Tornar
L'oli del Penedès Alt Penedès, Sant Martí Sarroca
Barrio Romaní, 189 , 08731
REF_AC-0045

L'OLI DEL PENEDÈS

Visita a un molí en funcionament i al Trull antic.

Es cullen les olives i es fa un taller d'olives macerades que ens emportem.

FITXA TÈCNICA DE L'ACTIVITAT DE L'OLI

COMENÇAREM L'ACTIVITAT AL TRULL (MOLÍ D'OLI LLUCH) A GUARDIOLA DE FONT RUBÍ

MOLT IMPORTANT: Ens trobarem al MOLÍ D'OLI entre 10:15h. i les 10:30h. (si l'escola té previst arribar abans o després és important que ho comuniqui a la Casa de Colònies amb antelació per tal de poder reorganitzar l'activitat i tenir temps per fer-ho tot). LA VISITA ESTÀ CONCERTADA PER COMENÇAR A LES 11:00H. Si veieu que pel camí se us fa tard també demanaríem que ens ho féssiu saber per poder-ho lligar tot em màxim de bé possible.

ο Caldrà que l'autocar s'esperi a la visita per acompanyar-vos després fins a la Casa de Colònies. Les monitores us acompanyaran en el trajecte del Molí d'Oli a la Casa de Colònies.

COM ARRIBAR AL MOLÍ D'OLI

Tant si venim de Barcelona com de Tarragona per l'A7 sortirem a Vilafranca del Penedès Sortida Nord i agafarem direcció GUARDIOLA DE FONT RUBÍ (anirem per la perifèria, no cal entrar a Vilafranca).

MOLT IMPORTANT: DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS A GUARDIOLA DE FONT RUBÍ HI HA APROXIMADAMENT UNA 8km.

Sortirem de Vilafranca del Penedès direcció GUARDIOLA DE FONT RUBÍ (En cap moment deixem la carretera). Passarem la població de Les Cabanyes (que ens quedarà a mà dreta) i Les Caves Vallformosa (que ens queda també a mà dreta); després passarem la població de Vilobí del Penedès i sense deixar la mateixa carretera entrarem a GUARDIOLA DE FONT RUBÍ. Passarem per dintre el poble sense deixar la carretera i el segon trencall a mà dreta ens portarà fins al Moli de l'Oli o Trull (Veure el plànol). Davant del Molí de l'Oli us esperarem els/les monitors/es i una responsable de la Casa de Colònies

COM ARRIBAR A LA CASA DE COLÒNIES L'ESTOL

Les mateixes monitores aniran amb vosaltres fins a la Casa de Colònies que es troba a una 4Km. aproximadament del Molí de L'Oli.

HORARI GENERAL DE L'EXCURSIÓ (que pot variar una mica en funció de les necessitats del grup)

- De 10:15 a 10:30 h.: Arribada al Molí de l'Oli

- De 10:30 a 11:00 h.: Esmorzar (és optatiu si l'escola encara no ha esmorzat)

- De 11:00 a 12:30 h.: Visita al molí de l'Oli

- A 12:30 a 12:45h.: Cap a la Casa de Colònies (Collida d'Olives

- De 13:00 a 14:00h.: Farem el taller d'Olives macerades

- De 14:00 a 15:30.:. Dinar temps lliure i tornada cap a l'Escola

L'horari es pot adaptar una mica en funció de les necessitats del grup. Però és molt important respectar les hores d'arribada i marxada per tal de poder fer correctament l'activitat en el cas de no sé possible us demanaríem que us poséssiu en contacte amb nosaltres prèviament.

SOBRE LA VISITA AL MOLÍ DE L'OLI

Al Molí d'Oli podrem veure tota una part de funcionament amb maquinària moderna i una altra part de museu on ens explicaran com es feia l'Oli antigament. També al costat del molí serà on collirem les olives que posteriorment macerarem.

Realitzen l'activitat

L'Estol
Ubicada a l´antiga Masia “La Guardia”. Envoltada de vinyes i bosc, en un indret molt tranquil.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat