Tornar
Entrada lliure Marineland Maresme, Palafolls
Ctra. de Malgrat a Palafolls, S/N , 08389
REF_AC-0343

Exhibició de Dofins

Els nostres dofins són, sens dubte, les estrelles del parc. Marineland és pioner a nivell europeu en la reproducció del dofí mular amb més de 10 naixements a les nostres instal•lacions. En el nou delfinari podreu apreciar a més d'espectaculars salts, aspectes molt interessants de la seva morfologia i interacció amb els seus entrenadors.

Les exhibicions estan disponibles durant tot l´any.

Exhibició de Lleons Marins

Aquesta espècie de mamífer marí és originaria de Califòrnia. Amb les seves habilitats tant dins com fora de l'aigua i la seva capacitat d'aprenentatge, sorprenen tant a nens com a grans.

Exhibició d'Aus Exòtiques

Coneix de prop Guacamais, Cacatues, Ibis sagrats, Calaos, Cocaburres i altres aus exòtiques i els seus espectaculars vols mostrant els seus colors i habilitats. Aprendrem a distingir-los, coneixerem el seu origen i el seu entorn natural. Moltes d'elles es troben en perill d'extinció per la destrucció del seu medi ambient.

Altres animals

Flamengs, cigonyes, aviari, llúdrigues, foques, pelicans, pingüins...


Parc Aquàtic

Mini Park

Descobreix l´indret on els més petits fan realitat els seus somnis.

Espai especialment dissenyat per als més petits. Tobogans i atraccions per experimentar en el medi aquàtic amb total seguretat.

Tornado

Viu la nova super atracció de 60m amb un gran desnivell que desemboca en un espectacular embut que et sumergirà en una vertiginosa experiencia.

Boomerang

Atracció pels més atrevits que podràs gaudir tot sol o amb un company/a. Descendeix amb un flotador en una caiguda de vertigen.

Crazy Race

Tobogan de tres pistes on llisques a gran velocitat. Atracció familiar. Compateix amb els teus companys en una carrera emocionant.

Black Hole

Tobogan fosc en forma de tub de 12 metres de longitud. Descens amb flotador. Atreveix-te amb aquesta nova sensació.

Kamikaze

Tobogan individual amb un gran desnivell per lliscar amb acceleració progressiva.

Super Slalom

Recorregut en ziga-zaga fins a la piscina principal. Atracció adequada per a totes les edats.

Twister

Tobogan en espiral per iniciar-se en noves sensacions aquàtiques. Atracció familiar.

Piscines

Per tot tipus de públic amb diferent profunditat per nedar i refrescar-se. Relaxa't, descansa i pren el sol a les zones de gespa que les rodegen.

Realitzen l'activitat

Marineland
Si vols viure una experiència inoblidable vine a conèixer a la nostra família de dofins i gaudeix de les exhibicions que realitzem cada dia, en les quals aprendràs moltes coses i sens dubte sortiràs contagiat de l’afecte i respecte que els seus cuidadors demostren en tot moment cap a aquests enigmàtics animals!!!
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat