Tornar
El Planetari Vallès Oriental, Bigues i Riells
Masia Can Ribas , 08415
REF_AC-0644

EL PLANETARI

Vine a conèixer el cel i les estrelles i amb el professor Malalluna descobrirem els secrets de l'espai. A més visitarem el nostre PLANETARI dissenyat per tal que els nens i nenes coneguin el Sistema Solar d'una manera lúdica. Creat en exclusiva pels nens i nenes que vénen a Can Ribas.

Objectius:

treballar els astres, el Sol, la Lluna, els planetes, les constel.lacions i tot allò relacionat amb l'Espai. Aquest centre d'interès té un component didàctic i d'aprenetatge, amb un format lúdic per tal que els alumnes gaudeixin i aprenguin realitzant diferents activitats.

Activitats:

Planetari: visita al planetari de Can Ribas per observar les estrelles, els planetes, les constel.lacions, la mitologia. I tot amb diferents explicacions adaptades a cada curs.

• Jocs del Sistema Solar (P5-Primària): realitzem diferents jocs de cucanya i de taula relacionats amb l'espai.

• Diari de l'astronauta (P3-P4): Hem perdut el diari de l'astronauta al laberint de la casa. Els nens i nenes ens han d'ajudar a trobar-lo i muntar-lo per poder-lo llegir.

Secrets de l'espai: recorregut pels entorns de la casa per cercar els planetes, i realitzant diferents proves per conèixer més sobre ells. Joc de pistes.

Realitzen l'activitat

Can Ribas
Can Ribas de Montbui és una casa pairal del s. XVI, propietat de la família Oliver Parellada, restaurada i convertida en casa de colònies i escola de natura des de 1982.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat