Tornar
Ciència, tecnologia i energia Baix Llobregat, Sant Esteve Sesrovires
Ctra. Sant Esteve KM. 1 , 8635
AC-0788

CIÈNCIA, TECNOLOGIA I ENERGIA

El desenvolupament de la ciència i la tecnologia ens ha permès descobrir les diferents fonts d'energia per cobrir les necessitats de la societat actual.

Des de fa anys s'ha pogut comprovar com cadascuna d'aquestes fonts tenen diversos efectes que perjudiquen el planeta o que en respecten l'equilibri i la sostenibilitat.

En aquest taller volem convidar-vos a conèixer de forma teòrica i pràctica algunes d'aquestes fonts d'energia, aprofitant els aparells instal·lats a Can Julià.

Aprendrem el funcionament de: la caldera multicombustible de biomasa, l'estufa de pèl·lets, la xemeneia de llenya, la cuina solar parabòlica, les plaques solars fotovoltaiques, les plaques solars tèrmiques...

Farem varis experiments com: construcció d'una cuina solar i un sistema d'escalfament d'aigua amb energia tèrmica amb efecte d'hivernacle.

Amb el suport de l'empresa Imartec Energia.

Realitzen l'activitat

Can Julià Masia Rural
Can Julià està situada a Sant Esteve Sesrovires, a 26 km. de Barcelona. La seva construcció es va iniciar al segle XV i havia estat una important casa de camp dedicada a l'activitat agrícola i vinícola, on es van iniciar els Vins Bach.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Demana informació sobre aquesta activitat