artística   Competències bàsiques 1. Artística i cultural.2. Autonomia i iniciativa personal.3. Coneixement i interacció amb el món físic.4. 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h)5. Català/Castellà Podreu disposar de les peces ja finalitzades el mateix dia.   Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

Treballem els vitralls de Poble Espanyol

Barcelona
Voleu conèixer l’ofici de vitraller i crear la vostra pròpia obra? Aquest és el vostre taller! Com a bons vitrallers i vitralleres, el primer que haurem de fer serà crear la nostra plantilla tot jugant amb formes i colors. Després, en una base de cartró ploma incrustarem els vidres amb les formes i colors ja determinats, i així obtindrem el nostre vitrall. Després visitarem la Júlia, l'artesana que treballa aquest ofici, i allà comprovarem les semblances i diferències amb el nostre treball.    Objectius curriculars 1. Observar i identificar les propietats d'alguns materials i eines i relacionar-les amb els seus usos. 2. Emprendre un procés de creació artística. 3. Elaborar una senzilla composició visual que representi el món imaginari, afectiu o social de l'alumne.   Competències bàsiques 1. Artística i cultural. 2. Autonomia i iniciativa personal. 3. Coneixement i interacció amb el món físic 4. 1h 45m (Horaris 10:30h i 12:30h) 5. Català / Castellà   Podreu disposar de les peces ja finalitzades el mateix dia.   Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure.  
Més informació

Cursa d’orientació i artesania de Poble Espanyol

Barcelona
Com s’utilitza una brúixola? Com es llegeix un plànol? Us atreviu a descobrir el Poble amb aquestes eines?  Com s'utilitza una brúixola? Com es llegeix un plànol? Us atreviu a descobrir el Poble amb aquestes eines? Treballareu en petits grups i amb l'ajuda d'un guia, una brúixola i un plànol, haureu de superar els enigmes que us proposem per descobrir els secrets més ben guardats del Poble Espanyol i conèixer l'artesania i l'arquitectura tan característiques del nostre recinte   Objectius curriculars Utilitzar plànols per situar-se en l’entorn. Treballar en equip. Participar de forma adequada en situacions comunicatives habituals   Competències bàsiques Autonomia i iniciativa personal. Aprendre a aprendre. Tractament de la informació i competència digital Coneixement i interacció amb el món físic. 1h 45m (Horaris 10:30h i 12:30h) Català / Castellà / Anglès   Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.      
Més informació

Contorn-entorn - Poble Espanyol

Barcelona
Veniu a conèixer "contorn-entorn", l'obra d'en Josep Guinovart! Ens introduirem a la seva escultura, que representa un bosc, i pararem atenció a cada un dels seus nivells: des d'adalt, a mitja alçada i arran de terra. Experimentarem les diferents maneres de caminar i de trepitjar, de tocar, d'olorar a través de diversos jocs i accions... Deixarem volar la imaginació i la fantasia! Objectius curriculars 1. Reconèixer les parts del cos i les seves característiques i possibilitats.2. Utilitzar el llenguatge oral per expressar sentiments, desitjos i emocions.3. Desenvolupar el plaer estètic. Competències bàsiques 1. Lingüística i audiovisual2. Artística i cultural.3. Autonomia i iniciativa personal.4. 1h 20m (horaris 10:30h, 12h i 13:30h)5. Català / Castellà / Anglès   Per a aquesta activitat es necessita un mínim de 20 alumnes. Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

VISITA GUIADA: Mil anys d’història d’un monestir

Sant Fruitós de Bages
VISITA GUIADA - MÓN SANT BENETMil anys d’història d’un monestirVisita medieval Us convidem a fer una immersió en la vida d’un monestir medieval on les veus, els sorolls i les imatges del passat afloren entre les parets mil·lenàries convertint aquesta visita en una experiència singular.Un recorregut pels espais més emblemàtics del monestir (l’església, el claustre, el celler i les cel·les de la galeria de Montserrat) que ens permetrà posarnos a la pell dels habitants del monestir i conèixer de primera mà com vivien i quin era el seu dia a dia a través d’un potent muntatge museogràfic. Cicle mitjà i superior d’educació primària, batxillerat i cicles formatius. També s’ofereix en anglès juntament amb un petitdossier de vocabulari específic.
Més informació

Esgrafiem històries sobre ceràmica - Poble Espanyol

Barcelona
Acompanyats d'un dinamitzador/a coneixerem algunes de les façanes més emblemàtiques del nostre Poble per conèixer la tècnica de l'esgrafiat. Descobrirem que l'esgrafiat no només serveix per decorar. Després, al taller aplicarem la tècnica sobre una rajola de ceràmica que us endureu a casa! Objectius curriculars 1. Observar i identificar les propietats d’alguns materials i eines i relacionar-les amb els seus usos.2. Emprendre un procés de creació artística.3. Realitzar una senzilla composició visual que representi el món imaginari, afectiu o social de l’alumne. Competències bàsiques 1. Lingüística.2. Artística i cultural.3. Coneixement i interacció amb el món físic.4. 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h)5. Català / Castellà   Podreu disposar de les peces ja finalitzades el mateix dia. Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure.
Més informació

Taller experimental a L'Aquàrium

Barcelona
TALLERES EXPERIMENTALES Visita guiada + taller experimental Observar, manipular, experimentar, deduir… el departament d’educació ha preparat diversos tallers experimentals perquè el vostre alumnat descobreixi alguns dels aspectes de la vida marina. Nombre d’alumnes: un màxim de 25 per aula.Durada aproximada: de 2 hores a 2 hores i 30 minuts.Material per al  mestre: Guia del professorat, amb informació general dels aquaris. Guió de l’activitat. El preu inclou: Entrada + visita guiada + taller + material Recorda! També es pot accedir gratuïtament a l’espai EXPLORA!, al PLANETA AQUA, a l’exposició Joies de la mar, a la terrassa panoràmica i tornar a veure tots els aquaris. TÍTOLS DE LES VISITES TALLER DE PRIMÀRIA: Investiguem els taurons Mira, un peix! Explorem la platja Sobreviure! El joc del comportament La salut del mar Visc al mar i no sóc un peix
Més informació

VISITA GUIADA: Un dia a la vida de Ramon Casas

Sant Fruitós de Bages
VISITA GUIADA - MÓN SANT BENETUn dia a la vida de Ramon CasasVisita modernista Un recorregut que ens transporta a l’estiu de 1924 tot travessant les estances del sobreclaustre que el pintor modernista Ramon Casas i la seva família vanconvertir en residència d’estiueig. Viurem un dia amb aquesta família, símbol de la burgesia que va impulsar el Modernisme. Entendrem d’on venien, què pensaven, quins eren els seus gustos i descobrirem la figura d’un dels màxims exponents d’aquest moviment: el pintor Ramon Casas. Música, llum, imatges, olors... ens guiaran a través dels salons i habitacions per viure una experiència insòlita i suggeridora. Cicle superior d’educació primària, ESO, batxillerati cicles formatius. També s’ofereix en anglès
Més informació

El creixement urbanístic

Barcelona
Analitzarem els canvis urbanístics que ha patit la ciutat de Barcelona a través de la seva història: fundació romana de la ciutat, creixement medieval (Barri Gòtic i Barri de la Ribera), Pla Cerdà, Vil·la Olímpica, el Fòrum i anàlisi del futur: el 22@.   Possibilitat de reduir l'itinerari a 1/2 dia   METODOLOGIA: οObservació directa del patrimoni. οSeguiment de les explicacions del monitor/a. οRealització del dossier didàctic. οArribar a conclusions i idees pròpies a través de les preguntes. proposades pel monitor/a.   OBJECTIUS: οIdentificar els processos de transformació urbanística que viu una ciutat al llarg de la seva història. Reconèixer la influència que tenen els processos de canvi urbanístic sobre els habitants de la ciutat. Reconèixer les necessitats socials que promouen els canvis urbanístics d'una ciutat com Barcelona. Identificar els diferents estils artístics de cada etapa i com aquests són influenciats pels canvis urbanístics. Reforçar la capacitat d'observació de l'alumne respecte al patrimoni artístic. Motivar a l'anàlisi de tota la informació que es va recollint durant l'itinerari. Fomentar l'esperit crític de l'alumne mitjançant el contrast d'informacions i opinions diverses. Classificar elements a partir d'un criteri donat. Identificar processos senzills de transformació, naturals i socials. el concepte de temps històric (passat, present i futur). Fer que l'alumne s'orienti i reconegui els principals punts per on passem i que després els sàpiga localitzar en el mapa. Resumir en una síntesi final tots els continguts tractats durant l'itinerari, que es podrà fer com  a activitat posterior a la sortida com a complement a l'aula del tema treballat. Mostrar-se participatiu, solidaritzant-se de forma responsable i exercitant-se en els principis bàsics de la convivència. Respectar institucions diverses: museus, parcs, monuments... així com el patrimoni cultural, històrico-artístic i mediambiental.
Més informació

La diversitat de la Península de Poble Espanyol

Barcelona
Farem un treball de camp: sortirem a passejar pels carrers del nostre Poble i tot investigant l'arquitectura de tres de les comunitats autònomes més emblemàtiques, extraurem informació sobre el seu clima, la cultura, la llengua etc. Després, en petits grups i amb l'ajuda d'un manual i un plànol, completarem el treball fent recerca pel nostre compte de la resta de comunitats. Objectius curriculars 1. Aprendre a interpretar l’arquitectura en funció de la història, clima, geografia i estètica.2. Formular opinions al voltant de manifestacions artístiques i culturals.3. Aprendre a utilitzar un plànol, interpretant-ne els signes convencionals. Competències bàsiques 1. Comunicativa lingüística i audiovisual.2. Aprendre a aprendre.3. Coneixement i interacció amb el món físic.4. 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h)5. Català   Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

Esmalt al foc: la nostra icona de Poble Espanyol

Barcelona
Al taller coneixerem diferents esmalts que aplicarem sobre una petita planxa de coure i amb l'ajuda d'un pinzell, petites capes d'esmalt -pols de vidre- de colors conformant d'aquesta manera una creació pròpia i única. Posarem les peces al forn durant uns minuts i serem testimonis directes de la seva transformació i resultat final. Objectius curriculars 1. Tenir una experiència artística com a expressió del propi jo.2. Valorar les possibilitats plàstiques del treball artesanal.3. Identificar i conèixer els materials, les eines i els processos que requereix aquesta tècnica.4. Realitzar una senzilla composició visual que representi el món imaginari, afectiu o social de l'alumne. Competències bàsiques 1. Artística i cultural.2. Autonomia i iniciativa personal.3. 1h 45min (Horaris 10:30 i 12:30h)4. Català / Castellà Podreu disposar de les peces ja finalitzades el mateix dia.   Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

El misteri de Sant Benet

Sant Fruitós de Bages
Visita al monestir Món Sant Benet + El misteri de Sant Benet Joc d’investigació De la mà d’en Ramon Casas, endinsa’t en un viatge a través de la història i l’art del monestir. Qui va assassinar el monjo que va trobar el pintor? Per què?Seràs capaç de resoldre el misteri? A través d’un joc d’enigmes relacionats amb la societat i l’art descobrirem com era la vida quotidiana a Sant Benet. Una activitat diferent per descobrir com era i funcionava un monestir a l’edat mitjana en primera persona. ESO, batxillerat i cicles formatius.
Més informació

Taller + Visita guiada a L'Aquàrium (ESO)

Barcelona
Visita guiada + taller Tallers científics per poder aprofondir en certs aspectes de la biologia marina a partir de l’experimentació, per tal que l’alumnat sigui capaç d’aplicar el mètode científic per comprendre el medi que l’envolta. Nivells educatius: ESO, Batxillerat i Cicles formatius.Nombre d’alumnes: un màxim de 25 per aula.Durada aproximada: 2 h 30 minMaterial per al mestre: Guia del professorat, amb informació general dels aquaris Guió de l’activitat El preu inclou: Entrada + visita guiada + taller + material  TÍTOLS DE LES VISITES TALLER Els taurons: depredadors o preses El món dels peixos Els ecosistemes marins a la Mediterrània Els invertebrats marins
Més informació

Pedra sobre pedra

Sant Fruitós de Bages
Visita al monestir Món Sant Benet +Taller participatiu per conèixer els estils artístics medievals Us atreviu a construir un monestir? Pedra sobre pedra, així és com fa més de mil anys es va aixecar el monestir de Sant Benet. Us proposem convertir-vos en mestres d’obres del romànic i del gòtic però també en constructorsde retaules barrocs. Arcs de mig punt, arcs apuntats, galeries del claustre o finestrals gòtics... aquests són els encàrrecs que hem rebut de l’abat del monestir. Però per aconseguir la pedra, les cintres i tot el que necessitaremper a la construcció ens caldrà superar diverses proves que ens convertiran en uns autèntics mestres d’obres coneixedors dels estils artístics de Sant Benet. Cicles mitjà i superior d’educació primària.
Més informació

L'art del vidre: Vidre pintat de Poble Espanyol

Barcelona
Entenent l’art com una forma d’expressar-se, de transmetre, us proposem crear d’una forma inusual:pintant sobre vidre. Primer explorarem les possibilitats visitant un dels únics forns de vidre que queden a Espanya i una exposició de peces d’art fetes amb vidre. Després, al taller, desenvoluparem aquesta idea fent la nostra pròpia creació. Tothom porta un artista dins seu! Objectius curriculars 1. Identificar els trets característics d’aquesta forma de creació artística.2. Conèixer la història, les potencialitats i les virtuts artístiques del vidre.3. Manipular amb correcció tant el vidre com les eines que es fan servir per treballar-lo. Competències bàsiques 1. Artística i cultural.2. Autonomia i iniciativa personal.3. Coneixement i interacció amb el món físic.4. 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h)5. Català / Castellà   Podreu disposar de les peces ja finalitzades el mateix dia Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure.
Més informació

Teatre Interactiu Científic - TIC

Barcelona
TEATRE INTERACTIU CIENTÍFIC (TIC) Visita guiada + teatre Descobrir, imaginar… de la mà de personatges i d’històries marines, els infants coneixeran com és la vida al fons del mar d’una forma divertida i entenedora. Nivells educatius: 2n cicle d’EI,  cicle inicial d’EP.Nombre d’alumnes: un màxim de 50.Durada aproximada: 2 hores.Material per a la visita: la Guia del professorat, amb informació general dels aquaris  i el POST TIC amb propostes d’activitats per continuar treballant des de l’escola (es lliura un cop finalitzada l’activitat).El preu inclou: Entrada + visita guiada + teatre + material Recorda!També es pot accedir gratuïtament a l’espai EXPLORA!, al PLANETA AQUA, a l’exposició Joies de la mar, a la terrassa panoràmica i tornar a veure tots els aquaris.  Els títols del TIC El color dels peixos – N’HI HA DE TOTS COLORS! Teatre interactiu científic (tic): visita guiada + teatre L’Evarist, un peix pallasso tropical, s’ha perdut i ha arribat al mar Mediterrani. Com pot tornar al seu mar? Com trobarà la seva anemone? Amb l’ajuda dels vostres infants i dels peixos del mar segur que ho aconseguirà. A través de l’activitat els infants identificaran algunes característiques dels peixos com ara els colors, i les relacionaran amb l’entorn on viuen. Participant i gaudint de l’experiència també es potenciarà la sensibilització pel respecte i la conservació del medi natural. Nivells educatius: P3, P4 i P5.Nombre d’alumnes: un màxim de 50.Durada aproximada: 2 horesMaterial per al mestre:– Guia del professorat, amb informació general dels aquaris .– Post TIC amb propostes d’activitats per continuar treballant des de l’escola (es lliura un cop finalitzada l’activitat).El preu inclou: Entrada + visita guiada + teatre+ material Morfologia i funcions d’adaptació – PER QUÈ SÓC COM SÓC? Teatre interactiu científic (tic): visita guiada + teatre Per què els habitants del mar són així o són aixà? Has vist quines potes té el cranc! I quines dents el tauró! I… on és el llenguado? Al llarg de l’activitat i ajudant la Doctora Pandora, els infants podran observar i identificar algunes característiques morfològiques i fisiològiques d’alguns animals marins com ara el cranc, el llenguado i el tauró. Participant i gaudint de l’experiència teatral es sensibilitzaran també pel respecte pel medi natural i la seva conservació. Nivells educatius: P3, P4 i P5.Nombre d’alumnes: un màxim de 50.Durada aproximada: 2 horesMaterial per al mestre:– Guia del professorat, amb informació general dels aquaris.– Post TIC amb propostes d’activitats per continuar treballant des de l’escola (es lliura un cop finalitzada l’activitat). El preu inclou: Entrada + visita guiada + teatre+ material
Més informació

Girona, un passeig per l’edat Mitjana i el món jueu

Girona
Analitzarem el període medieval en una ciutat cabdal per la història de Catalunya. Estudiarem l’arquitectura, la religió i la societat a través dels diferents indrets que anirem visitant: Catedral*, muralles, Monestir de Sant Pere de Galligants, Banys Àrabs, Call i Museu dels jueus.*Entrada no inclosa OBJECTIUS DIDÀCTICS: Reconèixer i entendre els trets bàsics del període històric de l’època medieval a Girona introduint conceptes d’urbanisme, política, societat, economia i art. Analitzar el període històric del feudalisme reconeixent-ne els seus trets bàsics. Analitzar el paper que van jugar les minories religioses, àrabs i jueus, en el desenvolupament històric de Girona i de Catalunya en general. Observar i analitzar elements del patrimoni medieval cristià, musulmà i jueu. Reforçar la capacitat d’observació de l’alumne respecte al patrimoni artístic. Motivar a l’anàlisi de tota la informació que es va recollint durant l’itinerari. Fomentar l’esperit crític de l’alumne mitjançant el contrast d’informacions i opinions diverses. Classificar elements a partir d’un criteri donat. Identificar processos senzills de transformació, naturals i socials. Remarcar el concepte de temps històric (passat, present i futur). Fer que l’alumne s’orienti i reconegui els principals punts per on passem i que després els sàpiga localitzar en el mapa. Resumir en una síntesi final tots els continguts tractats durant l’itinerari, que es podrà fer com a activitat posterior a la sortida com a complement a l’aula del tema treballat. Mostrar-se participatiu, solidaritzant-se de forma responsable i exercitant-se en els principis bàsics de la convivència. Respectar institucions diverses: museus, parcs, monuments... així com el patrimoni cultural, històrico-artístic i mediambiental. METODOLOGIA: Observació directa del patrimoni. Seguiment de les explicacions del monitor/a. Realització del dossier didàctic. Arribar a conclusions i idees pròpies a través de les preguntes proposades pel monitor/a. CONTINGUTS: Plaça dels Jurats: Muralles Sant Pere de Galligants Banys Àrabs Pla de la Seu/Catedral Call i Torre Gironella
Més informació

Visita Lliure al Poble Espanyol

Barcelona
Gaudiu del Poble al vostre ritme: passejant pels carrers i places, veient els artesans treballar en directe, el museu d’art […] Vosaltres poseu la imaginació, nosaltres posem l'espai. El Poble Espanyol és un recinte sense trànsit on poder descobrir què amaga l'arquitectura popular de les diferents zones d'Espanya, visitar artesans treballant en directe, entrar a l'encisador Monestir de Sant Miquel, jugar a les places i passejar pels carrers sense perill. Un espai prou petit per ser un poble i prou gran com per perdre-s'hi. Veniu, feu el vostre itinerari a mida, activitat que porteu preparada, o completeu algun projecte i gaudiu tanta estona com vulgueu!   Objectius curriculars El nostre primer i únic objectiu amb aquesta visita és oferir-vos les condicions adients perquè pugueu adaptar la vostra planificació a les necessitats curriculars, tot gaudint d’un espai amb moltes possibilitats (estructura de poble, arquitectura, artesania, art contemporani...) i segur.   Competències bàsiques Les competències bàsiques les podeu establir vosaltres en funció del que feu al recinte. No obstant això, n’hi ha dues que són inherents a aquesta activitat: 1. Coneixement i la interacció amb el món físic.2. Aprendre a aprendre.3. Lliure   Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure.  
Més informació

Fem un cistell - Poble Espanyol

Barcelona
Quines habilitats ens calen per elaborar-lo? Amb quin material hem de treballar? Practicarem l’art de la cistelleria per treure l’entrellat de totes aquestes qüestions i de les que puguin sorgir. I com treballa una professional de l’ofici? Visitarem el taller de cistelleria del nostre Poble per descobrir-ho. Objectius curriculars 1. Reconèixer les característiques del treball dels artesans i situar-les en el context del medi social i cultural.2. Comprendre i extreure informació rellevant dels diàlegs amb l'educador/a i l’artesà/ana.3. Valorar les possibilitats plàstiques del treball artesanal. Competències bàsiques 1. Autonomia i iniciativa personal.2. Artística i cultural.3. Coneixement i interacció amb el món físic.4. 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h)5. Català / Castellà   Podreu disposar de les peces ja finalitzades el mateix dia. Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

TIC - Teatre Interactiu Científic

Barcelona
TEATRE INTERACTIU CIENTÍFIC (TIC) Visita guiada + teatre Descobrir, imaginar… de la mà de personatges i d’històries marines, els infants coneixeran com és la vida al fons del mar d’una forma divertida i entenedora. Nivells educatius: 2n cicle d’EI,  cicle inicial d’EP.Nombre d’alumnes: un màxim de 50.Durada aproximada: 2 hores.Material per a la visita: la Guia del professorat, amb informació general dels aquaris  i el POST TIC amb propostes d’activitats per continuar treballant des de l’escola (es lliura un cop finalitzada l’activitat).El preu inclou: Entrada + visita guiada + teatre + material Recorda!També es pot accedir gratuïtament a l’espai EXPLORA!, al PLANETA AQUA, a l’exposició Joies de la mar, a la terrassa panoràmica i tornar a veure tots els aquaris.   Temàtiques a escollir:N’HI HA DE TOTS COLORS Teatre interactiu científic (tic): visita guiada + teatre L’Evarist, un peix pallasso tropical, s’ha perdut i ha arribat al mar Mediterrani. Com pot tornar al seu mar? Com trobarà la seva anemone? Amb l’ajuda dels vostres infants i dels peixos del mar segur que ho aconseguirà. A través de l’activitat els infants identificaran algunes característiques dels peixos com ara els colors, i les relacionaran amb l’entorn on viuen. Participant i gaudint de l’experiència també es potenciarà la sensibilització pel respecte i la conservació del medi natural.  PER QUÈ SÓC COM SÓC? Teatre interactiu científic (tic): visita guiada + teatre Per què els habitants del mar són així o són aixà? Has vist quines potes té el cranc! I quines dents el tauró! I… on és el llenguado? Al llarg de l’activitat i ajudant la Doctora Pandora, els infants podran observar i identificar algunes característiques morfològiques i fisiològiques d’alguns animals marins com ara el cranc, el llenguado i el tauró. Participant i gaudint de l’experiència teatral es sensibilitzaran també pel respecte pel medi natural i la seva conservació.
Més informació

Parc d'atraccions Tibidabo

Barcelona
Benvinguts al Parc d'Atraccions Tibidabo, un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Us convidem a fer una ruta per aquest parc centenari i antic (és un dels més antics del món), en constant evolució, a aprendre de la seva història, a conèixer l’encant dels seus espais, a gaudir de les seves atraccions, des de les emblemàtiques fins a les d’última generació i a sentir un plegat d’emocions, pensades per a nens, joves i grans. I tot això, amb la ciutat de Barcelona com a espectadora d’excepció. Hi descobrireu més de 25 atraccions per a totes les edats, espectacles de primera línia i animació itinerant que converteix la ruta d’atracció en atracció en un espectacle més del parc. D’altra banda, el parc també posa a disposició dels seus visitants diferents serveis com centres de restauració amb increïbles vistes, d’altres amb menjadors interiors, zones de pícnic, i tots els serveis necessaris per fer l’estada al parc el més còmoda possible. Conegueu el Camí del Cel del Tibidabo, el ruta amb les millors vistes de cla ciutat de Barcelona, a 500 metres d'alçada, on a més trobareu atraccions històriques com el Museu d'Autòmats i atraccions per a tota la família. Un indret emblemàtic de Barcelona, escollit per Woody Allen per rodar algunes de les escenes de la oscaritzada pel·lícula "Vicky Cristina Barcelona", que s'ha convertit de visita obligada pel turisme de Barcelona. L'accés als seus espectaculars miradors i a les rutes enmig del bosc que el recorren és gratuït i la seva obertura coincideix amb l'horari del Camí del Cel. Excursions per a grups d'escolars Us proposem les següents activitats: gaudir del Parc d'Atraccions o bé fer una excursió divertida i didàctica. Benvolgut professorat, Voleu deixar els llibres de banda durant un dia i gaudir d'una inoblidable jornada d'oci amb els vostres nens al Parc d'Atraccions Tibidabo? Us recordem que oferim un preu més avantatjós per a les escoles i els esplais així com uns dies destinats a vosaltres, els dies de Campanya Escolar, durant el mes de juny, on podeu gaudir de totes les atraccions i espectacles així com de l'animació itinerant. A què espereu a concretar la vostra sortida? A més, us voleu perdre la muntanya russa? Què dieu, què no voleu deixar els llibres de banda? Doncs també tenim una oferta per a vosaltres: les activitats didàctiques de Ciència i Tecnologia a l'entorn del Tibidabo. Els nens acompanyats pel professorat del centre juntament amb un monitor s'endinsaran en les entranyes i el rerefons de les atraccions per saber com funcionen a través de les explicacions pertinents i l'experimentació d'accedir a les mateixes des d'una òptica educativa. Oi, que no us ho voleu perdre? A què espereu? Ja podeu reservar la vostra entrada per gaudir d'un dia d'oci al Parc d'Atraccions mitjançant el telèfon 902 196 240
Més informació

El joc del drac de Poble Espanyol

Barcelona
Acompanyats per un científic molt peculiar, buscareu pistes i, Quan les atengui, Podrem anar al laboratori. Allà Hare experiments per Trobar el misteriós Drac de Set Caps, el Drac de la Festa Major. Si no ho troba, aquest any no hi hauria festa al Poble i serà molt avorrit ... Us Necessitem! Objectius curriculars 1. Participar adequadament en situacions d'interacció comunicativa.2. Identificar la Festa Major com una esdeveniment Important del nostre entorn social i cultural.3. Sincronitzar Moviments corporals mitjançant estructures bàsiques senzilles.4. Utilització com adequada de nocions bàsiques de mesura del temps (abans, després, Passat, present i futur). Competències bàsiques 1. Artística i cultural.2. Autonomia i iniciativa personal.3. Comunicació lingüística.4. 1h 45m (Horaris 10: 30h i 12: 30h)5. Català   Per a aquesta activitat es Requereix un mínim de 50 alumnes. Un cop acabada l'activitat, no puede arrodonir l'estada amb Propostes complementàries per Aprovech tot el que el Poble posaran a super disposició: menjar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d'art contemporani, deixar-se sorprendre pel treball dels artesans i ara también pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l'aire lliure. No us perdeu el nou espai FESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

Joc del sarró - Poble Espanyol

Barcelona
Joc descoberta Volem que conegueu el nostre poble, els tresors que amaga, les curiositats dels seus edificis... però volem que sigueu part activa d’aquesta recerca. En grups de 5 o 6 alumnes, amb un sarró ple d’elements que us ajudaran en la nostra investigació, un manual que us orientarà i us desvetllarà el sentit de les vostres troballes, començareu l’aventura. En finalitzar el recorregut ens trobarem perquè ens mostreu els resultats obtinguts. Objectius específics1. Comprendre i extreure informació rellevant de textos presentats en diferents tipologies.2. Utilitzar plànols per situar-se en l’entorn.3. Participar i gaudir dels jocs amb coneixement i respecte per les normes. Competències bàsiques1. Artística i cultural.2. Autonomia i iniciativa personal.3. Comunicativa artística i audiovisual Durada 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h) També disponible en anglès i francès Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.  
Més informació

Fem de terrissaires - Poble Espanyol

Barcelona
Taller + visita a l’artesana Us proposem endinsar-vos en aquest ofici fent servir la tècnica del pessic per donar forma a un bol. Paral·lelament, de manera individual i guiats per les mans expertes d’un mestre terrissaire, experimentareu amb el torn. Aquesta activitat tindrà lloc al mateix taller dels ceramistes i serà conduïda per ells. Les peces elaborades es faran arribar a l’escola en un termini de 2-3 setmanes. Objectius específics 1. Identificar les eines i materials que utilitzen els terrissaires amb la terminologia adequada i relacionar-los amb els seus usos. 2. Desenvolupar habilitats manuals i estètiques per elaborar una peça d’argila. 3. Manifestar les capacitats necessàries per poder escoltar, observar i interpretar. Competències bàsiques 1. Artística i cultural. 2. Autonomia i iniciativa personal. 3. Coneixement i interacció amb el món físic. Durada 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h) Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

Entrada lliure Marineland

Palafolls
Exhibició de Dofins Els nostres dofins són, sens dubte, les estrelles del parc. Marineland és pioner a nivell europeu en la reproducció del dofí mular amb més de 10 naixements a les nostres instal•lacions. En el nou delfinari podreu apreciar a més d'espectaculars salts, aspectes molt interessants de la seva morfologia i interacció amb els seus entrenadors. Les exhibicions estan disponibles durant tot l´any. Exhibició de Lleons Marins Aquesta espècie de mamífer marí és originaria de Califòrnia. Amb les seves habilitats tant dins com fora de l'aigua i la seva capacitat d'aprenentatge, sorprenen tant a nens com a grans. Exhibició d'Aus Exòtiques Coneix de prop Guacamais, Cacatues, Ibis sagrats, Calaos, Cocaburres i altres aus exòtiques i els seus espectaculars vols mostrant els seus colors i habilitats. Aprendrem a distingir-los, coneixerem el seu origen i el seu entorn natural. Moltes d'elles es troben en perill d'extinció per la destrucció del seu medi ambient. Altres animals Flamengs, cigonyes, aviari, llúdrigues, foques, pelicans, pingüins... Parc Aquàtic Mini Park Descobreix l´indret on els més petits fan realitat els seus somnis. Espai especialment dissenyat per als més petits. Tobogans i atraccions per experimentar en el medi aquàtic amb total seguretat. Tornado Viu la nova super atracció de 60m amb un gran desnivell que desemboca en un espectacular embut que et sumergirà en una vertiginosa experiencia. Boomerang Atracció pels més atrevits que podràs gaudir tot sol o amb un company/a. Descendeix amb un flotador en una caiguda de vertigen. Crazy Race Tobogan de tres pistes on llisques a gran velocitat. Atracció familiar. Compateix amb els teus companys en una carrera emocionant. Black Hole Tobogan fosc en forma de tub de 12 metres de longitud. Descens amb flotador. Atreveix-te amb aquesta nova sensació. Kamikaze Tobogan individual amb un gran desnivell per lliscar amb acceleració progressiva. Super Slalom Recorregut en ziga-zaga fins a la piscina principal. Atracció adequada per a totes les edats. Twister Tobogan en espiral per iniciar-se en noves sensacions aquàtiques. Atracció familiar. Piscines Per tot tipus de públic amb diferent profunditat per nedar i refrescar-se. Relaxa't, descansa i pren el sol a les zones de gespa que les rodegen.
Més informació

L'Aquàrium de Barcelona: Viatge al Pais de Marmarà

Barcelona
Teatre amb llum negra + visita guiada La Mariel ha perdut el seu peix imaginari, en Marmarà, i el va a buscar per tots els mars del món. En aquest viatge, viurà aventures sensacionals i descobrirà com es viu al fons del mar. Trobarà en Marmarà? Aventura i emoció assegurades! Participant en aquesta activitat i gaudint-ne els infants observaran éssers vius en un entorn imaginari, per identificar les característiques i les adaptacions al medi. Un magnífic escenari per sensibilitzar els nens i nenes amb relació al respecte per la natura i la seva conservació. Nivells educatius: P3, P4 i P5. Nombre d’alumnes: un màxim de 100. Durada aproximada: 2 hores El preu inclou: Entrada + visita guiada + teatre + material Recorda! També es pot accedir gratuïtament a l’espai EXPLORA!, al PLANETA AQUA, a l’exposició Joies de la mar, a la terrassa panoràmica i tornar a veure tots els aquaris.   Com s’arriba:BUS: 14, 17, 19, 36, 38, 40, 45, 57, 59, 64, 91, 157.BUS TURÍSTIC: Ruta Sud BlavaMETRO: L3 estació Drassanes, L4 estació Barceloneta.RONDA LITORAL: Sortides 21, 22 i 23.
Més informació

BÀSCARA - Joc d’Orientació

Bàscara
Descoberta de la vila de Bàscara, un poble que ha crescut a la vora del riu. Joc d'orientació des del Molí fins a Bàscara i allà joc de descoberta del nucli medieval. Cicles: Mitjà i superior de primària.
Més informació

Descobrim el jardí de les escultures de Poble Espanyol

Barcelona
Traieu l’artista que dueu dins inspirant-vos en les escultures del Jardí del nostre Poble i posteriorment creant la vostra pròpia […] Amb l’ajuda d’una educadora anirem descobrint a partir de dinàmiques , pistes i trucs, algunes de les escultures situades al Jardí Escultòric del nostre Poble. A través de l’observació, la manipulació i el diàleg ens endinsarem en cada una d’aquestes obres. Després, al taller, ens convertirem en escultors i posarem en pràctica allò que hem observat i après tot fent una creació de petit format.   Objectius curriculars 1. Desenvolupar l’interès pel fet escultòric.2. Expressar i compartir amb els companys allò que ens desvetlla una experiència cultural.3. Descobrir i experimentar possibles processos creatius.   Competències bàsiques 1. Comunicativa lingüística i audiovisual.2. Artística i cultural.3. Autonomia i iniciativa personal.4. 1h 45m5. Català / Castellà / Anglès / Francès   Per a la realització d’aquesta activitat es requereix un mínim de 20 nens.   Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.  
Més informació

Tarraco, ciutat imperial

Tarragona
Viatjarem fins a Tarraco per estudiar els trets més importants de la història i la cultura romana. Visitarem els indrets romans més destacats de la ciutat: les muralles, els fòrums, el circ, l’amfiteatre i el museu arqueològic.Possibilitat de reduir l’itinerari a 1/2 dia, així com d’ampliar-lo amb la visita a la Pedrera del Mèdol*.*Transport no inclòs OBJECTIUS: Reconèixer i entendre els trets bàsics del període històric de l’època romana a Tarragona introduint conceptes d’urbanisme, política, societat, economia i art. Observar i interpretar restes arqueològiques, situant-les en el seu context històric. Reconèixer la permanència de la cultura romana en molts aspectes de la societat actual. Reconèixer l’herència que ha deixat la presència dels romans a Tarragona, i com aquesta afecta a la ciutat actual. Reforçar la capacitat d’observació de l’alumne respecte al patrimoni artístic. Motivar a l’anàlisi de tota la informació que es va recollint durant l’itinerari. Fomentar l’esperit crític de l’alumne mitjançant el contrast d’informacions i opinions diverses. Classificar elements a partir d’un criteri donat. Identificar processos senzills de transformació, naturals i socials. Remarcar el concepte de temps històric (passat, present i futur). Fer que l’alumne s’orienti i reconegui els principals punts per on passem i que després els sàpiga localitzar en el mapa. Resumir en una síntesi final tots els continguts tractats durant l’itinerari, que es podrà fer com a activitat posterior a la sortida com a complement a l’aula del tema treballat. Mostrar-se participatiu, solidaritzant-se de forma responsable i exercitant-se en els principis bàsics de la convivència. Respectar institucions diverses: museus, parcs, monuments... així com el patrimoni cultural, històrico-artístic i mediambiental. METODOLOGIA: Observació directa del patrimoni. Seguiment de les explicacions del monitor/a. Realització del dossier didàctic. Arribar a conclusions i idees pròpies a través de les preguntes proposades pel monitor/a. CONTINGUTS: Camp de Mart Camí Arqueològic Catedral Fòrum Provincial Museu Arqueològic Circ Amfiteatre
Més informació

Visita i gimcana de Besalú, capital de comtat medieval

Besalú
Itinerari lúdic i didàctic per aquesta emblemàtica població garrotxina d’origen medieval. Visita al pont romànic, la miqvé jueva* i a les esglésies de Sant Pere* i Sant Vicenç*. Ideal per assimilar els trets generals de la societat, l’art i les religions a l’Edat Mitjana.*Entrada no inclosa   OBJECTIUS: Reconèixer i entendre els trets bàsics del període històric de l’època medieval a Besalú introduint conceptes d’urbanisme, política, societat, economia i art. Reconèixer les diferents institucions polítiques que regien la vida dels ciutadans dels Comtats Catalans. Observar el funcionament d’una societat estamental i com aquesta influenciava la configuració d’una ciutat medieval. Reconèixer l’herència que ha deixat la ciutat medieval sobre la ciutat actual, i si aquesta herència condiciona o no el funcionament l’actual de Besalú. Reforçar la capacitat d’observació de l’alumne respecte al patrimoniartístic. Motivar a l’anàlisi de tota la informació que es va recollint durant l’itinerari. Fomentar l’esperit crític de l’alumne mitjançant el contrast d’informacions i opinions diverses. Classificar elements a partir d’un criteri donat. Identificar processos senzills de transformació, naturals i socials. Remarcar el concepte de temps històric (passat, present i futur). Fer que l’alumne s’orienti i reconegui els principals punts per on passem i que després els sàpiga localitzar en el mapa. Resumir en una síntesi final tots els continguts tractats durant l’itinerari, que es podrà fer com a activitat posterior a la sortida com a complement a l’aula del tema treballat. Mostrar-se participatiu, solidaritzant-se de forma responsable i exercitant-se en els principis bàsics de la convivència. Respectar institucions diverses: museus, parcs, monuments... així com el patrimoni cultural, històrico-artístic i mediambiental. METODOLOGIA: Observació directa del patrimoni. Seguiment de les explicacions del monitor/a. Realització del dossier didàctic. Arribar a conclusions i idees pròpies a través de les preguntes proposades pel monitor/a.
Més informació

Teatre amb llum negra + visita guiada a L’Aquàrium: Viatge al país de Marmará

Barcelona
Teatre amb llum negra + visita guiada a L'Aquàrium de Barcelona La Mariel ha perdut el seu peix imaginari, en Marmarà. Vols acompanyar-la per tots els mars del món? El trobareu?El viatge proposa viure aventures sensacionals i descobrir com es viu al fons del mar. Observar éssers vius en un entorn imaginari, identificar-ne característiques i adaptacions al medi, sensibilitzar per la conservació i respecte de la natura, són els companys de viatge d’aquesta activitat. Nivells educatius: Cicle inicial d’EP.Nombre d’alumnes: un màxim de 100.Durada aproximada: 2 horesMaterial per al mestre: Guia del professorat, amb informació general dels aquaris:El preu inclou: Entrada + visita guiada + teatre+ material Recorda! També es pot accedir gratuïtament a l’espai EXPLORA!, al PLANETA AQUA, a l’exposició Joies de la mar, a la terrassa panoràmica i tornar a veure tots els aquaris. RELACIÓ CURRICULAR: L’entorn i la seva conservació El món dels éssers vius
Més informació

Treballem el Cuir de Poble Espanyol

Barcelona
Visitarem l'artesà del Poble, que ens explicarà el seu ofici mostrant-nos les eines i les tècniques que fa servir per fer aquest i altres productes de cuir. Al taller, ho posarem en pràctica personalitzant una polsera a cop de maça per gravar lletra a lletra el nom que vulguem posar-hi! Objectius curriculars 1. Identificar les eines i els materials que utilitzen els artesans amb la terminologia adequada.2. Emprendre un procés de creació artística.3. Valorar les possibilitats plàstiques del treball artesanal. Competències bàsiques 1. Artística i cultural.2. Autonomia i iniciativa personal.3. Coneixement i interacció amb el món físic.4. 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:3oh)5. Català / Castellà   Podreu disposar de les peces ja finalitzades el mateix dia. Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

Dibuixem sobre ceràmica - Poble Espanyol

Barcelona
Una rajola crua us està esperant. Està preparada perquè hi feu un dibuix a sobre i, amb un punxó, imiteu la tècnica de l'esgrafiat. Es tracta que repasseu el vostre dibuix fins que quedi gravat a la ceràmica per sempre més. Les rajoles es quedaran en mans de l'artesana, que les posarà al forn i, un cop cuites, us les farem arribar a l'escola. Ah! I visitareu el forn de vidre perquè veieu els artesans del vidre bufat en acció. Objectius curriculars 1. Conèixer i manipular amb correcció les eines i els instruments necessaris per fer una rajola personalitzada.2. Comprensió progressiva de la necessitat de normes.3. Desenvolupar el plaer estètic. Competències bàsiques 1. Artística i cultural.2. Autonomia i iniciativa personal.3. Comunicativa lingüística i audiovisual.4. 1h 20m (Horaris 10:30h i 12:30h)5. Català / Castellà   Les peces es faran arribar a l’escola en un termini aproximat de dues setmanes. Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

VISITA GUIADA: El monestir en joc

Sant Fruitós de Bages
VISITA GUIADA - MÓN SANT BENETEl monestir en jocItinerari de descoberta del monestir Som a l’any 1002 de la nostra era. Els abats del cenobi de Sant Benet dels últims anys han espoliat i maltractat els béns del monestir. Els monjos, perprimera vegada, decideixen elegir ells mateixos elnou abat, i totes les famílies nobles de la contrada presenten el seu candidat. Aquest és el punt de partida d’una visita, amena i diferent, pensada especialment per als alumnes de secundària, que ens portarà pels espais més emblemàtics del monestir de Sant Benet, tot descobrint, a partir de petits reptes, la societat, la vida religiosa i l’art de l’edat mitjana.Al final, la història serà més que un joc. Nivell: ESO
Més informació

Explora Barcelona!

Barcelona
EXPLORA BARCELONA Parc Güell-Barcelona Ciutat Vella-Barcelona DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT: Endinsa't a la ciutat de Barcelona tot descubrint alguns racons plens d'història! Podreu triar entre reviure l'època medieval superant proves pel Barri Gòtic, o la vida dels romans seguint el seu llegat a través del Casc Antic. També teniu l'opció de conèixer millor el Modernisme, perseguint nous reptes pel parc Güell. Les tres gimcanes es complementaran amb explicacions de l'època triada. La duració de l'activitat és de 3 hores. RATIO MONITORS: EINF -CI: 1 MONITOR CADA 10/12 NENS CM-CS-ESO: 1 MONITOR CADA 15/20 NENS
Més informació

Coneixem el Poble de la mà de… Poble Espanyol

Barcelona
Visita dinamitzada Us proposem una manera ben original i divertida de conèixer el Poble Espanyol. Us presentarem en Xisco, un treballador de manteniment que té una visió molt particular del recinte. Amb ell fareu un divertit recorregut per conèixer les llegendes i els secrets del Poble i, si us atreviu, representareu i viureu en la vostra pròpia pell aquestes històries convertint-vos en els protagonistes! Per aquesta activitat es requereix un mínim de 20 alumnes. Objectius específics1. Identificar les manifestacions culturals del recinte i valorar la seva diversitat i riquesa.2. Contextualitzar, en el marc de la Exposició Internacional de 1929, el moment històric en què es crea el Poble Espanyol.3. Participar de jocs teatrals relacionats amb el recinte. Competències bàsiques1. Artística i cultural.2. Comunicativa lingüística i audiovisual. Durada 1 h (Horari a convenir) També disponible en anglès i francès Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

Visita guiada a la Fundació Alícia

Sant Fruitós de Bages
Visita a la Fundació Alícia La visita a Alícia es planteja com una experiència d’escape en què es tractarà de descobrir qui és o qui són els anomenats Homo alimentarius, predisposatsa alimentar-se de manera més saludable. Mitjançant tota una sèrie d’enigmes i de proves, anirem descobrint i coneixent què és i què fa la Fundació Alícia(Alimentació i Ciència), un centre dedicat a la recerca en la cuina que promou la bona alimentació i que treballa perquè tots mengem millor. Nivell: Batxillerat i cicles formatius.
Més informació

Tots som un Club!

Cubelles
TOT SOM UN CLUB! Descobrint els companys d'Eso Activitats de coneixença i dinàmiques de grup Una diada per a conèixer millor els nous companys de curs i fora del context escolar. Una bona forma de treballar en equip i cooperativament i a la vegada passar un dia diferent i divertit. Inclou: • Material de l'activitat • Monitors matí i tarda • Estada a la casa • Treball previ a l'escola • Dossier per mestres
Més informació

Parc Aquàtic Aqualeón

Albinyana
Aquest estiu vine a la teva parc aquàtic preferit: AQUALEON! Aqualeon és en l'actualitat un parc aquàtic en plena natura. Aquest fet juntament amb la seva privilegiada ubicació, us permetrà gaudir d'una jornada divertida, distesa i plena d'activitats en un marc incomparable. L'àmplia oferta del parc aquàtic està adequada per als més petits, joves i per a les famílies i ofereix als visitants la diversió en les seves 12 atraccions aquàtiques i amb una UNICA atracció a EUROPA ... TOBOLOKO  
Més informació

La Ciència del busseig

Barcelona
Aquesta activitat consta d’un taller experimental i una pràctica de busseig* d’alguns alumnes de la classe. A partir d’alguns experiments l’alumnat coneixerà l’efecte dels canvis de pressió i la seva relació directa amb la solubilitat i la compressibilitat dels gasos per tal d’identificar quins són els efectes fisiològics que poden produir sobre els submarinistes. També es treballaran altres principis científics que s’apliquen a la pràctica del busseig com el principi d’Arquímedes, que condiciona el bon control de la flotabilitat. En finalitzar el taller, quatre alumnes, prèviament seleccionats des de l’escola, s’equiparan com a submarinistes i experimentaran in situ, gràcies a l’ajuda de la resta de companys, com actuen algunes d’aquestes lleis sota l’aigua. Nivells educatius: ESO i Batxillerat.Nombre d’alumnes: un màxim de 25.Durada aproximada: 2 h 30 minMaterial per al mestre:     Guia del professorat, amb informació general dels aquarisEl preu inclou: Entrada + visita lliure + taller + material * Els alumnes que facin la immersió hauran d’omplir una autorització paterna prèvia. Demaneu informació al respecte. RELACIÓ CURRICULARAquesta activitat treballa principalment continguts vinculats a les matèries de:– ESO: física i química, biologia i geologia i ciències de la naturalesa.– Batxillerat: química i física Recorda!També es pot accedir gratuïtament a l’espai EXPLORA!, al PLANETA AQUA, a l’exposició Joies de la mar, a la terrassa panoràmica i tornar a veure tots els aquaris
Més informació

Frescos de butxaca

Sant Fruitós de Bages
Visita al monestir Món Sant Benet +                                                                                       Taller de creació plàstica a l’entorn de la tècnica del fresc Des dels grecs antics fins als artistes italians del barroc, la tècnica del fresc ha estat utilitzada en multitud d’obres d’art; també en els murs de les esglésies romàniques medievals. Us convidem a descobrir aquesta tècnica mil·lenària i a posar-la en pràctica creant el nostre propi fresc amb autèntic morter de calç i pigments professionals.I un cop tinguem l’obra acabada, podrem marxar a casa amb un bocí d’art a la butxaca. Cicle superior d’educació primària i ESO.També s’ofereix en anglès.
Més informació

Els colors del vidre - Poble Espanyol

Barcelona
Tal i com fan els artesans, primer farem una plantilla dibuixant allò que volem traspassar al vidre, jugant amb formes geomètriques. Després, també com els artesans, transportarem aquesta plantilla a una peça de vidre i per últim li posarem color amb unes pintures especials. A més, veurem com els professionals d'un dels únics forns de vidre que queden a Espanya fan gairebé màgia i elaboren peces de vidre bufat. Objectius curriculars 1. Identificar les eines i materials que utilitzen els artesans, amb la terminologia adequada.2. Desenvolupar el plaer estètic.3. Manifestar les habilitats necessàries per poder escoltar, observar i interpretar. Competències bàsiques 1. Artística i cultural.2. Autonomia i iniciativa personal.3. Coneixement i interacció amb el món físic.4. 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h) 6. Català / Castellà   Podreu disposar de les peces ja finalitzades el mateix dia. Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.
Més informació

Postals de Seda - Poble Espanyol

Barcelona
Taller d’artesania perquè els més petits deixin volar la imaginació i creïn una postal de seda única. Seda, sal, alcohol, pintura i retoladors. Amb aquests materials, i pinzells i bastonets de cotó com a eines més la nostra imaginació, farem una postal de roba. Aplicarem una capa de pintura d'un o dos colors i tot jugant amb la sal i l'alcohol, crearem figures indeterminades. Ens les mirarem i.. quin paisatge ens suggereix? Completem aquests espais amb un dibuix senzill i voilà! Ja ho tenim. Ara anem a veure la Lourdes, ella és l'artesana que treballa aquesta tècnica i ens explicarà un munt de coses. Objectius curriculars Emprendre un procés de creació artística. Realitzar una senzilla composició visual que representi el món imaginari, afectiu o social de l'alumne. Conèixer i manipular amb correcció les eines i els instruments necessaris per fer una postal de seda personalitzada. Competències bàsiques Artística i cultural. Autonomia i iniciativa personal. Coneixement i interacció amb el món físic. 1h 45m (Horaris 10:30 i 12:30h)   Podreu disposar de les peces ja finalitzades el mateix dia Un cop acabada l’activitat, podeu arrodonir l’estada amb propostes complementàries per aprofitar tot el que el Poble posa al vostre abast: dinar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d’art contemporani, deixar-vos sorprendre pel treball dels artesans i ara també pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l’aire lliure. No us perdeu el nou espai FIESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.  
Més informació