Tornar
Aqua Brava Alt Empordà, Roses
ctra de Cadaqués. Km 0,78 , 17480
REF_AC-0245

Encara no heu pensat en la sortida de final de curs de la vostre escola? LA MILLOR OPCIÓ: AQUABRAVA!!

AQUABRAVA, a Roses,  és el parc aquàtic amb les millors sensacions de la Costa Brava. Gaudiu del dia més sensacional i refrescant de l'estiu envoltats d'una esplèndida vegetació. No us perdeu el misteriós Black Hole, tortuosos tobogans, inacabables baixades, piscines relaxants, rius cabalosos, les zones infantils Tropic Island i Kid's lagoon i l'atracció estrella, la PISCINA D'ONADES!! No oblideu l'ANACONDA, l'emoció del ràfting en una trepidant atracció de 200 metres de recorregut i dos dels tobogans més emblemàtics i atrevits, el Camell i el Kamikaze, ara encara més ràpids!!

També hi trobareu tot tipus de serveis: restaurant self-service, hamburgueseria-pizzeria, bar-snack, nova botiga de regals, nou espai de consigna i oficina d'informació turística.

AQUABRAVA, UN OASI DE DIVERSIÓ!

DEMANEU A L'ARRIBADA EL FULLETÓ BOTÀNIC, una manera diferent i alhoradidàctica de visitar el parc i conèixer part de la vegetació catalogada que us oferim.

Realitzen l'activitat

AquaBrava
19 sorprenents atraccions us hi esperen! Recargolats tobogans, inacabables baixades, piscines relaxants i rius cabalosos.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat