Tornar
Descobreix el Parc Natural de Collserola Barcelonès, Parc Natural de collserola
Parc Natural de collserola , 00000
REF_AC-0742

Recorregut de natura on, mitjançant jocs, contes i activitats, els infants descobreixen pas a pas els canvis que tenen lloc a les plantes i animals durant la tardor i/o primavera.

Hora d´arribada: 10:00 h.
Hora d´acabament: A l´hora de dinar

Cal portar: Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Gorra, calçat esportiu  (botes o bambes, no sabates!).

Descripció de l´activitat:
Durant la passejada aprendrem a reconèixer les espècies vegetals més característiques del Parc, així com a observar els indicis i rastres de la fauna que l´habita. A través de jocs i dinàmiques, el nen relaciona, assimilia i capta la diferent informació que el monitor anirà transmetent per aconseguir una visió global del Parc de Collserola

Objectius pedagògics
1.    Propiciar de manera directe el contacte de l'infant amb el medi natural.
2.    Conèixer amb profunditat els trets més característics del medi en el qual treballem.
3.    Sensibilitzar a l'infant en valors ecològics.


Punt de trobada amb l'escola:   

Àrea de lleure de Can Coll
Si sortiu de Barcelona, agafeu la ronda de Dalt, deixeu-la a la sortida 4 (velòdrom d’Horta i continueu en direcció Cerdanyola. Al cap d’uns 9.5  km trobareu senyalitzacions de l’Àrea de Lleure de Can Coll.
Tant si veniu de Barcelona, com del Vallès per l’A18, heu d’agafar la sortida de Cerdanyola/Ripollet i continuar en aquesta direcció passant per la ronda de Cerdanyola i continuant per l’avinguda Primavera, fins la carretera Cerdanyola a Barcelona. En aquesta carretera a 1.5 km trobareu Can Coll.

Realitzen l'activitat

Can Coll
Can Coll és una àrea de lleure on els monitors de "Brúixola" reaitzen activitats de natura, de coneixement del medi i diferents gimcanes temàtiques.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat