Tornar
Taller de ceràmica Raku Baix Llobregat, Sant Esteve Sesrovires
Ctra. Sant Esteve KM. 1 , 08635
REF_AC-0004

Desde 1986 Can Julià ofereix una activitat adreçada a les escoles com a sortida d´un dia i que any darrera any va sent més atractiva, didàctica i complerta. Hem anat transformant petits espais en amplis tallers adequats per a aquesta proposta i amb la que confiem especialment.

PINTA I COU LA TEVA PEÇA DE CERÀMICA AMB LA TÈCNICA RAKÚ. El Rakú és una forma de fer la ceràmica que va néixer al Japó. La seva rapidesa ens permet conèixer el procés manual, tècnic i màgic de la ceràmica d´una forma fàcil i atractiva. Però més enllà d´una tècnica, el Rakú també ens proposa sentir i gaudir del que fem.

Amb pintures especials cada nen decora una peça de ceràmica. La posa dins el forn i tan sols amb 15 minuts puja la temperatura a 1.000Cº. Obre el forn que és al roig viu i extreu la peça incandescent, la deixa refredar i observa com apareixen els colors transformats pel foc. La imatge del foc és un instant molt màgic.

Aquest taller ens permet conèixer un ofici artesà, un procés manual i d´expressió creativa, al mateix temps que ens apropa amb els elements de la natura (la peça pot ser: un bol o una espelmatòria).

FES LA TEVA ESPELMA AMB CERA NATURAL. Es prepara un motllo amb elements de reciclatge i cada u l´omple amb oli de palma. Es deixa refredar i tenim una espelma feta.

Cal portar: 2 Rollets de cartró del paper higiènic per participant.

Època: Tot l´any

Horaris orientatius:

De 10.00 a 10.15 Arribada

De 10.45 a 11.00 Inici del taller

De 13.30 a 14.00 Fi del taller

Es possible quedar-se a dinar al bosc de la casa o al parc de Can Cases que es troba a 15 minuts amb autocar. Els horaris són orientatius.

 

 

Realitzen l'activitat

Can Julià Masia Rural
Can Julià està situada a Sant Esteve Sesrovires, a 26 km. de Barcelona. La seva construcció es va iniciar al segle XV i havia estat una important casa de camp dedicada a l'activitat agrícola i vinícola, on es van iniciar els Vins Bach.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat