Tornar
Multiaventura a Cant Font Selva, Brunyola
Plaça de Brunyola, 6 , 17441
REF_AC-0509

MULTIAVENTURA A CAN FONT

Descripció de l´activitat:

Gaudeix de la pràctica de diferents esports d'aventura, com son l'escalada, el tir amb arc i la cursa d'orientació per dintre dels boscos de la casa de colònies. Sempre guiats per monitors especialitzats i seguint totes les normes de seguretat.

Activitats a escollir segons el grup:

  • Escalada:  Amb tots els materials de seguretat necessaris i monitors especialitzats en escalada pujarem per una paret d’escalada.
  • Cursa d’Orientació:  Diversos equips , una brúixola, un mapa i molt bona vista són els elements per aconseguir trobar totes les fites i ser els primers a completar el circuit que us proposem. Una oportunitat emocionant i divertida d’aprendre, treballar en equip i gaudir d’un dia a l’aire lliure.
  • Tir amb Arc: Practicarem aquest esport individual ple de sensacions on  posarem a prova  la nostra punteria, precisió  i capacitat de concentració en cada tir.
  • Electron o escala d’helicòpter:    Escala mòbil de corda fixada a un arbre. És una simulació d’una escala de rescats d’helicòpter. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.
  • Cross de muntanya: Farem un recorregut pel bosc on haurem de salvar diferents desnivells i obstacles  en el menor temps possible.
  • Circuits de vehicles rodats: Farem un seguit de circuits alguns de velocitats , uns altres d’habilitats ,etc. però tots amb vehicles de rodes com per exemple : Easy roller , patinets o balance trikes.

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: 15:30 h. (fins que el grup marxa)

Cal portar: Cantimplora plena, esmorzar . Gorra, calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Cicles: CM-CS de primària i ESO.

Realitzen l'activitat

Can Font
Can Font és una casa de pagès rehabilitada com alberg-casa de colònies, manté l’antiga estructura pairal i té 5 Ha de bosc propi. La casa té 96 places i permet gaudir d'una estada acollidora, tant per escoles, esplais, famílies, amics i grups de formació.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat