Tornar
La Granja de Cabanes Alt Empordà, Cabanes
Camí Biure , 17761
REF_AC-0712

LA GRANJA

"La Perdiu" permet atrevir-te a donar menjar a un poni, recollir els ous de les gallines, deixar que els animals mengin de la teva mà, munyir una cabra, sentir-te enmig de la natura, respirar tranquil·litat... La granja escola "La Perdiu" és un centre que posa en contacte als nens i nenes amb l'entorn animal i amb el món de l'agricultura, i que disposa d'un equip de monitors que dirigeixen totes les activitats que es fan al centre.

Al centre és treballa en grups reduits de la mateixa edat o diferents edats en funció del que convingui més en el moment de realitzar-les, i disposa de monitors de grup i de monitors especialitzats en granja i tallers. Les activitats intenten adaptar-se al ritme evolutiu i a la capacittat intel·lectual de cada grup de nens i nenes.

 

Són els nens i nenes els que construeixen els seus coneixements a partir del que descobreixen, observen, experimenten, és a dir, a partir de les vivències que els proporcionem.

Descripció

Es treballa els animals a partir de la descoberta per mitjà dels sentits i s'ofereix als nens la oportunitat d'observar-los, tocar-los, donar-los menjar, estudiar-ne els trets més rellevants...

Objectius

1. Adquirir uns coneixements amplis i globals del que és una granja-escola.

2. Descobrir la natura i aprendre a respectar-la, estimar-la i gaudir-la.

3. Descobrir la gran riquesa cultural, paisatgística i etnogràfica de la zona.

4. Desenvolupar la capacitat creativa i imaginativa.

 

Realitzen l'activitat

La Perdiu
CASA TANCADA TEMPORALMENT. La Granja Escola La Perdiu, es una granja escola ecològica familiar, que en totes les seves activitats el centre d'interès és l'ecologia, el respecte al mediambient i els animals.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat