Tornar
DIA BLAU MARI (Caiac + catamarà + voley-platja) Barcelonès, Barcelona
Avinguda del Litoral, s/n , 08005
REF_AC-0829

La Base Nàutica Municipal de la Mar Bella és una instal.lació municipal que te com a objectiu fonamental la cultura de la platja i dels esports nàutics. Es sitúa a peu de sorra, entre les platges del Bogatell i de la Mar Bella, a on es pot gaudir d´un dia d´esport a la natura amb els alumnes, sense sortir de Barcelona.


Edat: 8 a 16 anys.
Durada: 3 hores.
Horari: matí o tarda.
Inclou: material esportiu de Catamarà, Caiac i Volley, armilles salvavides vestits de neoprè, seguiment per ràdio, llanxa de suport i assegurances d´accidents.

Activitats:
Es combinen les tres activitats descrites fent tres torns de forma que tots els alumnes dediquen una hora a cada activitat.


CAIAC DE MAR
Els alumnes gaudeixen d’una hora i mitja d´esport natural a bord del caiac. Coneixen els elements del caiac, la tècnica bàsica de la palada, el control i la direcció de l´embarcació i les normes de seguretat.
Per realitzar aquesta activitat comptem amb caiacs d´iniciació, armilles salvavides i vestits de neoprè. L´activitat finaltza amb un partit de caiac - polo on els alumnes apliquen tot el que han après durant el bateig.


CATAMARÀ
Els alumnes tenen un primer contacte amb el món de la vela. Aprenen la nomenclatura marina, a orientar-se en el medi aqüatic, a conèixer el vent i els diferents tipus de rumbs, a dominar les maniobres bàsiques conjuntament amb les normes mínimes de seguretat a fí d´aconseguir la seva primera navegació a vela, tot això sota la supervisió dels nostres monitors especialitzats.

VOLLEY-PLATJA
La jornada compta amb una classe de Volei-platja impartida pels monitors. Durant aquesta sessió els alumnes treballen els diferents tipus de cops, les diferents posicions sobre el terreny i la compenetració.

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat