Tornar
Sant Jordi Vallès Oriental, Llinars del Vallès
B-510 , 08450
REF_AC-0744

SANT JORDI

Època de l'any adequada: Per les dates properes a la diada i/o pels mesos de primavera (març, abril i maig).

Presentació de l'activitat:

Al mateix nivell de no deixar perdre tradicions com la de la festa de la castanyada o del Carnestoltes us presentem ara aquesta activitat, en la qual volem reviure durant un dia la història de la llegenda de Sant Jordi. La nostra voluntat és la transmetre als nens i nenes el sentiment d'aquesta celebració i alhora explicar la mitologia que l'envolta. Tot això, sense deixar de jugar i divertir-se, amb activitats i tallers.

El personatge del cavaller de Sant Jordi serà el dinamitzador de l'eix temàtic de l'activitat i explicarà la història, introduirà el grup en el context i dinamitzarà gran part de la jornada.

L'entorn del Castell i els boscos ens creen un clima ideal per dur a terme aquesta activitat: poder explicar la llegenda i realitzar les activitats. Us plantegem una jornada que inclou una gimcana de proves dinàmiques i tallers.

Repartiment de les proves per cicles:

Cicle Infantil: Llegenda, visita al Castell Vell, taller del punt de llibre, taller de la Rosa, Circuit d'habilitats, punteria, cursa de sacs i relleus.

Cicle Inicial: Llegenda, visita al Castell Vell, taller del punt de llibre, punteria, relleus, tir amb arc, cursa de sacs, lluita de cavallers i xoc de cavalls

*Nota important: NO HI HA CAP PROBLEMA EN FER CANVIS en el repartiment però cal consensuar-los entre les parts. En cas de que es volgués canviar, modificar, afegir proves a qualsevol dels cicles es pot consultar amb el coordinador de l'activitat per veure si el volum del grup, les edats i d'altres factors ho permeten.

Realitzen l'activitat

Castell Vell
El Castell Vell és una casa de colònies que sorgeix de la reforma d'una masia del segle XV, envoltada per les ruïnes d'un castell medieval del segle XI, situat al cim d'un dels turons del Parc Natural del Montnegre-Corredor.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat