Tornar
DIA BLAU CLAR (Caiac de mar + voley-platja) Barcelonès, Barcelona
Avinguda del Litoral, s/n , 08005
REF_AC-0254

La Base Nàutica Municipal de la Mar Bella és una instal.lació municipal que te com a objectiu fonamental la cultura de la platja i dels esports nàutics. Es sitúa a peu de sorra, entre les platges del Bogatell i de la Mar Bella, a on es pot gaudir d´un dia d´esport a la natura amb els alumnes, sense sortir de Barcelona.


Edat: 8 a 16 anys.
Durada: 3 hores
Horari: matí o tarda
Inclou: material esportiu de Volley i Caiac, armilles salvavidades, vestits de neoprè, seguiment per radio, llanxa de suport i assegurança d´accidents.

Activitats:
CAIAC DE MAR
Els alumnes gaudeixen d’una hora i mitja d´esport natural a bord del caiac. Coneixen els elements del caiac, la tècnica bàsica de la palada, el control i la direcció de l´embarcació i les normes de seguretat.
Per realitzar aquesta activitat comptem amb caiacs d´iniciació, armilles salvavides i vestits de neoprè. L´activitat finaltza amb un partit de caiac - polo on els alumnes apliquen tot el que han après durant el bateig.

VOLLEY-PLATJA
La jornada compta amb una classe de Volley-Platja impartida pels monitors. Durant aquesta sessió els alumnes treballen els diferents tipus de cops, les diferents posicions sobre el terreny i la compenetració.

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat