977 666 433
Tornar
El cos ens parla. L’escoltem? Vallès Oriental, Gualba
Casa de colònies el Pinatar , 8490
AC-0158

El Taller d´expressió corporal
Taller de desinhibició, on l’alumne descobrirà a través de jocs els secrets del seu cos. Treballem l’expressió de la cara,  el moviment del cos, danses i balls, etc... Taller ideal per completar  el temari de l’aparell locomotor.
El taller d’expressió corporal té com objectiu  desinhibir a l’alumne, treballar el cos, a més de fer passar una bona estona a través de joc i dinàmiques.

El taller consta de tres activitats diferents on treballarem:
L’expressió musical, a traves del diferents estils de música que escoltarem, l’alumne sent diferents sensacions, i vivències, que més tard les representa i plasma en sombres xineses.
Moltes vegades pensem que l’aparell locomotor només serveix per poder-nos desplaçar i moure, oblidant  tota la gesticulació que la cara ens ofereix. Es en aquesta activitat on farem un “estudi” de la expressió facial.
Un cop fet l’estudi del nostre cos acabarem fent una petita representació amb el suport de murals gegants per donar al participant una temàtica per poder treballar l’imaginació lliurement.
Així doncs el  grup es dividirà en petits grups i començar l’activitat de forma  rotatòria per poder treballar d’una manera més còmode i organitzar una rotació d’activitats.


Objectius pedagògics
1.    Desinhibir l'infant envers la resta del grup.
2.    Potenciar el treball en equip
3.    Estimular la creativitat de l'infant.


Horaris aproximats

Hora d´arribada: 10:00
Un cop el grup arribi a la casa de colònies, us deixaran un estoneta per esmorzar.
Durada: 3 hores aproximadament


Cal portar

Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric (segons l´època de l´any que es realitzi), gorra, calçat esportiu  (botes o bambes, no sabates!).

 

Realitzen l'activitat

El Pinatar
T'oferim, en cada estació, tot allò que et farà passar una estada interessant i divertida, tant a la tardor com a l'hivern, l'estiu i la primavera
Veure la instal·lació
Demana informació sobre aquesta activitat