Tornar
El bosc dels sentits Vallès Oriental, Llinars del Vallès
B-510 , 08450
REF_AC-0746

EL BOSC DELS SENTITS

Edat adequada: Cicle infantil i cicle inicial.

Època de l'any adequada: Durant tot l'any. (Recomanable pels mesos de tardor: setembre, octubre i novembre).

Presentació de l'activitat:

Aquesta proposta va encarada als més menuts de l'escola, i pretén ser una sortida on coneguin un entorn diferent (no estan molt acostumats a sortir encara) i puguin conèixer també una mica més el seu cos a través de la utilització dels 5 sentits en aquest nou entorn desconegut.

És una experiència de sensacions noves i la descoberta d'un nou món per part de molts dels assistents, cosa que ens serveix molt per introduir jocs i personatges en l'activitat els quals la dinamitzaran.

Utilitzant la riquesa que ens ofereix el Parc Natural, ens endinsarem en els seus boscos per tal de descobrir-ne tot el que amaguen a través dels sons i sorolls, del que veiem, del que toquem, de les olors que desprenen plantes i demés elements o del propi gust que alguns dels fruits que trobem ens poden fer sentir.

Descobrirem i coneixerem plantes, animals, arbres... tot això guiat pel personatge de l'activitat i els follets del Castell Vell, personatges centrals de l'eix d'animació.

Descripció de les activitats:

Aquesta activitat inclou una gimcana de jocs per estimular els sentits dels assistents. Si l'activitat es realitza durant una estació o una altre, es poden veure modificades algunes proves.

  • Jocs per estimular el sentits.
  • Gimcana de proves al Bosc.
  • Visita i activitats a l'hort.
  • Taller amb elements del bosc.
  • Taller de les bossetes d'olor.

Nota:Tots els cicles fan les mateixes activitats.

 

Realitzen l'activitat

Castell Vell
El Castell Vell és una casa de colònies que sorgeix de la reforma d'una masia del segle XV, envoltada per les ruïnes d'un castell medieval del segle XI, situat al cim d'un dels turons del Parc Natural del Montnegre-Corredor.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat