Tornar
Descobreix el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt Vallès Occidental, Parc Natural de Sant llorenç del Munt
Parc Natural de Sant llorenç del Munt , 00000
REF_AC-9009

Una visió global del Parc natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac.

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: Abans de dinar

Cal portar: Estoig amb llapis, goma i alguns coloes, carpeta rígida, cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu per caminar per la muntanya (botes o bambes, no sabates!).

Important: Portar aigua, ja que no n´hi ha.

Descripció de l´activitat:
Comencem el dia amb  la visita al Centre d´interpretació Parc Natural. L´audiovisual ens permetrà fer-nos una idea general del que veurem durant el dia. Seguidament agafarem un dels camins que surten d´aquest mateix punt (segons l´edat dels alumnes es fa un o l´altre). Durant la passejada ens aturarem per observar les principals espècies vegetals que configuren el Parc, així com per observar els indicis i rastres de la presència d´espècies animals; igualment farem esment de les característiques formes rocalloses que formen el massís.
Els alumnes aniran fent les seves anotacions al dossier que els facilitem per aconseguir una visió global del Parc natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac.

Punt de trobada amb l´escola:

Coll d´Estenalles. A la carretera BV-1221 que va de Matadepera a Talamanca sortint de Terrassa, Km. 14,8. Pàrking pel bus al costat mateix del centre d´informació del Parc al Coll d´Estenalles.

Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat