Tornar
Pac aventura a Can Putxet - 3er i 4art ESO Vallès Oriental, Sant Celoni
Ctra. de Sant Celoni a Santa Fe, Km 2,3 , 08470
REF_AC-0329

PAC AVENTURA - 3er i 4art ESO


 

Conjunt d'activitats que pretenen desenvolupar tan aspectes individuals com de treball en equip. Per equips hauran de superar diferents proves i per aconseguir-ho hauran de servir-se de la intel·ligència i del treball en equip.

 

- Escalada : Escalar una paret de preses de 10 m de longitud, garantint la màxima seguretat.

 

- Orientació : Amb l’ajuda d’un mapa, hauran de descobrir on es troben les fites (representades físicament per un pal vermell) i desxifrar el jeroglífic o enigma que aquestes amaguen.

 

- Tir amb arc : Iniciació al tir amb arc mitjançant jocs i aprenentatge de la tècnica per intuició.

 

- Reptes * : Farem equips d’unes 8 persones. Cada equip anirà acompanyat d’un monitor i aniran passant per les diferents proves. A cada prova el monitor explicarà l’objectiu a realitzar i serà l’equip qui haurà de coordinar-se per treuren el màxim rendiment posible. Al final de cada prova el monitor posarà una puntuació, i al final de totes les proves els monitors dels diferents equips posaran en comú els resultats, Així sortirà un equip guanyador. Al final tots tindran un premi.

 

- Paintball Adults * : Equipats adequadament, amb una armilla i una màscara, realitzaran el famós joc de paintball amb unes marcadores especials per a nens.

 

- Gimcana Groga * : La gimcana groga és una activitat innovadora i molt divertida. Inspirada en el mític programa “Humor Amarillo”, és una sèrie d’activitats que sobretot ens faran riure molt.

 

- Big Ball : És una activitat que es realitza amb pilotes inflables gegants, on el participant va a dins d’aquesta, de tal manera que es va totalment protegit. Això permet que els xocs casuals o no entre els participants siguin totalment inocus pel cos humà.

 

(Cada grup disposarà durant una hora del camp de big ball per realitzar diferents activitats guiades per el monitor, partit de futbol, joc del mocador, etc. El monitor s’adaptarà a les motivacions del grup)

 

- Bugguies * : Els bugguies són una barreja entre 4x4 i un quad. Can Putxet disposa d’un circuit molt gran per realitzar aquest tipus d'activitat, amb el pretext de poder iniciar el nen en la conducció d'un cotxe, sempre amb la màxima seguretat. El nen porta el Bugguie però el monitor va el costat i en qualsevol moment pot apagar el bugguie. La idea d'aquesta activitat és la iniciació en la conducció, en cap cas són les carreres.

 

 

QUE TREBALLEM: Qualitats físiques bàsiques, treball en equip, agilitat.


* 3 ACTIVITATS A ESCOLLIR

* LES ACTIVITATS AMB ASTERIS TENEN SUPLEMENT I NOMÉS ES PODEN COMBINAR AMB UNA ACTIVITAT MÉS.


Època adequada:  Tot l’any
3 Hores de durada (aprox.)

Realitzen l'activitat

Can Putxet
Can Putxet és una masia que es troba a la zona natural del Montseny, on tenen cabuda grups, associacions, amics, famílies i escoles per poder gaudir de la natura i la diversió. La casa està especialitzada en activitats d'aventura i natura.
Veure la instal·lació
Calcular ruta
Contacta amb nosaltres
Demana informació sobre aquesta activitat