Tornar
Gimcana d'aigua Vallès Oriental, Llinars del Vallès
Masia del Castell Vell, s/n , 08450
REF_AC-0530

JOCS D'AIGUA

Edat adequada: Cicle infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

Època de l'any adequada: Maig, juny, juliol, agost i setembre.

Presentació de l'activitat:

Aquesta és sense dubte l'activitat més refrescant que ofereix el Castell Vell de Llinars del Vallès. Consisteix en una gimcana de proves on l'aigua n'és la protagonista i on l'objectiu principal és la diversió dels assistents.

Per tots els racons de l'entorn de la casa trobarem proves i jocs pensat per acabar ben remullats. Separats en grups, cada monitor tutelarà el grup i vetllarà pel bon desenvolupament de cada joc.

Tancarà la jornada la Gran Guerra d'Aigua, entre tots els grups participants per fer la remullada final.

Els boscos i instal·lacions estan preparats per assumir aquest gran "bany de masses", que esdevé l'activitat per excel·lència del normalment calorós estiu.

Descripció de les activitats:

Jocs d'aigua com:

  • El Cambrer.
  • El Joc dels Noms.
  • La Bomba.
  • El Ciclista.
  • La Guerra d'Aigua.

Són alguns dels exemples que ens trobarem com a jocs, amb la possibilitat d'afegir d'altres com són: Punteria, Relleus per parelles, Duel a 5 metres, Cursa molla, Encistella l'aigua, Natació sincronitzada, Futbol net, Transport d'esponges.

 

Realitzen l'activitat

Castell Vell
El Castell Vell és una casa de colònies que sorgeix de la reforma d'una masia del segle XV, envoltada per les ruïnes d'un castell medieval del segle XI, situat al cim d'un dels turons del Parc Natural del Montnegre-Corredor.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat