Tornar
PortAventura Park Tarragonès, Vila-seca
Av. Alcalde Pere Molas, KM.2 , 43480
REF_AC-0000

UNA DESTINACIÓ I SIS MONS PER DESCOBRIR

A PortAventura Park t'hi esperen sis mons increïbles i diferentes, amb una decoració molt cuidada perquè gaudeixis al màxim. Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, China, México i Far West... Emocions per a tots els gustos!

PortAventura Park acull 40 atraccions perquè puguis posar a prova el teu coratge i cremis adrenalina. Descobreix atraccions úniques a Europa amb rècords d'altura, velocitat i dimensions. Atreveix-te a pujar al viatge de la teva vida!

Hi trobaràs atraccions intenses, vertiginoses i vibrants com Dragon Khan, Furius Baco o Shambhala, la muntanya russa més alta d'Europa.

I si vols baixar la intensitat, també hi ha altres atraccions igual d'emocionants i sorprenents. També pots refrescar-te en atraccions aquàtiques com Angkor o Tutuki Splash.

Descobreix un món d'atraccions especialment pensades per als més petits: la muntanya russa Tomahawk enmig de Far West, un apassionant viatge en avió amb Coco Piloto, un àrea infantil al cor de la Xina Imperial i moltes més propostes per a la diversió de tota la família.

També pots passar-t'ho d'allò més bé sense viatjar a gran velocitat ni pujar a altures vertiginoses. Et convidem a divertir-te d'una altra manera amb la màgia dels nostres espectacles: fins a 40 representacions diàries!

Deixa't seduir pels nostres espectacles més exòtics: danses de països llunyans, ritmes tribals i espectacles sota la llum de les fogueres.

Entra al Gran Teatro Imperial i descobreix-hi un món màgic i musical on tot és possible: acròbates, coreografies, música...

No et perdis els lloros més xerraires a Aves del Paraíso, milers de bombolles de sabó a Bubbebou, trobades inesperades amb els amics de Barri Sèsam, una desfilada plena de màgia i color per marcar el tancament diari del parc... Segur que els més petits quedaran meravellats!

 

Consulteu les tarifes especials per a grups escolars.

Grup mínim: 20 persones de pagament

Imprecindible reserva prèvia.

Reserves: 977 666 433

Tipus d'entrades:

  • Entrada al parc
  • Ticket plus: Inclou entrada + val de dinar pels alumnes + 1 val de menjar gratuit pels professors.

Es concedeix 1 gratuitat pels mestres per cada 10 alumnes de pagament.

Realitzen l'activitat

PortAventura
Acompanya'ns i gaudeix de sis mons diferents. Coneix personatges increïbles, explora edificacions i ruïnes d'indrets llunyans, viu com un autèntic vaquer, experimenta aventures sorprenents i fes realitat els teus somnis.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat