Tornar
Els guerrers de la llum Baix Llobregat, Sant Esteve Sesrovires
Ctra. Sant Esteve KM. 1 , 08635
REF_AC-0179

Desde 1986 Can Julià ofereix una activitat adreçada a les escoles com a sortida d´un dia i que any darrera any va sent més atractiva, didàctica i completa. Hem anat transformant petits espais en amplis tallers adequats per a aquesta proposta i amb la que confiem especialment.

GIMCANA "ELS GUERRERS DE LA LLUM"

Per ser un "Guerrer de la Llum" cal descobrir un missatge misteriós que des dels orígens dels temps està gravat en un lloc molt amagat.

Un mapa i una brúixola ens ajudaran a trobar aquest missatge, però cal passar diferents proves i reptes on la força del equip i la destresa i sensibilitat de cadascú seran imprescindibles.

Esteu preparats?...

Si vols ser un "Guerrer de la Llum t'esperem a Can Julià.

1.- Presentació dels "Guerrers de la llum".

2.- Jocs i proves que es realitzen en el bosc i la casa.

3.- Cercar el cofre amagat

Horaris orientatius:

De 10.00 a 10.15 Arribada

De 10.45 a 11.00 Inici de la gimcana

De 13.30 a 14.00 Fi de la gimcana

Es possible quedar-se a dinar al bosc de la casa o al parc de Can Cases que es troba a 15 minuts amb autocar. Els horaris són orientatius.

Realitzen l'activitat

Can Julià Masia Rural
Can Julià està situada a Sant Esteve Sesrovires, a 26 km. de Barcelona. La seva construcció es va iniciar al segle XV i havia estat una important casa de camp dedicada a l'activitat agrícola i vinícola, on es van iniciar els Vins Bach.
Veure la instal·lació
Can Julià
El lloc ideal per desenvolupar les relacions humanes, el creixement personal, activitats artístiques, educatives i culturals.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat