Tornar
Costa Caribe Aquatic Park Tarragonès, Vila-seca
Av. Alcalde Pere Molas, KM.2 , 43480
REF_AC-0738

Costa Caribe Aquatic Park: descobreix la nova i fantàstica Aventura Caribenya!

Descobreix el nou Costa Caribe Aquatic Park, ampliat i renovat i que ofereix més de 50.000 m2 de diversió aquàtica. La decoració i ambientació del parc temàtic s'ha cuidat fins a l'últim detall amb cascades, piscines grandioses, zones verdes, amb plantes exuberants i palmeres, i un galió pirata fantàstic tripulat pels personatges de Barri Sèsam. Una combinació perfecta d'emocions i relaxament amb un sol objectiu: que tota la família visqueu una aventura caribenya de debò.

Setze atraccions i tobogans emocionants t'esperen a Costa Caribe Aquatic Park. Atraccions tan impressionants com una cursa aquàtica frenètica als sis carrils de Rapid Race, un descens curvilini i vertiginós a Ciclón Tropical o l'atracció estrella del parc, King Khajuna, el tobogan de caiguda lliure més alt d'Europa, apte només per als més agosarats.

Consulta els preus de grups escolars Tel. 977 666 433

 

Realitzen l'activitat

Costa Caribe Aquàtic Parc
Més de 4.300 plantes tropicals, música reggae, una tematització treballada amb molta cura, amb cascades, piscines gegants, zones verdes amb plantes i palmeres, i un increïble galió pirata tripulat pels personatges de Barri Sèsam.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat