Tornar
Taller de geologia Alt Penedès, Pontons
Camí de la Llacuna, s/n , 08738
REF_AC-0642

TALLER DE GEOLOGIA

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT:

En aquest taller els nens i nenes faran una passejada pel bosc, visitaran una pedrera on s'hi poden trobar fòssils i aprendran quines són les grans unitats del relleu català i com es van formar.

També coneixeran i veuran com es forma un sòl, quines parts té, de que està format, la seva composició química i els diferents tipus que hi ha.

Aquest taller es pot complementar amb una part pràctica que consisteix en separar les partícules que formen el sòl, determinar-ne el tipus i comprovar la permeabilitat de diferents tipus de sòl.

PLANIFICACIÓ:

Arribada:10:00H

Esmorzar i normativa bàsica. (A càrrec dels monitors)

Activitats.

Dinar. ( A càrrec dels mestres)

Estona lliure. (A càrrec dels monitors)

Sortida

IMPORTANT: La majoria d'aquestes activitats tenen un durada variable, així que el temps de cada activitat dependrà de l'hora d'arribada.

Realitzen l'activitat

Cal Diable
Amb una capacitat de 98 places està oberta tot l'any per a grups escolars, associacions, entitats juvenils, famílies, grups d'amics i colònies d'estiuIdeal per dur-hi a terme qualsevol classe d'educació en el lleure, descansar, fer trobades i gaudir de la natura. Sense oblidar el caràcter lúdic i de convivència que tenen totes les nostres activitats.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat