977 666 433
Tornar
L'hortet de L'Illot Alt Penedès, Santa Fe del Penedès
Els Pujols,9 Font-Rubí , 8736
AC-0654

És un activitat pensada perquè els infants puguin viure de manera directe el funcionament i les tasques que necessita un hort per ser productiu.


L’activitat de l’hortet de l’Illot es dinamitza d’una manera pràctica, funcional i dinàmica. L’espai esta dividit en dos parts, per una banda, la part de l’hort i per l’altra els animalons.

La part de l’hort, amb uns carrils molt amples, on els infants poden desenvolupar l’activitat amb agilitat i qualitat, amb punts d’aigua, i una reixat que delimita la zona. Podran realitzar totes les tasques pròpies de l’hort, despedregar, treure males herbes, plantar, regar i recollir verdures de temporada.


Per complementar l’hort i agilitzar l’activitat, l’espai també compte amb un altre part, un petit galliner, on el nens/es podran veure i viure un altre feina tradicional com la cuida, alimentació i producció animal.  


Alhora els infants que realitzin l’activitat de l’Hortet també es podran endur un record per la classe, un hort portàtil on cuidar i fer créixer alguns planters.
Tot això fa que l’hortet de l’illot, transmeti uns hàbits i continguts interessants per a tota la canalla!

Realitzen l'activitat

L'Illot Gran
CASA TANCADA TEMPORALMENT. Masia situada geogràficament a la comarca de l'Alt Penedès, a 5 km. de la seva capital Vilafranca del Penedès i a 54 km de Barcelona. La casa era una antiga casa rural reformada recentment per habilitar-la com a casa de colònies.
Veure la instal·lació
Demana informació sobre aquesta activitat