Tornar
La granja Alt Penedès, Pontons
Camí de la Llacuna, s/n , 08738
REF_AC-0151

L’objectiu d’aquest taller és que els nens i nenes tinguin un contacte directe amb els animals.

Per grups entrarem a la granja i farem una petita descripció de cada animal, els coneixerem i mirarem quines són les seves característiques principals, que n'aprofitem, perquè ens serveixen.

Un cop coneguts és el moment de posar-nos a treballar, donar menjar, recollir els ous, netejar, etc..

Mentre els donem l’herba que previament haurem recollit del camp, els nens podran tocar, acariciar i gaudir de la companyia de les cabres, ovelles, conills, porcs, ànecs, gallines, tortugues, oques, rucs i un poni anomenat Taro.

 

També veurem el femer on aboquem les defecacions, restes vegetals i deixalles orgàniques del menjador, que un cop descompostes aprofitem per l'hort i els arbres fruiters i d'aquesta manera completar el cicle biològic natural.


PLANIFICACIÓ:

  • Arribada:10:00H
  • Esmorzar i normativa bàsica. (A càrrec dels monitors)
  • Activitats.
  • Dinar. ( A càrrec dels mestres)
  • Estona lliure. (A càrrec dels monitors)
  • Sortida

IMPORTANT: La majoria d'aquestes activitats tenen un durada variable, així que el temps de cada activitat dependrà de l'hora d'arribada.


Realitzen l'activitat

Cal Diable
Amb una capacitat de 98 places està oberta tot l'any per a grups escolars, associacions, entitats juvenils, famílies, grups d'amics i colònies d'estiuIdeal per dur-hi a terme qualsevol classe d'educació en el lleure, descansar, fer trobades i gaudir de la natura. Sense oblidar el caràcter lúdic i de convivència que tenen totes les nostres activitats.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat