Tornar
La Castanyada a Can Putxet Vallès Oriental, Sant Celoni
Ctra. de Sant Celoni a Santa Fe, Km 2,3 , 08470
REF_AC-0264

Per l'entrada de la tardor i l'època de la castanyada, Can Putxet organitza jornades perquè els nens i nenes coneguin les característiques i curiositats d'aquesta època de l'any. Tot combinant activitats lúdiques i de coneixement de l'entorn natural, tots els participants de l'activitat acabaran menjant castanyes acabades de fer.

La "castanyada" s'organitza de la manera següent:

HORARI:

10.30h Arribada a la casa de colònies Can Putxet i esmorzar

11.00h Inici de l'activitat

13.00h Torrada de castanyes

13.15h Finalització de l'activitat

OBJECTIU:

Observar l'entorn natural (alzines, oliveres, pins i vegetació de l'entorn)

Observar i conèixer els castanyers i les castanyes

Apendre a recollir castanyes

ORGANITZACIÓ I DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT

Per grups de 15-20 nens acompanyats d'un monitor guia, s'iniciarà un passeig tot observant i escoltant el monitor. Es caminarà per un petit bosc, una petita granja d'animals i, finalment, s'arribarà als castanyers. Allà els nens i nenes es trobaran amb el "TROBADOR DE ROVELLONS", que els explicarà curiositats del castanyer i del bosc, els cantarà amb la seva guitarra i, a través de diferents senzilles proves-pregunta que hauran de superar, els donarà permís per recollir les castanyes.

Els nens i nenes colliran les castanyes i, seguidament, acudiran a la "MARIA LA CASTANYERA", que els estarà esperant per ensenyar-los com es torren les castanyes i quines són les eines necessàries. Tot observant com feineja, es cantaran les cançons de la temporada. Finalment, ja es podrà anar a dinar. Els monitors donaran les castanyes torrades per les postres.

 

Realitzen l'activitat

Can Putxet
Can Putxet és una masia que es troba a la zona natural del Montseny, on tenen cabuda grups, associacions, amics, famílies i escoles per poder gaudir de la natura i la diversió. La casa està especialitzada en activitats d'aventura i natura.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat