Tornar
Reciclatge Vallès Oriental, Llinars del Vallès
B-510 , 08450
REF_AC-0745

RECICLATGE

Edat adequada: Cicle inicial, mitjà i superior.

Època de l'any adequada: Durant tot l'any.

Presentació de l'activitat:

Es tracta d'una activitat d'aquelles que tampoc poc faltar. Si alguna cosa tenim clara avui en dia és que el nostre planeta està patint les conseqüències de l'acció indiscriminada de la humanitat. El tema del reciclatge ha anat prenent força en les nostres vides, a base d'agafar consciència i de que s'ha invertit en aquest àmbit tan imprescindible per poder reutilitzar, tractar i treure profit de les nostres pròpies deixalles.

Aquesta activitat intenta socialitzar aquesta pràctica als nens i nenes ja des de ben petits, ja que segurament a casa seu ja ho aprenen, aquí reafirmarem coneixements, pràctiques correctes i funcionaments; com no podia ser d'una altra manera amb jocs i divertint-nos.

El Parc Natural és un espai verd que s'ha de protegir i alhora em de saber que pràctiques com la del reciclatge ajuden de forma indirecte a la preservació d'espais com el que aquí gaudim.

La nostra proposta en aquest cas és la de unir coneixements, pràctica i diversió entorn el món del reciclatge. Tallers, jocs i un gran concurs a mode de trivial gegant seran les eines bàsiques que emprarem.

Descripció de les activitats:

-Joc del reciclatge: que ens servirà per crear grups i començar a prendre contacte amb el tema a tractar.

-Tallers: cada grup treballarà amb el grup de reciclatge que li hagi tocat i elaborar un objecte a partir de material reciclat.

  • Vidre: Pot de vidre amb espelma.
  • Orgànic: Kiwi amb xocolata i tap de suro.
  • Paper: Marc de fotos
  • Envasos: Moneder amb Tetrabrik
  • Rebuig: CD rellotge.

-Concurs: Un concurs on els grups "contenidors", han de lluitar per aconseguir la màxima puntuació.

-Joc de rol amb personatges.

-Joc de reciclar.

-Debat final: per què em reciclar?

 

Realitzen l'activitat

Castell Vell
El Castell Vell és una casa de colònies que sorgeix de la reforma d'una masia del segle XV, envoltada per les ruïnes d'un castell medieval del segle XI, situat al cim d'un dels turons del Parc Natural del Montnegre-Corredor.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat